Abi hangi esmere sevdiğim modeli anlatsam: Sarışın, Renkli gözlü, minyon. Bir dellenme meydana geliyor hani nerede saygı nerede özgürlük ben anlamadım.

Abi hangi esmere sevdiğim modeli anlatsam: Sarışın, Renkli gözlü, minyon. Bir dellenme meydana geliyor hani nerede saygı nerede özgürlük ben anlamadım.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence bu savaşı esmerler ya da sarışınlar değil de daha çok ortalığı karıştırmak isteyenler çıkartıyor.
bizi kıskanıyorlar çünkü 😂 şaka bir yana zaten türk genleri esmer kadındır
biz sarı renkli gözlüler melez göçmen olur genelde
Saf gen gösteremezsin bana da ah be deşifre ettim seni ama olmaz yaşlı kurt olmuşsun artık :D
hiç bişey anlamadım dediğinden 😂
Ziyanı yok zaten beni daha kimler anlamadı...
Biz de biliyoruz Kıvanç Tatlıtuğlara ölmeyi Engin Öztürklere bitmeyi ama malzeme belli🤪😂
Değil mi herkes en iyisini ister sonuçta bunu dile getirebilmeli insan gizliden yazman üzdü çünkü burada linç yok gerçekler var :D
Kıvançsan çıkayım
Haha bilemem her şeyin bir riski vardır bir bakmışsın kıvancım bir bakmışsın daha iyisiyim bir bakmışsın en kötüsüyüm :D
Risk sevmem
Bir umuttur yaşamak bilmez misin sen
Ben zaten esmer erkekciyim en kavruğundan. Ama erkeklerin sarışın sevdasına sinir olduğum için sarıları övüyorum. Dipnot: kıvanç başka 😂
Ya her durumun bir tersi vardır. Mesela esmer tenin hastasıyım ama Allah rahmet eylesin Tatil Akan'a aşığım esmer mi değil bugday ama aşığım 😂
Joseph Morgan da iyidir bak :D Sana bir '' Massimo Torricelli '' lazım :D
Josephi alabiliyor muyuz
Josephe düştüm kalkamıyorum
Abi sen ne doyumsuz bir şey çıktın merak ettim seni :D Magazin yapalım seninle dedikodu dedikodu eleştiri hedefler belirleyelim yorumlamalar..
Doyumsuz ne alaka
Güzel her renkte güzeldir
Irkçı hiç olmadım
Kıvancı istiyorsun Josephi istiyorsun diğer kadınlara ne kalacak kadın :D
Kivanc akrep oyuzden akreplerle uçak gibi düşüyorum ben
Tek yol terazi
Başakla evlendiyse benimle de evlenirdi basak da esmer😂
Kıvanç 39muş ya uzun zamandır hiçbir şeye bukadr sasirmadim
:)))
Hep kola içilmez tamam mı arada fanta da olsun dersin😂
Bunu erkekler dediği zaman hain muamelesi görüyoruz ama çok haklısın her gün aynı yemek bayar abi :D
Yemekle bağdaştırmak istemedim o daha ruhsuzca geldi 😂
Al işte erkekler ne yaparsa yapsın hep bir laf diyorsunuz işte :D
Sen daha ruhsuzsun kabul et.
Bu konuyu burada tartışmayalım tartışacak yer burası değil o yüzden bekliyorum seni düzeyli tartışma için :D
Tartış tartış sıkıldım ya
Tartışmayı seven uzak dursun modundayim
Sonuç olarak bekliyorum ^^
Hayır sonuç olarak sarışın seviyorsun 😂
Kalede kaleci var diye futbolcular gol atmaktan vazgeçer mi :D
Futbolcuyu bilmem ben gecerim
Yapılacak çok dedikodu konuşulacak çok şey var zaman kıymetli geriye alınamaz o yüzden doğru kararlar vermelisin zaman işliyor tik tak tik tak
İmmm peki ozaman good night!:)
Haha Bonne nuit femme :)
Ben esmer ve kumral seviyom
Kızıllar da çekirdek çitleyip izliyor
Doğal bakırları da çok sanatsal buluyorum :D
Evet efsaneler
Kurban olduğum rabbim yaratıyor ya
https://www.youtube.com/watch?v=e6c_GaZGzMA
Yok beeğ
Alakası yok