Arkadaşlar sıcakkanlı samimi biriyim ama çok utangaç biriyim tam asosyal de sayılmam ama iste...
İstanbul 'da yaşıyorum üniversite için Eskişehir i düşünüyorum, yurtta kalırım büyük ihtimal
Sizce çok mu zor olur benim icin
Arkadaşlar sıcakkanlı samimi biriyim ama çok utangaç biriyim tam asosyal de sayılmam ama iste...
İstanbul 'da yaşıyorum üniversite için Eskişehir i düşünüyorum, yurtta kalırım büyük ihtimal
Sizce çok mu zor olur benim icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eskişehire gidiyorsan orada açarlar seni merak etme
Beni açmaları biraz zor gibi :')) umarım acilirim ama
Açılıp *rospu olma ra
Olma da
Biraz geri kafalılık belki ama daha sıfır kollu giymeye utanıyorum o biraz fazla kaçar
Umarım hep öyle kalırsın
Eskişehirdeyim ben coğu insanımız samimidir zamanla alışırsın
Cok guzel duruyorr insallah Anadolu üniversitesini kazanabilirim
Öğrenci şehri zaten burası eğlencelidir şehrim inşallah kazanırsın
Çok tesekkuurr ederiimmmm, benim için dua eder misin kazanayim ya
İnşallah eskişehiri kazanırsında buralara gelirsin amin
Ne okumak istiyosun bu arada
Yaa çok teşekkür eder8m cansın, dil bolumundeyim ingiliz dili edb istiyordum ama anadoluda o yok ing öğretmenliği var ben de onu okuyacağım inşallah
Oha aynı şeyleri istiyoruz, bende dil sınavına giricem dil okumak istiyorum ingilizce kursuna gidiyorum hatta, nasıl çalışmam gerekiyor bide en az hangi seviye olmam gerekiyor dil için ben a2 falanım şu an
Ben matematik sosyal ingilizce çalışıyorum aslında çalışmıyorum ama bugün başlayacağım inşallah 5 6 ayda orayı kazanabilirim bence sıkı bi calismayla
Sen de mi Anadolu üniyi istiyorsun
Dusunsene aynı yeri kazaniyormusuuz
Bende yeni yeni başladım bakalım çalışmaya neyse hakkında hayırlısı olsun 😇
Evet anadolu üni istiyorum bende belki kazanırız belli olmaz kazanırsak bulalım birbirimizi 😂
Valla bulalım cbddjwofbkw dur istek atayım sana
Tam tersine açılmana yardımcı olabilir
Ben de öyle düşündüğüm için istiyorum aslında ama korkmuyor da değilim çünkü hiç tanıdığım yok orada
Tanıdığın olacak elbet 🙂
Yok hiçte riskli değil
Açılırsın
Böyle şeyler yazılınca seviniykrruum
Korkma