@SphenoidX asıl gerçek sevgi onlar. En basiti yengem güzel değil Allah var simdi. Amcam boylu poslu yapılı bıyıklı sakallı çok efendi. Karısı her dediğine uyar yumuşak biridir yengem. sesini çıkarmaz bir kez kavga etmislikleri yok sadakatsizlikleri yok asiklar birbirlerine. Oysaki Adriana lima bile aldatıldı ne kadar güzel kadın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet güzel
G. t pozu iyi. Gerisi nerede
Değil ben daha güzelim
Yalançıyı eşek tepsin mi 😄😄
@SphenoidX kalbim güzel en azından
Bu arada asla benim algıma uygun değil trollemek güzeldi, erkek için kadın için farketmez, kalp kadar dış da çooğ önemli 😂
@SphenoidX yok benim için dış önemli değil
Buna asla inanmam, hiç kamburun yanında dünya güzeli insan gören olmuş mu 😄
@SphenoidX çevremde çok var. Çirkin kadının yanında yakisikli erkek. Çirkin erkeğin yanında güzel kadın
Görmediğime inanmam, görsem de gerçek sevgi olduğuna...
@SphenoidX asıl gerçek sevgi onlar. En basiti yengem güzel değil Allah var simdi. Amcam boylu poslu yapılı bıyıklı sakallı çok efendi.
Karısı her dediğine uyar yumuşak biridir yengem. sesini çıkarmaz bir kez kavga etmislikleri yok sadakatsizlikleri yok asiklar birbirlerine. Oysaki Adriana lima bile aldatıldı ne kadar güzel kadın
Amcanın da kendine göre bazı çizgileri vardır işte diyorum onun altında değil demek ki
@SphenoidX bilemem
@SphenoidX güzelin yanında çirkin ya da yakışıklının yanında güzel kadın varsa bil ki o rol icabı onunla birliktedir parası için yani
Parası için rolünü oynar yani öyle bişey varsa eğer başka türlü sanmıyorum yani olsun.
Çok yanlışsınız 15 yıldır evliler amcam inşaatta çalışıyor asgari ucret. Yengem de bilindik akraba köylü kızı ikisininde şeyi yok
Imm buna şey diyorlardı istisnalar kaideyi vozmaz
@SphenoidX tamam ins size para avcısı kız gelir mi diyeyim
Neyse bb
Para avcılarıyla ilgili J. P MORGAN'ın ceosu James Dimon'ın görüşü kalp ben 😄 Allah'a şükür kafamız da çalışıyor 😄
@SphenoidX tamam
@SphenoidX en önemlisi tip bu devirde tiplen herşeyde olur
İki canım arasina düştüm
Sa lağın
Fikirler hakaret etmene sebep olamaz. Sana uygun değildir bunu dile getirebilirsin ama hakaret edemezsin. Medeni insanlar olarak konuşuyoruz?
Kime hakaret etti o bana mı?
@SphenoidX tamam.
İki gıdım aklı var onuda sosyal medyada hakaret ederek kullanıyor aptal
Ya s. iktirgit resimdeki kadının g. otunu yalamaktan cevap veremiyorum
Veremiyorsun
Fikir neyse zikir de o muydu 🤣
Bak kufur etme kız miz dinlemem seni her yerde bulurum kafanı duvarlara vurur vurur mahfederim bak seni
Hayırdır olum geliyorsun burada hakaret ediyorsun babanın oğlu mu var karşında?
Gelsene duvarlarda sürt döv beni
Bizim babamız abimiz boşa duruyor sanki
Arkadaşlar lütfen saçmalayın ya mesaj atmak zorunda değilsiniz ne bu ağızlar rica ediyorum...
Seni delik deşik ederler
Of ya yeter bıktım senden konuşma artık
@SphenoidX kardeşim şunu bi sustur vallahi bak beni çileden çıkarmasın bak bişey mişey yaparım bak ben buna
Yiaa öylemi 😢🥺 sinirlendi. nmi sen
Kız ztn götten oluşuyo yüzü falan güzel değil -_-
baya iyiymiş
tercih meselesi
standart knk
ismi ne?
Vermem ismini benim o
Slk ya 😂😂
Instası ne