Şimdi herkes izlemiyorum falan diyecek de ben de izlemiyorum ve onu sormuyorum..
Bugün açtım videoya baktım hepsi estetik yaptırmış hortlak gibi olmuşlar.. fotoğraflarda güzel cikiyorkar genelde ama videoda çok değişikler neden böyleler?
Şimdi herkes izlemiyorum falan diyecek de ben de izlemiyorum ve onu sormuyorum..
Bugün açtım videoya baktım hepsi estetik yaptırmış hortlak gibi olmuşlar.. fotoğraflarda güzel cikiyorkar genelde ama videoda çok değişikler neden böyleler?
Artık şaşırmıyorum. Tek bir şeye benziyorlar, insansıya. Artık bu durum o kadar yaygınlaştı ki böyle olmayanlara insan desem mi demesem mi ikilemine düşüyorum. Çünkü bu tarz sahte kişilikler o kadar fazlalaştı ki anlatamam. Rahatsız edici bir görüntü benim için, bu yüzden de takip etmiyorum. Ama tabi ki sosyal medya kullanan herkesin önüne fotoğrafları ve saçma sapan kesitleri düşüyor illa ki ¢
Ama videoda çok farklı görünüyorlar
Videoda sahtelikleri rahatlıkla seçiliyor çünkü fotoğraflardaki kadar kolayca şop ya da montaj yapılmıyor
Evet ya ve yaşları da 23-24 mus
Neyse ne dedikodu yapmayalım
Eyw bibot
Kısmetse olura bu kadar takılmayın arkadaşım izlensin diye özellikle vip eskort getirmişler işte nesini anlamıyorsunuz. Normal yoldan çevirdikleri kızları alsalar o kadar ilgi çekmezdi sanırsam böyle bir taktiğe gitmişler rating için.
Güzel kadın getirseler çok daha fazla ilgi çekerdi
Cevap
5Cevap
Bence de hepsi aynı gibi.
seda sayan hala mumya ya şaka gibi en hortlak o
Hepsi paralı asker gibi sjsjsj
Ya baktın mı çok çirkin değiller mi gerçekten
Evlenmek için gelmezler rezillik yaparak para kazanırlar çünkü program reyting kazanır
Kurgu olduğunu herkes biliyor ya
23-25 yaşındayız diyorlar 35 gibiler
O yaşlardalar mi gerçekten
yoo gayet güzeller
Hangisini beğendin
hepsini
Yani şunlardan hangisini beğendin gerçekten merak ediyorum
şaka yapiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?