Merhaba, 3 yıl önce falan kapandım ama bu sadece 9 ay sürdü. O günden bu güne İslamı pek umursamadım zaten o aralar öyle ani bir kararla başlanan bir pişmanlık olmuştu. Olgunlaştığımın farkındayım, artık kendimi din konusunda zengin hissediyorum ve kapanmak istiyorum. Güzelliğe önem veren bir kızımdır ve kapalı bir şekilde güzel olmasam bile cezası ve Allah korkutuyor beni. Hem belki “yıllar önce kapandı sonra açıldı açık giyindi yine kapanacak” demelerinden korkuyorum. Acaba bunu nasıl yenebilirim, aynı korkuyu yaşadıktan sonra kapanan Kızlar anlatabilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kapanmadanda iyi bir Müslüman olabilirsin ki anlattığına göre öylesin
Evet biliyorum ama kendimi gerçekten suçlu ve rahatsız hissediyorum, bununda bir cezası olacak elbette.
Kapanmak Allahın emri hafife alamazsınız günahıda çok büyük
Kızım yine mi sen ya bi git başımdan taktın sende kafayı 😃
@ZaxraI8 haklısın, böyle bişey yaşadın mı?
Şimdi hatırladım seni sen Kuranı zinayı hafife alan kişisin neden dinle ilgili yorum yapıyorsun? Bunu dinleypte aklını karıştırmasına izin verme kardeşim
Ben kapalıyım hiç açılmadım ama korkacak bir şey yokki senin asıl amacın Allahın rızasını almak ve pişman olduysanda onun bundan haberi var. Geç olmadan hatanı düzeltmen lazım
PUAUSHEJWODMWL benim dinlerle bi zorum yok bu arada sen haddini aştın o gün bende cevabını verdim uzatma bence
Ben haddimi aşmadım doğruları yazdım cevap bulmadın yazdıklarımı sildin) zorun olduğuda çok ortada ama sana anlatıp vaktimi israf edemem
Ben senim yazdığın hiç bir şeyi silmedim sen direkt lafa hakaret ile başladın bende cevap verdim madem dinine çok düşkünsün hakaret küfürde etmiceksin mesajları sorunun sahibi sildiyse bilemem ve ya görüşün sahibi ama ben asla silmedim silmemde ortaya bi laf attıysam sonuna kadar cevaplarım
Sen ne yazmıştın hatırlatsana bi lütfen
Tamamdir o sohbete yorum atıyorum bak
Vede ben asla küfür etmem nerde küfür kullanmışım?
Beyin yoksunu demen bi hakaret canım aç oku
Bir beyin yoksunu küfür değil iki çarşaflılara saygı duymadığını arap özentisi köpek olduğumuzu söyleyip birde haklı mı çıkarmaya çalışıyorsun kendini? Beyin yoksunu lafı sana az bile. Haddini bilmeyem İslama düşman olup birde kapanmak isteyen birine akıl vermen zaten yüzsüzlüğün en uç noktası
Hakaret diyorum zaten ha hakaret etmişsin ha küfür😃😃😃 islam düşmanı değilim Araplaşmaya düşmanım benim kapalılara hiç bir lafım yok bana saçma gelen sizin mal gibi karaçarşafa girmeniz ne bu kendinizi eli s kinde gezen sapıklardan mı koruyorsunuz böyle komik cidden istediğime tavsiye veririm benim islamla zorum yok kapanmaya da lafım yok herkesin kendi kararı ama kara çarşaf araplaşmaktan başka bişey değil 🙂
Bu sırada İslam Peygamberinin (s) kadınlarının siyah çarşaf giymesi ve bu giyinmim tesettüre en uygun giyim olması gerçeği))) İslamada zorun var ama senin gibiler çok sorun değil o yüzden. Zaten fikirlerinde bir şey ifade etmiyor
Hmm evet çok mantıklı cidden istersen sokağada çıkma ya sabır ya gelmiş bana kara çarşafı savunuyor lafımın önemi yoksa kes cevap verme senin gibileri Arabistan’a sürüsünler orada yaşayın siz doğal yaşam alanınız
Sende Yallah mağaraya o zaman doöal yaşam alanın. Nerde yaşayacağım seni zerre ilgilendirmez) Senin gibi yobazlar ne zaman biyevek çok merak ediyorum
AHAHAHSHSHDHWKS zihniyeti mağara adamı mantığında olan sensin asıl yobazda sensin sakla bekaretini evde kalma hayatım AHAHSHAJDJWOA hayatın namustan ibaret gelmişsin bana hala yobaz diyorsun bide yallah diyor işin komik kısmıda o
Kendini ortada koymayan yobaz mı oluyor?😂Senin hayat yaşamın mağara yaşamı. İt havlar karvan geçer hadi devam et
Kendimi ortaya koyduğumu ne biliyosun sen ya 😃😃 gelmiş bana cahil cahil konuşup aklı sıra laf sokuyor köylü
Köylü sözünü hakaret olarak kullanman zaten zihniyyetini ortaya koyuyor.)
Hakaret değil canım zihniyetin köy insanları gibi :) eski yani
İçinden geliyorsa kapan ancak tekrar acikacaksan boşuna kapanma
Korkma ama birsz daha düşün
Korkma istiyorsan kapan