Daha önce zinalar yaptım yine yapmak istiyorum ama Allahtan çok korkuyorum. Psikolojim mi bozuk?

Ben hep nankörlük ettim. Hiçbişeyin değerini bilemedim rabbimin verdiği nimetlerin değerini bilemedim. Günah işledikçe hayatım yerle bir oldu. Ben nankörlük ettim hep. Düzgün burnumu beğenmedim kaza geçirdim burnum hasar gördü çünkü nankörlük ettim. Anlamlandıramıyorum. Benimki psikolojik mi yoksa ben gerçekten ceza mı çekiyorum? Bu arada uçkuruma gerçekten düşkünüm. Erkeklere zina konusunda hep umut verdim ama çoğu kez onlarla yatmadım. Yattıklarım da beni o yerine koydu bu yüzden kin ve nefret doluyum. Uğradığım haksızlıkları da unutamıyorum. Namaz kılmak istiyorum kendimi dinime vermek istiyorum ama bu uçkur sevdasından da vazgeçemiyorum. Bu arada annemin acı çekmesini istiyorum çünkü bu hayatta bana hep acı çektirdi her türlü şiddeti uygulayarak. Yaptığı haksızlıklar yanına kalmasın ben nasıl günahlarımın bedelini ödediysem ödüyorsam bana kötülük yapanlar da aynı şekilde ödesin çünkü ben acı çektikçe kötü duruma düştükçe onlar yükseldi

Güncellemeler
+1 yıl
29 yaşına gireceğim. Benden aldıkları gençliğimin hesabını versinler
Daha önce zinalar yaptım yine yapmak istiyorum ama Allahtan çok korkuyorum. Psikolojim mi bozuk?