Kendi rüyalarımı kendim anlamak istiyorum başkasına anlatmak istemiyorum. Birde anlatacak bu ilmi bilen doğru düzgün hayra yoracak birini bulmak zor. Bu ilmi gerçekten öğrenmek istiyorum.
Rüya tabirleri nasıl yapılır? Nerden öğrenilir bu ilim?
Rüya tabiri tek bir gizli ilimden ibaret değil aslında; hem eski tabir kitapları, hem psikoloji, hem de kişinin kendi sembol dili işin içinde. En doğru yorumu yine insan kendisi yapıyor. Ben ara sıra bakıyorum; ruyasayfasi. com detaylı anlatıyor, hoşuma gidiyor ama sonuçta hiçbir tabir %100 kesin değil. Rüyaları bir rehber gibi görmek daha mantıklı bence.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle hayra yoracak birilerine anlatmak gerek Neye yorarsan ona çıkar. Düzgün alimlerin rüya tabirleri kitapları var. Onlardan faydalanabilirsin
Anladım demek istediğinizi. Kalp gözü, keşfi açık insanlar alimler bulmak lazım sizin dediğiniz için Kitaplar bir yere kadar yardımcı o da ana hatlarıyla açıklıyor. Detay yok çok fazla
Sevindim Rüyanız Olumlu ve veya Olumsuz Olsun Rüyadan anlıyada ya da alimler hariç herkese anlatılmaz Uygun degildir kotü rüya gorüp uyanırsanız Dua edin Allah'a sonra yine uyuyun
Evet anlatmak doğru değil ulu orta anlatmıyorum şükür o bilinç var. Soru sormuştum cevabını alamadım. O tabirlerin hayatınızda çıktığını deneyimlediniz mi
Rica ederim bende Çok rüya görürdüm Hep arama motorunda arardım bulamazdım anlamını En sonunda attgim sitede buldum Annelerimiz de bazı yorumları tabir edebiliyor
Çok ulu orta söylenir mi bilmiyorum ama birebir çıkan rüyalarım oldu. Hiç aklıma olmayan şeyler gördüm ve başıma geldi. Anlattım anneme inanmadı her zaman anlamıyorlar
Dedimya bazıları bilirler anneye aile büyüklerine söylenir fikrim bu yönde sonuçta ailemiz kötülügümüzü istemez rüyayi anlatsat üzülür O yüzden rüya anlamyan baskalarına anlatmak uygun olmaz
Benim inancım yok kusura bakmayın :) tabi ki devam edebilirsiniz ama ilgi alanımın dışında bir konu. sadece internette bu tarz siteleri gördüm yani size yardımı olabilir.
Benim sabah yaptığım ilk seylerden biri gördüğüm rüyaları düşünmek oluyor. Genelde günlük hayatımin iz düşümü şeyler oluyor. Mesela aldığım saç kremiyle ilgili falan sydgvf
Benim rüyalarım genelde çıkar. Birini hamile görmüştüm çıktı. Bazen film gibi oluyor zamanı gelince yaşadığım şeyler AA ben bunu rüyamda görmüştüm oluyor.
Sadece bilinçaltı meselesi değil. Haberci rüya denen bir şey var. Bunu anlamak istiyorum. Bilinçaltı olduğunda zaten az çok bunu düşündüm bunu gördüm falan diyebiliyoruz.