Babam bizim şehirde çok tanınan ve en zenginlerindendi. Amerika ve Almanya'da bile taninirdi çiftçiler tarafından. Ordan bile mahsullerini alanlar coktu. (çiftçi zenginiydi) iflas etti sonra da öldü. O serveti hiç görmedim. Ondan kalan emekli maaşı ile geçiniyoruz (4 bin)
Nerden nereye...
Güncellemeler
+1 yıl
Evimiz haciz ve miras olarak sadece borç bıraktı...
Ayağını birileri kaydırmış olmalılar durduk yere niye iflas niye etsin ki
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Babam hiç hak yemedi. Diğer çiftçiler kazançları eksilmesin diye kaçak su kullanıyor ama benim babam öyle şeyler yapmadı. Elinde para yoksa bile borçla harçla ekti biçti belki de o yüzden
Kalbim zengin zaten de fakirleri kandırmak için ve üzülmesinler diye uydurulmuş şeyleri bana söyleme. 4 bin tl ile geçinmeye çalışıyoruz sobalı evde yaşıyoruz para kalmadığı için bu ay pek soba yakamayacagiz. Kalbimizin zenginliği bizi ısıtacak galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayağını birileri kaydırmış olmalılar durduk yere niye iflas niye etsin ki
Babam hiç hak yemedi. Diğer çiftçiler kazançları eksilmesin diye kaçak su kullanıyor ama benim babam öyle şeyler yapmadı. Elinde para yoksa bile borçla harçla ekti biçti belki de o yüzden
bu hayatta herşeyi tatmadan ölüm yok kimseye
Yani? Zenginliği tatmadim ama?
Zenginlik parayla degil kagit parçasına bu kadar önem verme içindeki kalbinin zenginligine bak
Kalbim zengin zaten de fakirleri kandırmak için ve üzülmesinler diye uydurulmuş şeyleri bana söyleme. 4 bin tl ile geçinmeye çalışıyoruz sobalı evde yaşıyoruz para kalmadığı için bu ay pek soba yakamayacagiz. Kalbimizin zenginliği bizi ısıtacak galiba
Zengin babanın fakir kızıyım.
ilk önce dibi göreceksin ve Şu an diptesin sonra ne oldugunu anlayacaksın.
Sırf bu hayattan çıkmak için sabahtan akşama kadar kütüphanede ders çalışıyorum
Bak işte çabaliyorsun çünkü bu bataklıktan kurtulmak istiyorsun. zengin olmanın hayalini kuruyorsun evini arabanın olmasını istiyorsun
Evimiz var o da hacizli... Uğraşıyorum işte
Sen sıfırı gördügünde birşeyler kafanda dank edecek 🤫
Daha ne kadar sıfırı görecez? Saçma sapan konusma. Sinir oluyorum
saçma degil sıfırın ne oldugunu anlayacaksın. :)
Ne demişler annen zengin diye evlendi ve sonuç bu
Annem zengin diye evlenmedi nee alaka?
Yav bi sg
Ruhsal sıkıntılarin mi var?
Yok sana hayatın gercek taraflarıni söylüyorum ama sen bunu anlayacak kapasitede değilsin
Düzgün üslupla konuşmayı bilmeyen bir seviyesizsin.
Seviye mi sen mi seviyeden bahsediyorsun hahah senin seviyen ne evde tüm gun tv izleyip osurarak 1.90 istiyorum demek mi ulan
Neden sildin?
Soru ne burada
Tamam bb
Malll
Hayat
Böyle hayatın...
Benimde ailemin maddi durumu iyi olmasına rağmen keyif alamıyorum hayattan dış görünüşümü beğenmiyorum psikolojik sorunlarım var
Nerelisin
Doğma büyüme İstanbul memleket Sivas
Anladım. Ailen ne iş yapıyor ki?
Mağazacılık sektörü halı mobilya
Anladım
Mutlu değilim öz güvenim yok dış görünüşüm kötü
Psikologa git
Gidiyorum
Profile resim katar misin merak ettim
Mesaj olarak atabilirim veya instagram fake hesabı açmıştım geçici olarak oradan atabilirim burada herkesin görmesini istemem
Takip atiyorum