Mesela benim konuştugum görüştüğüm biri vardi kendisi ayrıldı bitirmek istedi sonra ben tamam deyip uzaklaşınca ne zaman yeni biriyle konuşmaya başlasam tak arıyordu ya da mesaj atıyordu ve tam salisesi salisesine tutturuyordu telekinezi bunlar hep😂
Ooonunki aşırı kuvvetliydi 😂 kova burcuydu bu nedense kova burçlarınin altıncı hissi iyi oluyor. Benim de fena sayilmaz onun daha iyiydi. Başkasıyla konstugum anı o kadar denk getirmişliği var ki cin bu diye uzaklaştım en son😂
Şimdiki ilişkiler de insanlar da hep aynı düzeyde. Çoğu kişi birilerini unutmak için birini kullanıyor yahut ihtiyaçları için sevgi ihtiyaci ya da başka ihtiyaçlar için sevmedikleri insanları hayatlarında tutuyorlar. Kimse sevdigiyle birlikte değil herkes acı cekiyor. Aklında başka biri olduğunu bilmeden birileriyle özel şeyler paylaşıyorsun sonra ferman gibi küfrü diziyorsun böyle hayat olmaz olsun çok dertliymişim😂
insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahtalar her zaman dinleyebilirim problem yok şimdiki ilişkiler hep menfaate dayalı iki tarafta birbirinden bir şey alıyorsa sorun yok
Teşekkür ederim anlatmak istediğim için anlatmadım cidden konu konuyu açtı örnek olsun diye. Anlatmak güzel değil bence hatırlamak falan adını anmamak lazım keçeli kalemle karalamak lazım üstünü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hissetmez.
Senin ruh alaninla ilgili özlediğini yeteri kadar hissettirirsen mesaj ışık hızıyla gelir çok bekleme yapmaz😂
tabi onda da karşılığın olmalı
Karşılığa gerek yok bu altıncı hisle ilgili dediğim gibi ruhunun alanı genişse telekineziyle hissettirirsin
Mesela benim konuştugum görüştüğüm biri vardi kendisi ayrıldı bitirmek istedi sonra ben tamam deyip uzaklaşınca ne zaman yeni biriyle konuşmaya başlasam tak arıyordu ya da mesaj atıyordu ve tam salisesi salisesine tutturuyordu telekinezi bunlar hep😂
Ben duyguya da aşka da inanmiyorum 😂 ya rastlanti ya ruhsal durumlar bunlar hep
kuvvetli olmalı o zaman 6. his
Ooonunki aşırı kuvvetliydi 😂 kova burcuydu bu nedense kova burçlarınin altıncı hissi iyi oluyor. Benim de fena sayilmaz onun daha iyiydi. Başkasıyla konstugum anı o kadar denk getirmişliği var ki cin bu diye uzaklaştım en son😂
Kaçıp kurtuldum diyorsun yani :)
Yani o kaçtı aslında sonra ben kactim o Allah'ına kadar koştu sonra engelled falan öyle tuhaf bir döngüdeydik😂
Engelledim**
kaçan kovalanır kaçmaktan yoruldun engelledin :)
Yoo o yüzden değil manyagin tekiydi psikopata bağladı en son yorulcak kadar ciddiye almıyordum en son
Twkıntılıysa sıkıntılı en güzelini yapmışsın
Şizoydu ya😂
Şizofren değildi gerçi. Ya çift kişilikli ya da bipolardı yoruyor insanı butarz manyaklar bulasmamak en guzeli
:) büyük geçmiş olsun o zaman
Hoş sohbet birisin sen çekemezsin öyle birini :)
Herneyse konu o değildi. Konumuz telekineziydi. Kimi geri döndürmek istiyorsun
O bana kurban olsun ya😂
Olsun olsun :) genel manada sordum rahatsızlık verdiysem özür dilerim
Haklısın valla hicc kimseyi çekemem hele aşk acılı adana pardon adam hiç çekemem benden uzak cehenneme yakın😂
Yok niye rahatsızlik veresiniz
Acılı derken sizi kqstetmed buarada genel söyledim bana hep öylesi denk geliyor da😂
Kastetmedim*
anladım aynı farklı değiliz akıllısı bizi bulmaz delisi yanımızdan ayrılmaz :)
Şimdiki ilişkiler de insanlar da hep aynı düzeyde. Çoğu kişi birilerini unutmak için birini kullanıyor yahut ihtiyaçları için sevgi ihtiyaci ya da başka ihtiyaçlar için sevmedikleri insanları hayatlarında tutuyorlar. Kimse sevdigiyle birlikte değil herkes acı cekiyor. Aklında başka biri olduğunu bilmeden birileriyle özel şeyler paylaşıyorsun sonra ferman gibi küfrü diziyorsun böyle hayat olmaz olsun çok dertliymişim😂
insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahtalar her zaman dinleyebilirim problem yok şimdiki ilişkiler hep menfaate dayalı iki tarafta birbirinden bir şey alıyorsa sorun yok
Teşekkür ederim anlatmak istediğim için anlatmadım cidden konu konuyu açtı örnek olsun diye. Anlatmak güzel değil bence hatırlamak falan adını anmamak lazım keçeli kalemle karalamak lazım üstünü
yapabilsek keşke illaki bir uçtan açılıyor konu
Sevgi her zaman karşılıklı olmuyor maalesef hayırlısı:)
maalesef sen seviyorsun karşındakinin amacı başka oluyor hayaller ve hayatlar işte
Evliymişsiz buarada eşinizi sevmiyor musunuz
evet evliyim sevmeye çalıştım ama tek taraflı olmuyor
Nasıl yani sizi sevmediğini mi düşünüyorsunuz
düşünmüyorum uzun zamandır biliyorum :)
Evlendiğinizde bilmiyor muydunuz peki
maalesef çok sonra haberim oldu
:( :(
Hissettirirm sevgimin enerjisi güven ve ego verir sevgim sürdükçe,,,
Sanmıyorum kimse kimseyi beklemezdi öyle olsa
Gerçekten seviyorsa hisseder..
Özleyince tam olarak ne oluyor?
sevmese hissetmez