AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
Berbat görünüyor o kılları gördükten sonra kaçacak yer arıyorum dersem yalan olmaz.
sakallı ve bıyıklı kadınlar kendını nasıl hısseder bılmıom ama mıde bulandırıcı gerçekten kolları bıle kıllı olsa
bir kadın olarak kadınların tercihlerini eleştirmeyi kendime yakıştırmam, benim için bu rutin bakımın olmazsa olmazlarındandır fakat bırakalım bunu önemli görmeyen insanlar de yapmayıversinler...
Hormonları ile ilgili bir sıkıntısı olduğunu düşünürüm ki bu oldukça doğal bir durum. İnsanın evrimsel ve anatomik yapısında var olan bir şey için kimseyi de yargılamam ben.
Olabilir ama neden ağda yapmazlar kıllı kollarla nasıl kollarını sergileye biliyorlar ona aklım ermiyor
Günümüz felsefesiyle düşünürsek nefes alsın yeter bence. :O
kol dediğin kaymak gibi olacak ben bile kıl sevmiyorum kolda :D
Benimde gittiğim bir lazer epilasyon salonu var. Beraber gideriz.
Bunu soran 500. Kisisin tebrikler sana 500xper hediye ediyoruzz
Xpere ihtiyaç olunca akıl hemen oraya kayıyor demek ki :D
Canim yaa hic ihtiyacim yok ikinci hesap oldugundan arkadaslarim yetiyo :D
Ay hesabın mi kapandı yazık :D çok arkadaşın olduğu için kendin kapatmamişsindir zaten :D
Ne munasebet kendim kapattim takilma benim profilime bu kadarr :D
Kıl sorunu çözülebilecek bir problem bayanlar için.. Ben bunu pek sorun etmem özel bölgeler haricinde..
Almak istemeyen almaz herkesin kendi tercihi... hiç bişi düşünmem... Bu konuyla ilgili anket yaqmanda saçma...
itici buluyorum direkt. aklıma çeşit çeşit şeyler geliyo kılla alakalı kendi vücudumda genetik olarak kıl olmadığından tuhaf geliyo
Ağzına kurekle vuracam uleyn onların yıl olmuş 2014 daha killi oyyyh geliyorlar bunların hepsinin üzerine benzin döküp yaksam mı :)
Ya yasi kucuktur derim ya da dusunurumki almamasina sebeb nedir ordan aklima bask sey gelir oyle dusuncede dusunceye atlarim hide bakmisim nerelerdeyim. takmayin :P
Ben alıyorum fakat başkakarı almak zorundalar diye de bir kural yok rahatsız olmuyorsa etrafındakiler sorun etmiyorsa almazlar herkesin kendi seçimi
Tüyleri inceyse gerek yok. Genelde zaten kalın tüylü olanlar alır kollarını yoksa kollara ağda yapmanın akla mantığa sığar bir yani yok yani
Bendede var ben kıllarımı seviyorumm kol alınır mı yaa onlar bana hass :D
Kuşlar dünyanın en tatlı varlıklarıdır ama onlarda da tüy var. s (ne alakaysa. s)
Ben Şöfor Olduklarını Düşünürüm :) bir De Altın Kol Saati Mikemmel :)
Tabiki herkes almak zorunda diye bir kural yok.
Ama bence hiç estetik değil ya
Kesinlikle ya :D
özellikle ince siyah uzun bazılarının.
baya kötü bir görünüm.
bende hiç yok misal
Mümkünse alsınlar onları, hiç hoş durmuyor gerçekten..
Bazilari hormonal hastaliktan dolayida olabilir o yuzden gordugunde tanimadigin bir insani yargilaman sacmalik
Bende tuyler var ve acik oldugu icin aldirmiyorum hic de igrenc degil seninki simsiyahsa aldir tamam bravo sana :D
Ben kolumda yara cikiyor diye almiyordum. Tenim cok hassas ne yapim?
Sağlıkla alakali bır durumda kimse laf edemez zaten merak etme :D ben kolları babam kadar kıllı olup buna rağmen straplez giyen kıllarıni gözümüze sokan kızlardan bahsediyorum :D
Dalga gecerek genelleme yapma o zaman bir zahmet
Ahaha atara bak ya kesin ergen bu :D cevap vermeseydin o zaman soruya :D
Ne kadar itici bir konusma seklin var senin ya. Ayrıca ne ergeni bilip bilmeden ne konusuyosun? neyse
Hahaha ergene bak ya :D gidip millete yakınıyor :D
Ugrasmayacam kolunun resmini cek de gonder gizliden cıkıp tabi eger gotun yiyosa
Hakaret etmekten başka birsekilde hırsıni alamiyorsun sanırım :D
Madem psikoloji okuyorsun insanlara hakaret etmenin benim yaptığımdan ne kadar daha yanlış olduğunun farkındasındir!! Ben bu soruyu kimseyle dalga geçmek için kimseyi rencide etmek için açmadım anketin ilk şıkkına bakarsan benim de hayatımda öyle kabul ettiğim insanlar olduğunu anlarsın !
Alın size ergenin ta kendisi tamam şşt
Hala neyin kafası bu BACIM ya :D yürü yoluna bak :D zamanında çok uğramışlar heralde yaranı mideştim:D
Bazılarına göre baya sıkıntılıymış da koldaki kılın diğer durumlar için çok önemli bir parametre olarak göz önünde tutulmayacağını düşünüyorum
aga yapısını falan geçtim insan bakımlı olur. Gitsin bir epilasyon cihazı alsın ayda bir mi ikimi neyse kesin lan.
çirkin kadın yokdur. bakımlı kadın vardır. herhalde doğru bir laf :D
Benden farkı olsun birazda yani midemi bulandirmasin ben koluna bakar dururum
Haydar abiyi düşünüyorum. Onunds kılları orman gibi
c şıkkı yakınından geçmem. muhabbet sohbet ayrı ama asla bir sevgili durumu olamaz :(
Kolundaki tüyleri alıp almamaları onların tercihi... ben rahatsız olmam.
Aferin linek
Esmerler kötü duruyor sarışınlarda pek belli olmuyor
Kolu killi kizlari 'kolu killi kiz ' olarak dusunuyorum baska ne dusuncem :D
kolu kılsız kızlar hakkında dusundugum seylerden farklı bısı dusunmem
Allah onların evine ateşler salsın belki kol kılları yanarda insana benzerler
Kahretsin çok kötü böyle olmamalı arada denk geliyor ölüm yani berbat
Devlet gezici bir ekip kursun. Tüylerinden kurtulmak isteyen kızlar da o gezici ekibe gidip hallettirsinler artık nerde ne varsa.
lazer veya ağda yaptırmayan kuaförde açtırıyor bayaz kadar boyatıyorlar ayrıca onların (c) * da kıllıdır
Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır. Çirkin diye belirttiğimiz işte skal bıyık bırakan ve kolunda bnden çok kılı olan hanımlardır :((
Ay sizene ya ister alırlar ister almazlar kendi vücutları kendi kararları sonuçta başkalarının düşüncelerine göre yaşayacak değiller ya.
Gizli ya sayıyo da sayıyo bırak yaa
Aynen bu kadar laf söylemesini biliyor kendine güveniyorsa zaten gizliden sormaz @Hollandadabirkiz
Hayır bide nerdeyse gorunmeyen bir sey kıl hem de kolda yani. Cogu kisi aldıgı zaman cok kotu kızarıyo ya da yara falan cıkıyo kolda bu da gelmis resmen dalga geciyo bilip bilmeden
Hiç bır kusur bulunmayan soruma takacaklar ya kafayı :D gizli olmam battı :D anca hakaret edersiniz sizlerle konuşulmaz :D
Kesinlikle sana katılıyorum ve de zaten o çok önemsiz bir ayrıntı bence yani genelde tüy şeklinde olur ve kişi bundan rahatsız değilse kimseyi de ilgilendirmez. Bu sitede daha neler göreceğiz kim bilir.. @Hollandadabirkiz
Bak canim bu sitede bir cok kisi ozguvensiz ve senin sayende kucucuk bisey yuzunden kendilerine olan o azıcık guveni bile kaybedecekler. Itici buluyolar diycekler ve kafalarina takacaklar. Burdaki herkes resit degil ve evet ergenler de var, bil ki boyle ufacık bir ayrıntı bile onları hayattan bıktırabilir ve intihara bile yol acabilir. Dikkat et konusmana.. Ayrıca bana da ergen demissin, aslında sana hesap verecek halim yok ama universitede psikoloji bolumu okuyorum ve bu konuda bilgiliyim. Gelmissin burada gulerek sinir edici bir sekilde kıllı kolar soyledir boyledir diyosun. Kimseyi asagılama hakkın yok senin, dusun de konus. Ve bu arada ben kolumdaki kılları almıyorum demedim, almıyordum dedim. @gizlisoran
Öyle bir yazmışsın ki senin yazın üzerine ne yazsam yetersiz ve bu yazdıklarına da sonuna kadar katılıyorum @Hollandadabirkiz
Kırık Turkcemle yazmaya calıstım iste haha:)
Anan ve kızın ne hissediyor ve hissettirecekse aynısı
ONlarda insan beğenmiyorlarsa erkeklerde aldırsın armut piş ağzıma düş olmaz ki amaa
Bıyık değil ancak bazı kızlarda kol kılları çok kibar duruyor hatta bu onları çok çekici yapıyor.
çok itici o ne öyle ya kızla mı sevgiliyim erkek ile mi?
kol kıllarını bugün aldırdın galiba :d
Lazerli canım :D
keşke lazerle egonuda aldırsaydın canım ya :D
Lazerle kıl yok ediliyor canım aldırılmıyor :D senin gibi kıllı kezbanlar bilmez :D
işte keşke mümkün olsaydı ama lazer beynine hasar vermiş belli kıllı kezban lafınıda ilkokul zekana bağlıyorum, üzülme teknoloji gelişiyor hadi eyv :D
Owww gizli atismasi cok severim :D artini verdim :D
Senin için üzüldüm ya :( teknoloji gelişiyor ama beyin nakli bır 200 yıl daha gerceklesmez sende böyle ortalıkta beyin yoksunu olarak gezersin:D bu arada kıllı Kezbanim diye üzülme dediğim gibi onun çaresi var:D
mahalle karısı gibi atışalım mı burada ya bana uyardı ama inan o akdar boş değilim anladım işssizsin işsizliğine iş olurdum ama dedim ya vaktim yok bebeğim sen şimdi lazerin ilerde daha neler yapabilceğini araştır hadi öptüm :D
Allah belani versin der erkek muhabbeti yaparim yaninda ne la öyle karı dedigin bakimli olur
Ne kadar güzel bile olsa o kız iğrendirir kendinden bakımlı olmak lazım
acaba kollarındaki kılları neden almıyorlar ki diye düşünürüm :D
Recep ivediğin kolları gibi olmadığı sürece sorun yok :)
kizin biri yeni bileklik aldim diğe kolunun fotosunu atmis bilekligi secemedim killardan
Bu kadar net konuşuyorum dünyanın en güzel kizi olsalar dönüp bakmam isim olmaz cok samimi ve ciddiyim ;)
Kışın sıcak tutsun diye bacak kılı almazsın burada kol kılı olan kızları aşağılıyosun gerzek :D
Lazerli vücudum canım :D
ben de bir kere otobüste gördüm yanıma oturdu kadın kollarına daha önce jiletle mi almış ne yaptıysa bildiğiniz sakal gibi çıkmış ya iğrençti
Yakışmıyor yapısı oyle olsada bakimi kendi elinde └(^o^)┘
Aldirin arkadasim cok mu zor. burada efor harciyacagina git 5 dk da hallet.
Beni cokda ilgilendirmiyor banane ki milletin kilindan tuyunden.
Ablacım benim gözümde ha kollarında kıl var ha sakalı var. Biraz dikkat edilmesi taraftarıyım
Herkesin kendi tercihi. Sahsen ben doğallıktan yanayım.
başkalarının kol kılı beni ilgilendirmiyor. yakinimsa aldirsin ama :)
ya sarı tüylü olanlar sorun değilde siyah ve uzun olunca iğrenç bir görüntü oluyo :(