Liseden bir kız Arkadaşımı geçen gördüm tren garında benim gidecegim yere taraf gidiyordu sordum dedi bende orada estetisyenlik yapıyorum 2-3 hafta filan hep böyle karşılaştık istasyonda en sonda aradım dediki ben orada estetisyenliği bıraktım kaldığım şehirde yapıyorum başta niye kaldığı şehirde yapmamış peki trene para verip oraya gitmiş ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok tuaf değil mi yani arkadaşlar kendi şehrinde güzellik merkezleri doluyken o kızın o durakta her gün ne işi var
Öyle bişey varsa başta niye ilk şehrinde çalışmamışki peki?
konuşsaydın bunları çok merak ediyorsan laf lafi açardı 😅 neye demeye getirmek istiyorsun birkac hafta boyunca seni izleyip ayni saate çıkıp orada bekleyip senle döndü mu diye sanıyorsun anlamadım Ilgin varsa Kiza davet et buluşun istasyon hariç hesapla taktikle uğraşma
Sohbet ettik zaten 1 ay boyunca trende bence o benle konuşmak için her gün trenle oraya kadar geldi durakta rast gelirmişiz gibi yaptı senaryo yazmış oda kendi kafasından işte estetisyenim filan belkide değildir ha şimdi öyle diyor ama yani
Hayır hayır diyelim ki şimdi ben senin her gün her gün yolda karşına çıksam gittiğin her yerde ama bak sen benden rahatsız olupta şüphelenmez miydin acaba demez mıydın bu adam beni takip mi ediyor diye illahaki dersin kendini avutma şimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Belki işe ihtiayci vardi o sebele yola katlandı, hemen yaşadığı yerde bulmadı sonra tecrübe kazandikca geçebildi kendi Şehrindeki Yere?
Kendi şehrinde estetik merkezi dolu ama onun orada ne işi var?
konuşsaydın bunları çok merak ediyorsan laf lafi açardı 😅 neye demeye getirmek istiyorsun birkac hafta boyunca seni izleyip ayni saate çıkıp orada bekleyip senle döndü mu diye sanıyorsun anlamadım
Ilgin varsa Kiza davet et buluşun istasyon hariç hesapla taktikle uğraşma
Sohbet ettik zaten 1 ay boyunca trende bence o benle konuşmak için her gün trenle oraya kadar geldi durakta rast gelirmişiz gibi yaptı senaryo yazmış oda kendi kafasından işte estetisyenim filan belkide değildir ha şimdi öyle diyor ama yani
Bilemeyiz özel sebepleri vardır
Peki 2-3 hafta nasıl istasyonda aynı saatte karşılaştık?
Ee tamam özel sebeplere giriyo bu da 😄🤭
Hayır hayır diyelim ki şimdi ben senin her gün her gün yolda karşına çıksam gittiğin her yerde ama bak sen benden rahatsız olupta şüphelenmez miydin acaba demez mıydın bu adam beni takip mi ediyor diye illahaki dersin kendini avutma şimdi
Avutmuyorum zaten sana olan ilgisini kast etmiştim özel sebep derken
Ama erkek kızı takip etse sapık diyorsunuz kız takip edince hoslantı ilgi diyorsunuz değişik yani...
Ne alaka yaa benimkisi tahmin sadece
senin gülcemalin için gelmiş
Evet benim gülcemalim için gelmiş kızlar hep peşimdeler benim