Diğer Kim benle bakkala gelmek ister? frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Tamam ne istiyosanız alcam sürpriz yumurta hariç Güncellemeler+1 yıl https://www.hizliresim.com/c3duugtGölgem eşlik etti birde en sevdiklerim ❤️ ölürüm size ben Kim benle bakkala gelmek ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Gelirim 0 6 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Gelmeyen u Barış_LonelyForever +1 yıl ? frenchgirl16 +1 yıl Gelmezsen ağlarım anlamında aşk olsun kötü bişi der miyim sana Barış u Barış_LonelyForever +1 yıl Biliyorum ya sinirlenme şaka yaptım fgfgdf tabi ki gelirim seni yalnız bırakır mıyım hiç :) frenchgirl16 +1 yıl Korktum ya sjsjsj frenchgirl16 +1 yıl Bi daha korkunç şakalar yapma yüreğime iner 😣😂
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beni al ve dilediğin yere götür. Yeter ki gideyim. 2 14 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Nere istersen söle götürem Yorumla γυναίκα +1 yıl Bakkala diye çıkıp, AVM gezesim var. Bugün en sevmediğim şeyleri yapacağım. Hadi listeni al da en sevmediğimiz şeylerde kaybolalım. Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 🥺 çok derin yeminle Yorumla γυναίκα +1 yıl Demek ki epey kalpten istedin. Ben şu an bakkal yolundayım. :))) Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Çok hemde keşke hep dip dibe olsak 🥺 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Dikkatli git karanlık Yorumla γυναίκα +1 yıl Hâlâ aile mahallesinde oturuyorum. Karanlık bu mahalleye henüz çökmedi. 😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Kiralık daire var mı gelim Yorumla γυναίκα +1 yıl Daireye gerek yok. Bize gel. 😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 🥹 Yorumla γυναίκα +1 yıl Gölgenin yanında ben de varım ama görünmüyorum. Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Hissettim zaten o yüzden musmutluyum 🥹 Yorumla γυναίκα +1 yıl Ahh o zaman mutlulukla güne devam edebilirim. 😌 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Evet bizi aklından çıkarma 😍 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bakkala gelirsem abur cubur almadan gitmem. 😅Cebin yanar.. 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yandı zaten😂😂😂 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 757 cevap paylaştı. Bana Redbull al bende sana eti karam alırım öyle olursa gideriz 😄 0 5 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Lan aynı değerde mi ikisi Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Filmlerdeki gibi bölüşürüz o zaman 🤷😄 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Immmhhh sevmem bölüşmek Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Tamam sen o zaman bize 2 Redbull al bende kocaman akışkan çikolatalı i frambuazlı çikolata parçacıklı yumuşak kekli muhteşem bi pasta alayım keyiffff Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl İçi frambuazlı Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. bakkal diince aklıma hep bu karikatür geliyo 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakkalı satın alayim knk sana 😀😀🤣 eskiden toybox vardı alıyordum bakkaldan fazla fazla 0 7 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Alamam ondan ekşi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakkal senin knk istediği al Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam tapuyu alim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göndereyim knk mail adresi rica edeyim 🤣🤣 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl fransızukala16@ks. com Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam efendim tapusuz mail adresini gönderildi afiyetle silip süpürebilirsiz 🤣🤣😀 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Teşekkürler efem Yorumla
kadrolumanyak52 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Ben gelmek isterim ama benimde dediğimi yapman koşuluyla :) 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bana çikolata alacaksan gelirim 🥰😍😍😍 1 2 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Olur alırım ne istiyosun Yorumla Kadjdaks +1 yıl Fıstıklı olsun Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Attaya gidelimm 1 9 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Gidek Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl 1 tlm var Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ben eksi hesaptan alırım Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl @Barış_LonelyForever 'a kitleyelim hesabı hep o mu şaka yapacak 😂😬 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Aynen 😂 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Hesap yine bana kaldı 😂 bu sefer bendensiniz hadi dffddg Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Oh kurtuldum hesaptan sjsjsjsü Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Sağoll 😂🌸 sen de olmasan arkamızı toplayan yok Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim ne demek 😂🌺 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bana Barbie bebek alır mısın bir de dondurma 0 3 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Off ben fakirim fakir Yorumla minikkladyy +1 yıl Aga bee Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Neyse ki sigaraya paramız var sjsjsj Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Portakallı çikolata alsana bana 0 29 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl A batacaz ayol bu ne benle gelmeyene bişi yok Yorumla Flavendirel +1 yıl Tamam nerede bu bakkal ben alıyım sana madem Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Sokağın başında Yorumla Flavendirel +1 yıl Şaşkınbakkal mı Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Bakkal Gazi Yorumla Flavendirel +1 yıl O uzak ya olmaz Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam şaşkına git Yorumla Flavendirel +1 yıl Gidiyorum ama çikolata almıcam Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ohooooo benim canım çikolata çekiyo Yorumla Flavendirel +1 yıl Git al kendin o zaman, ben çikolatacı mıyim djjd Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Evet Yorumla Flavendirel +1 yıl Foto da atılmıyor kıskandıracaktım ne güzel.. Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Kıskanmam ki jsjsjs domuzum ben Yorumla Flavendirel +1 yıl https://www.hizliresim.com/tny4x5cİyi madem yiyorum ben djkd Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Aaa en sevdiğim bir de boğazına dizilsin Yorumla Flavendirel +1 yıl https://www.hizliresim.com/h443eshÇok da güzelmiş, kemire kemire yiyorum hdjdjs Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Zıkkım ye ahahahsjajja Yorumla Flavendirel +1 yıl https://www.hizliresim.com/tqf148uBak bu da var, hastalarım sağolsun djdjjdj Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Aaa rezalete bak görün görün Yorumla Flavendirel +1 yıl Neyse bakkala gidiyorum ben sigara alıcam, bi şey istiyor musun? Sjjsdkkd Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Haram paranı istemiyom 😂🔫 Yorumla Flavendirel +1 yıl Haram para ne alaka mk djdjd Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Şu an öyle diyesim geldi ajsjsj Yorumla Flavendirel +1 yıl sanki dolandırıcıyım sdgsdfg Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tipin pek düzgün gelmedi zaten sjsjs Yorumla Flavendirel +1 yıl düzgün değilim zaten de, yine de dolandırıcı değilim sdfgsdfg Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam inandım knk 🌹 Yorumla Flavendirel +1 yıl Eyvallah^^ Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😂 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lafontenden_mallar senin paran var mı küpek 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Tavşan boku (nesquik) 0 0 Yorumla
jerbtbttgg Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Teyze canim kola çekti 0 1 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Kendi yaşına bak uyan deyyuzz!!! Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gelirim 😃 0 2 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl İhtiyacım olan buydu Yorumla 44asi44 +1 yıl 😊😊👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gelirim
Gelmeyen
?
Gelmezsen ağlarım anlamında aşk olsun kötü bişi der miyim sana Barış
Biliyorum ya sinirlenme şaka yaptım fgfgdf tabi ki gelirim seni yalnız bırakır mıyım hiç :)
Korktum ya sjsjsj
Bi daha korkunç şakalar yapma yüreğime iner 😣😂
Beni al ve dilediğin yere götür. Yeter ki gideyim.
Nere istersen söle götürem
Bakkala diye çıkıp, AVM gezesim var. Bugün en sevmediğim şeyleri yapacağım. Hadi listeni al da en sevmediğimiz şeylerde kaybolalım.
🥺 çok derin yeminle
Demek ki epey kalpten istedin. Ben şu an bakkal yolundayım. :)))
Çok hemde keşke hep dip dibe olsak 🥺
Dikkatli git karanlık
Hâlâ aile mahallesinde oturuyorum. Karanlık bu mahalleye henüz çökmedi. 😂
Kiralık daire var mı gelim
Daireye gerek yok. Bize gel. 😂
🥹
Gölgenin yanında ben de varım ama görünmüyorum.
Hissettim zaten o yüzden musmutluyum 🥹
Ahh o zaman mutlulukla güne devam edebilirim. 😌
Evet bizi aklından çıkarma 😍
Bakkala gelirsem abur cubur almadan gitmem. 😅
Cebin yanar..
Yandı zaten😂😂😂
Bana Redbull al bende sana eti karam alırım öyle olursa gideriz 😄
Lan aynı değerde mi ikisi
Filmlerdeki gibi bölüşürüz o zaman 🤷😄
Immmhhh sevmem bölüşmek
Tamam sen o zaman bize 2 Redbull al bende kocaman akışkan çikolatalı i frambuazlı çikolata parçacıklı yumuşak kekli muhteşem bi pasta alayım keyiffff
İçi frambuazlı
bakkal diince aklıma hep bu karikatür geliyo 😂😂😂😂
Bakkalı satın alayim knk sana 😀😀🤣 eskiden toybox vardı alıyordum bakkaldan fazla fazla
Alamam ondan ekşi
Bakkal senin knk istediği al
Tamam tapuyu alim
Göndereyim knk mail adresi rica edeyim 🤣🤣
fransızukala16@ks. com
Tamam efendim tapusuz mail adresini gönderildi afiyetle silip süpürebilirsiz 🤣🤣😀
Teşekkürler efem
Ben gelmek isterim ama benimde dediğimi yapman koşuluyla :)
Bana çikolata alacaksan gelirim 🥰😍😍😍
Olur alırım ne istiyosun
Fıstıklı olsun
Attaya gidelimm
Gidek
1 tlm var
Ben eksi hesaptan alırım
@Barış_LonelyForever 'a kitleyelim hesabı hep o mu şaka yapacak 😂😬
Aynen 😂
Hesap yine bana kaldı 😂 bu sefer bendensiniz hadi dffddg
Oh kurtuldum hesaptan sjsjsjsü
Sağoll 😂🌸 sen de olmasan arkamızı toplayan yok
Rica ederim ne demek 😂🌺
Bana Barbie bebek alır mısın bir de dondurma
Off ben fakirim fakir
Aga bee
Neyse ki sigaraya paramız var sjsjsj
Portakallı çikolata alsana bana
A batacaz ayol bu ne benle gelmeyene bişi yok
Tamam nerede bu bakkal ben alıyım sana madem
Sokağın başında
Şaşkınbakkal mı
Bakkal Gazi
O uzak ya olmaz
Tamam şaşkına git
Gidiyorum ama çikolata almıcam
Ohooooo benim canım çikolata çekiyo
Git al kendin o zaman, ben çikolatacı mıyim djjd
Evet
Foto da atılmıyor kıskandıracaktım ne güzel..
Kıskanmam ki jsjsjs domuzum ben
https://www.hizliresim.com/tny4x5c
İyi madem yiyorum ben djkd
Aaa en sevdiğim bir de boğazına dizilsin
https://www.hizliresim.com/h443esh
Çok da güzelmiş, kemire kemire yiyorum hdjdjs
Zıkkım ye ahahahsjajja
https://www.hizliresim.com/tqf148u
Bak bu da var, hastalarım sağolsun djdjjdj
Aaa rezalete bak görün görün
Neyse bakkala gidiyorum ben sigara alıcam, bi şey istiyor musun? Sjjsdkkd
Haram paranı istemiyom 😂🔫