Yobazlaşan bakış açıları, ileri gitmek yerine geriye giden zihniyet, gelecek nesil umut doluyken umutlarını köreltmeyi misyon edinmiş güruhla, okumaktan uzak nakil bilgiyle yaşayan ve bun göre hayatını şekillendiren toplum nasıl düzeltilir
Ne zaman ki; toplumsal ahlakın seviyesini, herkes kendi seviyesi olduğunu anlayıp, başkalarını suçlamak yerine, kendi üstüne alır, o zaman..
Çünkü bu toplumu, biz bireyler oluşturuyor.. Başkaları değil.. Bizler yaşıyoruz..
Topluma tepeden bakmayı bırakıp, bu işte bizlerin de payımızın olduğunu idrak edip, kendimizi suçlamaya başladığımızda, sorunları da çözeriz diye düşünüyorum..
Emin ol oyle degil ben insanlara hep guleryuzle yaklaştim sabah kestim o umudu işlerimle alakali bir sıkıntı vardi ablaya diyorumki o senin sorunun degil üzülme o bana diyorki hasta misin kaşın niye boyle 😂
ilerinin ne olduğunu biliyor musun ki? böyle bir dünyada toplum düzelmez, insanların taptığı şey para. refah içinde olsaydık bunları buraya yazmazdın muhtemelen
Maşallah gayba işaret vurup, nokta-i sühadema da bakıp levhi mahsuzda ne yazdığını görüp mütevazi olarakta da bunları buraya yazmayacağım ihtimal vermişsin eyvallah kardeş