Haklimiyim!!! ? Adamlik dokunmadan olur kalpten sevdalanarak ! Ha yapiosan öyle bisey o halde birakmak degil namus gozuyle bakandir. Simdi burdaki nonoslar damlayip ay yok yeaa filan der kesin.
Artik adam gibi sevdalanan kalmadi.
Haklimiyim!!! ? Adamlik dokunmadan olur kalpten sevdalanarak ! Ha yapiosan öyle bisey o halde birakmak degil namus gozuyle bakandir. Simdi burdaki nonoslar damlayip ay yok yeaa filan der kesin.
Artik adam gibi sevdalanan kalmadi.
Haklı değilsin. Şu masallardan çıkıp gerçek hayata girin artık insanlar sevdiklerini dokunur. Sevmeyen insanlar birbirlerine dokunduğu için bu şekilde düşünüyorsunuz ama yanlış. Seven insanlar birbirine dokunur bu bazen ten olur bazen yürek olur ama dokunur. Dokunmadan sevmek olmaz sokakta bir kediyi gördüğümüz de bile dokunuyoruz seviyoruz garip garip cümleler içinde anlam aramayı bırakın. Ha böyle adamlar/kadınlar kaldı mı bence kalmadı çünkü virüs gibi kötüleştikçe kötüleştirdik.
Sen kendini kandırmaya devam et illa ki hayatla yüzleşeceksin o zaman anlarsın hep anlıyorsunuz ama geç :] Ayrıca kız kardeşim olsa da kendi hayatı ve kendi bileceği iş. Ben en fazla uyarır, nasihat veririm gerisi kendi tercihi kendi kararı. Namus yürekte olur iki bacak arasında değil hepimiz aşık oluyoruz hatalar yapıyoruz vs vs şimdi sana hayatı anlatmayacağın kendi dünyanda boğulabilirsin.
adamlık tek bir konu ile kanıtlanmasa da, onca ağaç kökünden birisi de evet budur. fakat insanlık adına bakasının ne olup olmadığını sorgulamak ne kadar hakkımız? biraz da bu şekilde bakmak gerekiyor.
Cevap
8Cevap
Herkesin kendi fikri kadın istiyor erkek istiyorsa dokunarak da severler kendi hayatları.
Adam dediğin sevdiği kadına değil, sevdiği kadının arkadaşına dokunur. Nerede görülmüş ulan aşıkların seks yaptığı? Ahlaksızlığın daniskası
Adam gibi sevdaları sevdalandığımın adam olmayanalara kendinlerini sunduğunu duyduğumda bırktım
Kendisinden
Kizlar bu kadar kolay olmasa erkekler daldan dala dolaşmaz
Erkekler hemen birini bulabilecegine emin olmasa o kadar kolay ayrılmaz. Ayriyeten kimse kimseyi zorla s.. miyor ikna edip s... yor
Şu an 5 tane var demek ki bizim istediğimiz den fazlasını kızlar istiyor
En son ki daha dibine diyordu 2 saat önce
Ailesi kizim mühendis olacak uni okuyor diyor 😂
Ben koymadım zaten bakire değil di
Tamam

Onlar eskidendi
aynen öyle
Bencede öyle benim için aşk masum bişey
Neden kestirip atıyorsun ben asla sevdiğimi yanlış düşünmem cinsellik düşünmem
Abla seni taş devrine gönderelim
Sevgi çok farklı dillerde anlatır birileri sarılarak öpüşerek bakisarak diğeri sözlerle dokunarak sevmeye laf etmek bir anlamda kadını o*uspu konumuna düşürmeye çalışmaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?