Diğer Cuma vakti KS de goy goy yapan erkekden hayır gelir mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi başlayın lince😏 Güncellemeler+1 yıl Güncel Cuma vakti KS de goy goy yapan erkekden hayır gelir mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oenomauss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Valla ben cumadaydım görmedim kimseyi o yüzden 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Allah kabul etsin. Yorumla Oenomauss +1 yıl Allah razı olsun Yorumla Soran +1 yıl Amin ecmain Yorumla
müsaitim06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer günlerde de goygoy yapan erkekten hayır gelmez Ama hayırsız olmayı seviyoruz napalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En azından dürüstsün👏 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. cuma saati dışında yaptımı goy goyu sıkıntı yok mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok hacı rahat ol sfhkl Yorumla Gamiyarass +1 yıl :):):):) Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl cuma vakti KS ye girip soru soran kızdan hayır gelir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben cuma çıkınca girdim Yorumla
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Beyler keşke cumaya gelseydiniz hoca ikinci rekattan sonra serbest bıraktı 🤭 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Cuma vakti geçti 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. diğer vakitlerden hiç bi değişik yanı yok 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Cuma vakti namaza gider erkek benim bildiğim 😏 Yorumla u tenedos +1 yıl seninin pek bi bildiğin yok anlaşılan dar bakıyorsun dünya ya Yorumla Soran +1 yıl Uff kesin ben kadar zekisindir Yorumla u tenedos +1 yıl benim çevremdeki hiç kimse cumaya felan gitmiyor nerde yaşıyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Uzayda Yorumla Soran +1 yıl "Felan"nedir, gözlerim kanadı Yorumla u tenedos +1 yıl kıbleyi nası buluyon orada Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Saate bak, cuma mı kaldı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi acabildim soruyu idare edin 😏 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl İkindi vakti KS giren erkekten hayır gelmez diye güncelle bari 😆 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nereden baktığına bagli 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arayış içindedir belki ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben dün kıldım daha sakin oluyor diye :D 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aman çok komik 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saçma sorulara saçma cevaplar verilir Yorumla Soran +1 yıl Sana göre saçma demek ki. Öbür tarafta görüşürüz bye Yorumla Soran +1 yıl Yaw he he Yorumla Soran +1 yıl He he Yorumla Soran +1 yıl Ben dini annemden, babamdan öğrenmedim. Sorguladim, araştırdım. Senin gibi ağzı açık ayran delisi gibi böyle abuk sitelerde cahillik yarıştıramadım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kim beynini yıkadıysa güzel yıkamış tamamen boşaltmış :D Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ne cuması saat 4 e geliyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben namazı anca kılabildim😏 Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Niye hayır gelmesin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem size sormak lazım. Yorumla badboy_master +1 yıl Gelmemesi için bir neden yok Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 739 cevap paylaştı. 🤣🤣 hayırlı cumalar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana da yunus balığı 😏 Yorumla Yunuslarr +1 yıl Teşekkürler gizli üye 😃 Yorumla
CmOnemli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl senden gelıyormu kı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yioo Yorumla CmOnemli +1 yıl o zaman sende goy goy sevıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Valla ben cumadaydım görmedim kimseyi o yüzden
Allah kabul etsin.
Allah razı olsun
Amin ecmain
Diğer günlerde de goygoy yapan erkekten hayır gelmez
Ama hayırsız olmayı seviyoruz napalım
En azından dürüstsün👏
cuma saati dışında yaptımı goy goyu sıkıntı yok mu?
Yok hacı rahat ol sfhkl
:):):):)
cuma vakti KS ye girip soru soran kızdan hayır gelir mi
Ben cuma çıkınca girdim
Beyler keşke cumaya gelseydiniz hoca ikinci rekattan sonra serbest bıraktı 🤭
Cuma vakti geçti
Ben Allaha inanmayan kizlari sevmem hepsinin yeri cehennem
Yatacak yeri yok
😂
diğer vakitlerden hiç bi değişik yanı yok
Cuma vakti namaza gider erkek benim bildiğim 😏
seninin pek bi bildiğin yok anlaşılan dar bakıyorsun dünya ya
Uff kesin ben kadar zekisindir
benim çevremdeki hiç kimse cumaya felan gitmiyor nerde yaşıyorsun sen
Uzayda
"Felan"nedir, gözlerim kanadı
kıbleyi nası buluyon orada
Saate bak, cuma mı kaldı?
Şimdi acabildim soruyu idare edin 😏
İkindi vakti KS giren erkekten hayır gelmez diye güncelle bari 😆
Nereden baktığına bagli
Gelir tabi canım
Arayış içindedir belki ;)
ben dün kıldım daha sakin oluyor diye :D
Aman çok komik 😏
saçma sorulara saçma cevaplar verilir
Sana göre saçma demek ki. Öbür tarafta görüşürüz bye
Yaw he he
He he
Ben dini annemden, babamdan öğrenmedim. Sorguladim, araştırdım. Senin gibi ağzı açık ayran delisi gibi böyle abuk sitelerde cahillik yarıştıramadım.
kim beynini yıkadıysa güzel yıkamış tamamen boşaltmış :D
Ne cuması saat 4 e geliyor
Ben namazı anca kılabildim😏
Gelir gelir
Gelir gelir
Niye hayır gelmesin?
Bilmem size sormak lazım.
Gelmemesi için bir neden yok
Gelmez
🤣🤣 hayırlı cumalar
Sana da yunus balığı 😏
Teşekkürler gizli üye 😃