Arkadaşıma kredi kartımi verdim yardım edebilirmisiniz?

Birkaç ay önce hayatım bir anda deyişti çok iyi bir işe başladım ayıptır söylemesi aylık gelirim 20.000 liranın üstünde bu işi alınca çok sevindim kalktım bir arkadaşımı kutlamak için şık bir restoranda yemeye götürdüm hesabıda ben ödedim bir hoşluk yapmak istedim sonra evimi arabamı yeniledim kendime çdki düzen verdim hep sinirimi bozan burnuma estetik yaptırdım her şey çok iyiydi ancak bir zaman sonra kutlama yaptığım arkadaşım benden çeşitli isteklerde bulunmaya başladı kanka gelirken künefe alırmısın kanka bana şu elbiseyi alsana derken daha ileriye gitmeye başladı pazar sabahi evimde dinlenmiş uyuyodum telefonuma durmadan mesajlar geliyor bir baktım arkadaşım bana elektrik faturasını atmış ödermisin dedi bende üzüldum zordadır diye ödedim sona bu fatura yollamalar devam etti su doğalgaz derken bir baktım kadının kirasıni ben ödüyorum allahim töbestafullah ne hallere dustum derken bu canım benden kartımi istemesinmi cok dardayım yardım et diye aglayarak yanima geldi bir aksam evde yiyecek yemeyim yok dedi kartta bana lazım bir ek kart vardı cekmecede onu verdim git kendine ekmek peynir yemeklik birseyler al dedim bu mahlukat beles parayi gorunce gormemis gozleri belermesinmi tobe tobe bak hala sinirleniyorum gitmis evinin hemen karsisındaki bimi begenmemis taksiye atladıgı gibi 20 dakika otedeki migrosa gitmis tabi ben bunu telefonuma gelen ekstreden goruyorum sucuk sosis salam jambon kavurma kırmızı et tavuk derken benim kartın borcu olmus bilmem kac bin lira olsun dedim arkadasımdır afiyet olsun baktım 1 saat sonra yeni bir ekstre geldi bu ne udugu belirsiz gitmis ke dine adeta ceyiz duzmus kanka sayende kendimi yeni bastan yaratıcam diyede mesaj atmış allahım yarabbim ne gorduyse almıs hicbirseyden geri kalmamıs pantolonlar elbiseler parfumler guzellik maskeleri kartımı geri istemek icin evine gittim kaybettim dedi sonra anladım ki megerse saklamıs takip takıştırmıs tek tas pırlanta falan almıs borc harc icine soktu bu kadın beni elimi verdim digil kolumu tum bedenimi kaptırdım adeta ne yapıcam simdi ben

Arkadaşıma kredi kartımi verdim yardım edebilirmisiniz?