Diğer Kayseri seyir tepesi ıssız bir yer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kayseri talas ta seyir tepesi varmış ıssız bir yer mi? Sevgiliyle arabada rahat rahat bir şeyler yaşanır mı? Güncellemeler+1 yıl beyler güncellemeye geldim. ilk buluşma için erciyes nasıl hiç gitmedim uygun olur mu Kayseri seyir tepesi ıssız bir yer mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. ilk aşkımla yaşamıştım tam senin şu an ki durum bizde bi kaç yerde sevişiyorduk. :) 1 5 Yorumla by_kowboy +1 yıl Oraları bilemiyorum ama yaşayacağın hissi biliyorum Yorumla Soran +1 yıl yaşayacağım his derken Yorumla by_kowboy +1 yıl Arabada rahat birşeyler yazmışsın yaa ben ilk sevgilimle yaşamıştım onun dedim Yorumla Soran +1 yıl güncellemedeki çok ayrı birisi Yorumla by_kowboy +1 yıl Anlayamadım ama neyse. 🙄 Söylediğimi dikkate alma o zaman 😊 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alkol alanlar olur oyle yerlerde fatmagul vakasi olmasin 0 0 Yorumla
Kazım38012 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben de kayseriliyim bence rahat bir şey yaşanmaz çünkü çok araba olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl arabada sevişmek için neresi daha uygun olur Yorumla Kazım38012 +1 yıl Bence günlük kiralık daire ya da bağevi Yorumla Soran +1 yıl öyle bir yer olmaz ya spontane gelişmesini istiyorum Yorumla Kazım38012 +1 yıl Sen mesaj at özelden bana yardımcı olayım Yorumla
fredrichgrimaldo01 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Arabadan ziyede ev apart tutsan daha iyi olur. O tarz yerde madde kullanan da alkollü kişilerde olur 0 0 Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Seyir değil de bestepelere gelin akşam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl insanlar olur mu orada Yorumla volralder +1 yıl Akşam olmaz ben hergun ordayım denk gelmedi herkes araba da sevişiyor Yorumla Soran +1 yıl onları gördüysen bizi de görürsün ama😂 Yorumla volralder +1 yıl Camlar filimli değil mi ekle beni geldiğiniz gün mesaj at gitmiyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl ahahahahah Yorumla volralder +1 yıl 😂😂😂 ekle kız jgjggh Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Nasıl şeyler ilişkimi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Hairmafya +1 yıl Dikkat edin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok elinden alırlar s4ni 0 10 Yorumla Soran +1 yıl biliyor musun dediğim yeri Cevap sahibi +1 yıl Evet ne kadar bir şeyler yaşayacaksınız Soran +1 yıl sadece sevişme olacak Soran +1 yıl var mı tavsiye ettiğin ıssız bir yer Cevap sahibi +1 yıl Üstsüz Cevap sahibi +1 yıl Gel konuşalım Soran +1 yıl var mı yok mu ona göre yazıcam Cevap sahibi +1 yıl Var Soran +1 yıl istek attım Soran +1 yıl burada mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ilk aşkımla yaşamıştım tam senin şu an ki durum bizde bi kaç yerde sevişiyorduk. :)
Oraları bilemiyorum ama yaşayacağın hissi biliyorum
yaşayacağım his derken
Arabada rahat birşeyler yazmışsın yaa ben ilk sevgilimle yaşamıştım onun dedim
güncellemedeki çok ayrı birisi
Anlayamadım ama neyse. 🙄 Söylediğimi dikkate alma o zaman 😊
Alkol alanlar olur oyle yerlerde fatmagul vakasi olmasin
Ben de kayseriliyim bence rahat bir şey yaşanmaz çünkü çok araba olur
arabada sevişmek için neresi daha uygun olur
Bence günlük kiralık daire ya da bağevi
öyle bir yer olmaz ya spontane gelişmesini istiyorum
Sen mesaj at özelden bana yardımcı olayım
Arabadan ziyede ev apart tutsan daha iyi olur. O tarz yerde madde kullanan da alkollü kişilerde olur
Seyir değil de bestepelere gelin akşam
insanlar olur mu orada
Akşam olmaz ben hergun ordayım denk gelmedi herkes araba da sevişiyor
onları gördüysen bizi de görürsün ama😂
Camlar filimli değil mi ekle beni geldiğiniz gün mesaj at gitmiyim 😂
ahahahahah
😂😂😂 ekle kız jgjggh
Nasıl şeyler ilişkimi
evet
Dikkat edin
Offf fanteziye bak
Yok elinden alırlar s4ni