Diğer Neden uyumuyonuz asklarim? _bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ay ben ders caliscam dahaaaaSirtim agriyo biri cignesiiinnnn Neden uyumuyonuz asklarim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Uykum gelmemişti 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bende finallere bakacağım ama kalbim tekliyor en azından biri olmayan sol kolumu kendine getirse iyiydi 0 0 Yorumla
HayaletCaspır Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çığneyemem ölersin kardesim 0 5 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yav iyi elinizle vurun siz agriyo diyom ya Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Anacun yok mu o halletsin ben elleyemem Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ellemezsen elleme ben de kambur olurm Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Eldivenle halledecem tamam kambur olma kardeşim bende bu iyilik sevdası Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Oldukça başıma her b0k gelir Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Seni düşünmekten 1 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Bak ya duscem sonra ortada kalcam 😔😔😔 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 5 lira ver çiğnim 😃 0 6 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Ucuzmus zamlardan etkilenmeyen tek sey galiba Yorumla theastro +1 yıl 23ten sonra zam gelecek :d Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Gel cigne hadi sus Yorumla theastro +1 yıl https://www.hizliresim.com/1wzogzu Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Yine de bizi cekmeleri hos degil Yorumla theastro +1 yıl Jfjfj Yorumla
şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Teftise geldim 0 1 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl XNDNDNDJJE yerüm Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl skaat kalırsın 0 4 Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Tum agirligini verme sende aaaaa Yorumla makenzaviich +1 yıl napiyim ya aaaa Yorumla _bunaldumyaa +1 yıl Tek qyak Yorumla makenzaviich +1 yıl anlastık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Uykum gelmemişti
Bende finallere bakacağım ama kalbim tekliyor en azından biri olmayan sol kolumu kendine getirse iyiydi
Çığneyemem ölersin kardesim
Yav iyi elinizle vurun siz agriyo diyom ya
Anacun yok mu o halletsin ben elleyemem
Ellemezsen elleme ben de kambur olurm
Eldivenle halledecem tamam kambur olma kardeşim bende bu iyilik sevdası
Oldukça başıma her b0k gelir
Neden bu saatte ders çalışıyorsun?
Uykum geliyor canim benim.
1.90 im olur mu? Çiğnemek için :)
Seni düşünmekten
Bak ya duscem sonra ortada kalcam 😔😔😔
5 lira ver çiğnim 😃