Diğer Canım çok sıkılıyor sizin de sıkılıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor of canım çok sıkılıyor dizinde öyle mi Güncellemeler+1 yıl S yerine d yazmışım yav neyse 😅😅😅 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ben bir m a l ımmm👍👍👍 Canım çok sıkılıyor sizin de sıkılıyor mu? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl fener maçını izledim kazımla macideye bakıyrum şimdide😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
FreshManN Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Birşeyler öğren. farklılık iyi gelir 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hmm sence ne öğrenebilirim öneri verir misin evde boş boş gezimiyom Yorumla FreshManN +1 yıl Kişisel gelişimine odaklan. Bu senin gelişmene ve daha iyi sartlarda yasamana olanak sağlar. Bir dil öğrenmek, kişisel gelişim kitapları okumak, zayıf bir tarafın var ise onu kapatmak icin çözüm üretmek gibi gibi şeylerle vakit geçirebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla FreshManN +1 yıl Önemli değil. Vakit boşa harcanmayacak kadar değerlidir. Onu güzel kullan Yorumla Soran +1 yıl 👍👍 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl evet sıkıntıdan babama sardım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah çok kötü bi durum... Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. Yok kaliteli diziler izlerim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dizi izlemeyi sevmiyorum bee vakit kaybı 😒😒 Yorumla blondeaddict +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=PkBrZ1cx0Qc Yorumla Soran +1 yıl O ne gorunmuyo Yorumla
Klass1__Adam Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Beraber sıkılabiliriz 0 25 Yorumla Klass1__Adam +1 yıl İstersen burdayım Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Ne dedim de sesini yükseltiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Bye bye Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Bye Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Niye ma l sın Yorumla Soran +1 yıl Oyleyim knk Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Bi sebebi olmalı Yorumla Soran +1 yıl Sananeeee Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Manyak mısın niye habire tersliyosun? Daha önce canını mı acittim ne bu tavır Yorumla Soran +1 yıl Böyle davranmak istiyorum var mı Allah allah Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Hata benim seni insan yerine koydum Yorumla Soran +1 yıl 😭😭😭😭😭 Yorumla Soran +1 yıl Yok hata sende değil bende hep suçlu benim Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Ne alaka ki Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok bişey dediysem hep m a l ligimdan demisimdir ☺️☺️☺️ Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Tanışıyor muyuz? Konuştuk mu hiç Yorumla Soran +1 yıl Olsun ben böyle dieyorum Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Tanımak isterim diycem istemem diycen vazgeçtim Yorumla Soran +1 yıl Bncrfe by Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Ok Yorumla Soran +1 yıl Yay Yorumla Klass1__Adam +1 yıl Yazma artık bişey diyeceksen burdan deme cevap vermiycem Yorumla Klass1__Adam +1 yıl O da cesaretin varsa Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahah çokta umrumda kapatıcam zatenhadi hakkını helal et Yorumla Klass1__Adam +1 yıl By bebek Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Diğer konusunda 882 cevap paylaştı. Hala gecmedi mi 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Napcan Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl 😉😉 Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Gecmesi icin çalişicagiz Yorumla Soran +1 yıl Aman kalsın istemez Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Eglencelisin aslinda ama neysw Yorumla Soran +1 yıl Neyse? Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl burada yazmiyim simdi herkes gormesin Yorumla Soran +1 yıl Pislik Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Sadece burdan mi yazayim dedim ama cok kotusun Yorumla Soran +1 yıl Hepinizde çok masumsunuz be yalandan biliyoz sizi yüz versek neler yaparsiniz Yorumla Soran +1 yıl Hadi boş yapmayın simdi Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Fazla onyargi Yorumla Soran +1 yıl Hemen önyargı yaw hehe Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Hala bana neden yaziyosun oyleyse Yorumla
AlemdagPolat Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Çok hastayım 🥴 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Sağol Reis Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Aga niye malsin Yorumla Soran +1 yıl Öyleyimmm☺️🤗☺️🤗☺️🤗 kullanıcı adımı m a l olarak değiştirmek isterdim Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Çok soğuk kanlısın 🤙🏻 Yorumla Soran +1 yıl O ne oluyo iyi mi kötü mü😂😂😂 Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Mal olduğunu kabul ettin itiraf ettin hiçbir şey olmamış gibi çekip gittin cesaret işi bu 😶 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Git uyu Yorumla Soran +1 yıl Gidecegum zaten hesabı da kapatıp🙃🙃 Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Hesabı kapatıp mi soruyu sordun Yorumla Soran +1 yıl Hayır hayır birazdan hesabı silcem son sorumuda sormuş oldum👍👍 Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Niye kapatıyorsun Yorumla Soran +1 yıl canım istedi bi daha açmamak için direncem daha önce de silmiştim ama bağımlılık yapıyor Yorumla AlemdagPolat +1 yıl İi güzel Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Kendine iyi bak Yorumla Soran +1 yıl Sende Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Al benden de o kadar 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 😶😶😶 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Uyku da terk etti gitti Yorumla Soran +1 yıl Yok uykum terk etmez ❤️❤️❤️❤️ Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Sen benden iyisin o zaman Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla Gezginn34566 +1 yıl O kadar takılma harflere ya Yorumla Soran +1 yıl Ahaha hızlı yazdığım için yanlış yazabiliyorum ☺️☺️ Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Herkes yapabilir bu normal bir şey Yorumla Soran +1 yıl Olsun ben yinede yaziyim dedim🤗🤗 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl tamam bayan imla kuralı Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. Ruhum daraldı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Pöfff kendime oyalancak biseyler bulmam lazim Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Ben varım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah gerek yok🤗🤗🤗 Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Sen bilirsin dinlerim yani. Bi arkadaş vardı oda kendi havasında kaldık böyle😂 Yorumla Soran +1 yıl İyi gunlerr Yorumla Mr_KaoS +1 yıl tamam Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Evet oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende öyleyim🔥 0 57 Yorumla Soran +1 yıl İyi misin o anlamda mi dedik m. a. l ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne anlamda demişim ki ben Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyoz sanki emojiden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin aklın ordaysa bilemem Yorumla Soran +1 yıl Düzgünce bu emoji atamiyo musun demekkki en çok kullandığın emoji bu🤗🤗🤗🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiğim bi emoji evet ama onla ilgisi yok Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğin emoji olmasida komik hani kalp falan olur her neyse ama bilemedim şimdi :D :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse bak sıkıntımız 5 dk olsa da geçti 😄(al sana emoji) Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok manidar bi hımmm oldu Yorumla Soran +1 yıl Gizli anlamlar içerir 😶😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sana da hımmm Yorumla Soran +1 yıl Derken? m Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne anladıysan o. Bi daha hımmm hatta😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben düzgün bişey anladım ama senden düzgün bi anlam çıkmaz bence hep bozuk 🙃🙂🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence yanlış düşünüyorsun 🙃🙃 Yorumla Soran +1 yıl Yoo bence gayet doğru düşünüyorum ☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanların düşüncelerini değiştirmeye çalışmam. İstediğini düşünebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Edebiyatçı çıktı☺️☺️☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç anlamam edebiyattan aslında. Sayısal tarafım daha iyi🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yazdığından o anlam çıkardım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genel olarak düzgün konuşmaya ve yazmaya çalışırım Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kesin egelisin bence Yorumla Soran +1 yıl Hayır ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca egeyle uzaktan yakından alakam yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım tutmadı🙂Bana öyle geldi demek ki Yorumla Soran +1 yıl Demekkki bazı şeyler tutmuyormus. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın. Aynısı senin için de geçerli Yorumla Soran +1 yıl Çok bilmiş! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu söyleyen ilk sen değilsin😂 Yorumla Soran +1 yıl Komik değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komik olsun diye söylemedim ciddiyim. Sanırım cidden çok bilmişim🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiymis (!) ayrıca da egoistsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bunda yanıldın işte Yorumla Soran +1 yıl Yoo gayette egoistsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bu kanıya vardın? Bende o zaman sana önyargılısın diyorum Yorumla Soran +1 yıl Umrumda değil ne dersen de istersen m a l da diyebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kaba konuşmayı sevmem ben Yorumla Soran +1 yıl Bana karşı konusabilirsin alışkınım 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kimseye karşı konuşmuyorum kaba Yorumla Soran +1 yıl Bende diyorum ki bana karşı konusabilirsin serbestsin diyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya iyi de sevmiyorum kimseye karşı kaba konuşmayı. Zorla mı konuşayım yani🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca kötü örnek örnek teşkil etmez. Kaba olanların hatası bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse İyi geceler sana Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi sebep göstermek zorunda değilim Yorumla Soran +1 yıl Zorundasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler hanımefendi Yorumla Soran +1 yıl Sebebini söylemeden bana iyi olmaz Yorumla Soran +1 yıl Benim s a l a k l i g i m dan mi Yorumla Soran +1 yıl Yazar mısın lutfen Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim. Yorumla Soran +1 yıl Aman senle mi ygrascam ya gidersen git tövbe tövbe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Tosokkor odorom Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı. Fazlasıyla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kötü bişey :( Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bazen oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kötü bisey Yorumla 44asi44 +1 yıl Evet Yorumla
birazmübtela Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Neden sıkılsın ki sen sıkılıyor musun 0 60 Yorumla Soran +1 yıl Hiç mi can sıkılmaz ya sıkılır elbet benimde sıkıldı yanii Yorumla Soran +1 yıl Canım gizliden konuşmak istedi sana mı sorcam knk? Yorumla birazmübtela +1 yıl Anladım bn seni Yorumla Soran +1 yıl Ne anladin Yorumla birazmübtela +1 yıl Dövmeye devam edecek misin Yorumla Soran +1 yıl Gerekirse evet Yorumla birazmübtela +1 yıl Bundan keyif almıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahah Yorumla birazmübtela +1 yıl 😶 Yorumla Soran +1 yıl Ben keyif alıyorum🤗🤗 Yorumla birazmübtela +1 yıl Farkındayım Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 🙂🙂🙂🙃🙂🙃 Yorumla birazmübtela +1 yıl Bu kadar bencil olmanı istemezdim Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla birazmübtela +1 yıl Bende keyif almak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Al tutan mi var 🙃🙃 Yorumla birazmübtela +1 yıl Döven var azıcık sevmiş olsa belki 🌹 Yorumla Soran +1 yıl Güveni yok ya 🤗🤗 Yorumla birazmübtela +1 yıl Tanımadan bilebilir mi ki Yorumla Soran +1 yıl Yinede guvenemezz☺️ Yorumla birazmübtela +1 yıl Sebebi neydi ki denemesi bedeve Yorumla Soran +1 yıl Babacik babacik Yorumla birazmübtela +1 yıl Kaç yaşındasın ki Yorumla Soran +1 yıl Cicikus cicikus Yorumla birazmübtela +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl 🐦🐦🐦 Yorumla Soran +1 yıl Vıttırı zıttırı💃 Yorumla birazmübtela +1 yıl Bencede Yorumla Soran +1 yıl Good night 🙂🙂🙂 Yorumla birazmübtela +1 yıl Gecemiz iyi olabilirdi ne yazık ki kırgın bir kalp bıraktın geriye Yorumla Soran +1 yıl Bizimde kırıldı ama takmadik 💃💃💃 Yorumla birazmübtela +1 yıl Ok Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca sen bin tane kız bulurssun burdan☺️☺️☺️ Yorumla birazmübtela +1 yıl Bu hoş bir düşünce değil teesüf ederim Yorumla Soran +1 yıl Etme canım etme bulursun😂😂👍 Yorumla birazmübtela +1 yıl Sen yaşını söyler misin Yorumla Soran +1 yıl Soylemem Yorumla birazmübtela +1 yıl Küçüksün dimi alayların hoş değil Yorumla Soran +1 yıl Yoo gayette büyüğüm benimlede alay edip dalga geçtiler ama artık takmiyom çünkü umrumda değil seninde olmasın💃💃💃 Yorumla birazmübtela +1 yıl Ben karşılıklı keyif alabilecekken yalnızlığımıza takılıyorum daha zevkli bir arkadaşlık kurabilirdik Yorumla Soran +1 yıl O zaman olmaz iyi günler pardon akşamlar. Yorumla birazmübtela +1 yıl Olmayan nedir Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlık diyorum olmaz. Sen kendine daha akıllı birini bulursun bye Yorumla birazmübtela +1 yıl Akıllı olan bye dedi.. Yorumla Soran +1 yıl İroni yaptın demi ünlem koysaydin bari ☺️☺️ Yorumla birazmübtela +1 yıl Duygularımı özel mesajda iletmeyi arzu ederim.. Yorumla Soran +1 yıl İyi yaz ama bir s * l * k l* konuşmak icin 10 kez düşün☺️ Yorumla birazmübtela +1 yıl Bunu merakla bekliyorum 🙂 nasıl yazabilirim ki Yorumla Soran +1 yıl Çabuk yaz ama hesabı kaoatcam da Yorumla Soran +1 yıl Açtım msjlari Yorumla birazmübtela +1 yıl Gizlisin farkında mısınn Yorumla Soran +1 yıl Ben ne bilim ya burayı öfff hadi anca 1 saat konsuurum sonra kaoatcam haberin olsun tmmi Yorumla birazmübtela +1 yıl Tamam takip gel Yorumla Soran +1 yıl Ya nasıl accam bilmiyomki buranın cahiliyim😶😶😶 Yorumla birazmübtela +1 yıl Benim nickime tıklayıp profilime gelir misin Yorumla Soran +1 yıl tamam takip ettim Yorumla birazmübtela +1 yıl Nezaketin takdire şayan 🌹 Yorumla Soran +1 yıl Hadi gönderdim kabul et L harfiyle basliyoo Yorumla birazmübtela +1 yıl Mesaj attım kontrol ett Yorumla birazmübtela +1 yıl Diğer mesajlara bak göreceksin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benim de öyle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Naocaz bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşabiliriz istersen Yorumla Soran +1 yıl Kalsın 🤗🤗🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki. Yorumla Soran +1 yıl Bye bye ☺️☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
fener maçını izledim kazımla macideye bakıyrum şimdide😃
🙂🙂🙂
Birşeyler öğren. farklılık iyi gelir
Hmm sence ne öğrenebilirim öneri verir misin evde boş boş gezimiyom
Kişisel gelişimine odaklan. Bu senin gelişmene ve daha iyi sartlarda yasamana olanak sağlar. Bir dil öğrenmek, kişisel gelişim kitapları okumak, zayıf bir tarafın var ise onu kapatmak icin çözüm üretmek gibi gibi şeylerle vakit geçirebilirsin
Teşekkür ederim
Önemli değil. Vakit boşa harcanmayacak kadar değerlidir. Onu güzel kullan
👍👍
evet sıkıntıdan babama sardım
Ahahah çok kötü bi durum...
Evet
Yok kaliteli diziler izlerim
Dizi izlemeyi sevmiyorum bee vakit kaybı 😒😒
https://www.youtube.com/watch?v=PkBrZ1cx0Qc
O ne gorunmuyo
Beraber sıkılabiliriz
İstersen burdayım
Ne dedim de sesini yükseltiyorsun?
Bye bye
Bye
Niye ma l sın
Oyleyim knk
Bi sebebi olmalı
Sananeeee
Manyak mısın niye habire tersliyosun? Daha önce canını mı acittim ne bu tavır
Böyle davranmak istiyorum var mı Allah allah
Hata benim seni insan yerine koydum
😭😭😭😭😭
Yok hata sende değil bende hep suçlu benim
Ne alaka ki
Alakası yok bişey dediysem hep m a l ligimdan demisimdir ☺️☺️☺️
Tanışıyor muyuz? Konuştuk mu hiç
Olsun ben böyle dieyorum
Tanımak isterim diycem istemem diycen vazgeçtim
Bncrfe by
Ok
Yay
Yazma artık bişey diyeceksen burdan deme cevap vermiycem
O da cesaretin varsa
Ahahahahah çokta umrumda kapatıcam zatenhadi hakkını helal et
By bebek
Hala gecmedi mi
Napcan
😉😉
Gecmesi icin çalişicagiz
Aman kalsın istemez
Neden ki
Sanane
Eglencelisin aslinda ama neysw
Neyse?
burada yazmiyim simdi herkes gormesin
Pislik
Sadece burdan mi yazayim dedim ama cok kotusun
Hepinizde çok masumsunuz be yalandan biliyoz sizi yüz versek neler yaparsiniz
Hadi boş yapmayın simdi
Fazla onyargi
Hemen önyargı yaw hehe
Hala bana neden yaziyosun oyleyse
Çok hastayım 🥴
Geçmiş olsun
Sağol Reis
Aga niye malsin
Öyleyimmm☺️🤗☺️🤗☺️🤗 kullanıcı adımı m a l olarak değiştirmek isterdim
Çok soğuk kanlısın 🤙🏻
O ne oluyo iyi mi kötü mü😂😂😂
Mal olduğunu kabul ettin itiraf ettin hiçbir şey olmamış gibi çekip gittin cesaret işi bu 😶
Ahahahah
Git uyu
Gidecegum zaten hesabı da kapatıp🙃🙃
Hesabı kapatıp mi soruyu sordun
Hayır hayır birazdan hesabı silcem son sorumuda sormuş oldum👍👍
Niye kapatıyorsun
canım istedi bi daha açmamak için direncem daha önce de silmiştim ama bağımlılık yapıyor
İi güzel
Kendine iyi bak
Sende
Al benden de o kadar
😶😶😶
Uyku da terk etti gitti
Yok uykum terk etmez ❤️❤️❤️❤️
Sen benden iyisin o zaman
☺️☺️☺️
O kadar takılma harflere ya
Ahaha hızlı yazdığım için yanlış yazabiliyorum ☺️☺️
Herkes yapabilir bu normal bir şey
Olsun ben yinede yaziyim dedim🤗🤗
tamam bayan imla kuralı
Ruhum daraldı
Pöfff kendime oyalancak biseyler bulmam lazim
Ben varım 😂
Ahahah gerek yok🤗🤗🤗
Sen bilirsin dinlerim yani. Bi arkadaş vardı oda kendi havasında kaldık böyle😂
İyi gunlerr
tamam
Hayır
Evet oluyor
Sen ne diyon ya gebercem sıkıntıdan 😩
Evet☹️
Bende öyleyim🔥
İyi misin o anlamda mi dedik m. a. l ya
Ne anlamda demişim ki ben
Bilmiyoz sanki emojiden
Senin aklın ordaysa bilemem
Düzgünce bu emoji atamiyo musun demekkki en çok kullandığın emoji bu🤗🤗🤗🤗
Sevdiğim bi emoji evet ama onla ilgisi yok
Sevdiğin emoji olmasida komik hani kalp falan olur her neyse ama bilemedim şimdi :D :D :D
Neyse bak sıkıntımız 5 dk olsa da geçti 😄(al sana emoji)
Hmmm
Çok manidar bi hımmm oldu
Gizli anlamlar içerir 😶😶
O zaman sana da hımmm
Derken? m
Ne anladıysan o. Bi daha hımmm hatta😄
Ben düzgün bişey anladım ama senden düzgün bi anlam çıkmaz bence hep bozuk 🙃🙂🙃
Bence yanlış düşünüyorsun 🙃🙃
Yoo bence gayet doğru düşünüyorum ☺️☺️
İnsanların düşüncelerini değiştirmeye çalışmam. İstediğini düşünebilirsin
Edebiyatçı çıktı☺️☺️☺️☺️
Hiç anlamam edebiyattan aslında. Sayısal tarafım daha iyi🙂
Yazdığından o anlam çıkardım.
Genel olarak düzgün konuşmaya ve yazmaya çalışırım
İyi
Sen kesin egelisin bence
Hayır ne alaka
Ayrıca egeyle uzaktan yakından alakam yok.
Attım tutmadı🙂Bana öyle geldi demek ki
Demekkki bazı şeyler tutmuyormus.
Haklısın. Aynısı senin için de geçerli
Çok bilmiş!
Bunu söyleyen ilk sen değilsin😂
Komik değil
Komik olsun diye söylemedim ciddiyim. Sanırım cidden çok bilmişim🙂
Ciddiymis (!) ayrıca da egoistsin.
Bak bunda yanıldın işte
Yoo gayette egoistsin.
Nerden bu kanıya vardın? Bende o zaman sana önyargılısın diyorum
Umrumda değil ne dersen de istersen m a l da diyebilirsin
Yok kaba konuşmayı sevmem ben
Bana karşı konusabilirsin alışkınım 🤗
Ben kimseye karşı konuşmuyorum kaba
Bende diyorum ki bana karşı konusabilirsin serbestsin diyorum.
Ya iyi de sevmiyorum kimseye karşı kaba konuşmayı. Zorla mı konuşayım yani🙂
Ayrıca kötü örnek örnek teşkil etmez. Kaba olanların hatası bu
Neyse İyi geceler sana
Sebep
Bi sebep göstermek zorunda değilim
Zorundasin
İyi geceler
İyi geceler hanımefendi
Sebebini söylemeden bana iyi olmaz
Benim s a l a k l i g i m dan mi
Yazar mısın lutfen
Özür dilerim.
Aman senle mi ygrascam ya gidersen git tövbe tövbe
Teşekkür ederim
Tosokkor odorom
Fazlasıyla
Kötü bişey :(
Evet
Bazen oluyor
Kötü bisey
Evet
Sikiliyor
Dizim sıkılmouor
😅😅😅
Çok fazla
Dizimde öyle
Neden sıkılsın ki sen sıkılıyor musun
Hiç mi can sıkılmaz ya sıkılır elbet benimde sıkıldı yanii
Canım gizliden konuşmak istedi sana mı sorcam knk?
Anladım bn seni
Ne anladin
Dövmeye devam edecek misin
Gerekirse evet
Bundan keyif almıyorum
Ahahahahah
😶
Ben keyif alıyorum🤗🤗
Farkındayım
Ne güzel 🙂🙂🙂🙃🙂🙃
Bu kadar bencil olmanı istemezdim
Sebep
Bende keyif almak istiyorum
Al tutan mi var 🙃🙃
Döven var azıcık sevmiş olsa belki 🌹
Güveni yok ya 🤗🤗
Tanımadan bilebilir mi ki
Yinede guvenemezz☺️
Sebebi neydi ki denemesi bedeve
Babacik babacik
Kaç yaşındasın ki
Cicikus cicikus
tamam
🐦🐦🐦
Vıttırı zıttırı💃
Bencede
Good night 🙂🙂🙂
Gecemiz iyi olabilirdi ne yazık ki kırgın bir kalp bıraktın geriye
Bizimde kırıldı ama takmadik 💃💃💃
Ok
Ayrıca sen bin tane kız bulurssun burdan☺️☺️☺️
Bu hoş bir düşünce değil teesüf ederim
Etme canım etme bulursun😂😂👍
Sen yaşını söyler misin
Soylemem
Küçüksün dimi alayların hoş değil
Yoo gayette büyüğüm benimlede alay edip dalga geçtiler ama artık takmiyom çünkü umrumda değil seninde olmasın💃💃💃
Ben karşılıklı keyif alabilecekken yalnızlığımıza takılıyorum daha zevkli bir arkadaşlık kurabilirdik
O zaman olmaz iyi günler pardon akşamlar.
Olmayan nedir
Arkadaşlık diyorum olmaz. Sen kendine daha akıllı birini bulursun bye
Akıllı olan bye dedi..
İroni yaptın demi ünlem koysaydin bari ☺️☺️
Duygularımı özel mesajda iletmeyi arzu ederim..
İyi yaz ama bir s * l * k l* konuşmak icin 10 kez düşün☺️
Bunu merakla bekliyorum 🙂 nasıl yazabilirim ki
Çabuk yaz ama hesabı kaoatcam da
Açtım msjlari
Gizlisin farkında mısınn
Ben ne bilim ya burayı öfff hadi anca 1 saat konsuurum sonra kaoatcam haberin olsun tmmi
Tamam takip gel
Ya nasıl accam bilmiyomki buranın cahiliyim😶😶😶
Benim nickime tıklayıp profilime gelir misin
tamam takip ettim
Nezaketin takdire şayan 🌹
Hadi gönderdim kabul et L harfiyle basliyoo
Mesaj attım kontrol ett
Diğer mesajlara bak göreceksin
benim de öyle
Naocaz bilmiyorum
Konuşabiliriz istersen
Kalsın 🤗🤗🤗