Diğer Reklamımı nasıl daha iyi yapıp satış arttırabilirim? askomsiramgeldi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selamss ben dolapta kendi çamaşırlarımı çoraplarımı satıyorum. Nasıl alıcı bulabilirim? Reklamımı nasıl yapabilriim? Güncellemeler+1 yıl Hepiniz nasıl uzmanlaştınız böyle ahahahahshsh Reklamımı nasıl daha iyi yapıp satış arttırabilirim? Cevapla Satış Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl burdan bir kac kisi ariyordu kullanilmis jskjkfk gelirler simdi 3 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çoğu kadın onları giyip fotoğraf çekiyor, cidden dikkat çekici oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burada sohbet et, meraklısını bul sat ama adamı gaza getirmen lazım 0 2 Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Nasıl olacak o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İç gıcıklayan sorular sor bu konuyla ilgili, giyilmiş iç çamaşırının kokusu sizi etkiliyor mu diye, bi sürü atlayan olur onlara okutursun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düz çorap diyorsan alıcısı çok azdır. Portföyünü geniş tutmalısın. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence abazalara sat 10 katına 😄😄 0 2 Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Ohaa cidden mi Yorumla MrConfused +1 yıl Tabi tabi kullanılmis mal delileri var insanlar iyice zibitti 😄 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ne tür çoraplar, Bambu çoraplar mı? Özelliği ne 0 6 Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Düz çorap özelliği yok Yorumla Eğitilme +1 yıl Kim ne yapsın düz çorabı... Biraz özen. En iyi reklamdır... Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Öğret bana dinliyorum Yorumla Eğitilme +1 yıl Hediye almaktan hoşlanır msın? Küçük hediye kutusu içinde çoraplar. Sevdiğin renkte çoraplar. Böyle satabilirsin... Yorumla vesvesex +1 yıl Dostum kız fetişlere satış yapıyor deseni özelliği kimsenin umrunda değil 3 gün giyilmiş olması yeterli Yorumla Eğitilme +1 yıl @vesvesex iğrenç. Ben de normal satış , pazarlama sandım. Boş insanlar Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl orada çamaşır çorap satman çok zor 0 2 Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Nerede satayım Yorumla GentlamanBoys +1 yıl İnsta Twitter falan öyle fetisi olan kisileri bulman lazım önce.. hedef kitle önemli Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. kendi çamaşırlarımı çoraplarımı derken? 0 2 Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Baya benim yani Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl kullandığın çamaşırı kim alacak be :D Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 411 cevap paylaştı. Üzerinde çekilmiş fotolarını koy 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dolap kullanıcı ismini ver 🥲😅 0 2 Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Siparişe göre koyuyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kimin giyindigini göremeden mi alıyorlar, dişi olsun yeter mantığıyla mi? Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl burada bile satabilirsin 0 2 Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Kim alacak peki Yorumla xizmirlidostx +1 yıl Bu konuda başlık aç ve almak isteyen var mı de Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl diğer sosyal gruplara reklam yap 0 5 Yorumla kanka35 +1 yıl dolap adresin ne Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl Alıcı mısın Yorumla kanka35 +1 yıl evet Yorumla askomsiramgeldi +1 yıl İstek üzerine koyuyorum ben linke Yorumla kanka35 +1 yıl hani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
burdan bir kac kisi ariyordu kullanilmis jskjkfk gelirler simdi
Çoğu kadın onları giyip fotoğraf çekiyor, cidden dikkat çekici oluyor.
Burada sohbet et, meraklısını bul sat ama adamı gaza getirmen lazım
Nasıl olacak o
İç gıcıklayan sorular sor bu konuyla ilgili, giyilmiş iç çamaşırının kokusu sizi etkiliyor mu diye, bi sürü atlayan olur onlara okutursun
Düz çorap diyorsan alıcısı çok azdır. Portföyünü geniş tutmalısın.
burdan sattıklarını paylaş belki alıcı çıkar
Bence abazalara sat 10 katına 😄😄
Ohaa cidden mi
Tabi tabi kullanılmis mal delileri var insanlar iyice zibitti 😄
Ne tür çoraplar, Bambu çoraplar mı? Özelliği ne
Düz çorap özelliği yok
Kim ne yapsın düz çorabı... Biraz özen. En iyi reklamdır...
Öğret bana dinliyorum
Hediye almaktan hoşlanır msın? Küçük hediye kutusu içinde çoraplar. Sevdiğin renkte çoraplar. Böyle satabilirsin...
Dostum kız fetişlere satış yapıyor deseni özelliği kimsenin umrunda değil 3 gün giyilmiş olması yeterli
@vesvesex iğrenç. Ben de normal satış , pazarlama sandım. Boş insanlar
orada çamaşır çorap satman çok zor
Nerede satayım
İnsta Twitter falan öyle fetisi olan kisileri bulman lazım önce.. hedef kitle önemli
kendi çamaşırlarımı çoraplarımı derken?
Baya benim yani
kullandığın çamaşırı kim alacak be :D
Üzerinde çekilmiş fotolarını koy
Instagram da deneyebilirsin
Dolap kullanıcı ismini ver 🥲😅
Siparişe göre koyuyorum ben
Ama kimin giyindigini göremeden mi alıyorlar, dişi olsun yeter mantığıyla mi?
burada bile satabilirsin
Kim alacak peki
Bu konuda başlık aç ve almak isteyen var mı de
diğer sosyal gruplara reklam yap
dolap adresin ne
Alıcı mısın
evet
İstek üzerine koyuyorum ben linke
hani
Twitter da sayfa aç bence
soyunman lazım ama