Eh. Harry Potter evrenine aşığım. Ve Jake Sully’dense Sirius Black’i tercih ederim. Ama Jake’i çoook beğeniyorum. Ama oyuncusunu değil direkt avatarını.
Şey ben Harry Potter’ın kitaplarını seviyorum. O yüzden pek film sıralamasına koyamam. Filmlerinden birkaçını izlemedim bile zaten. Ama Marvel’ı ben de severim. Yine de şöyle bir sorun var ki yani sorun değil gıcık olduğum bir durum. Ben Moon Knight’ın çizgi romanlarına aşık olmuştum. Ama Moon Knight çok kötü bir dizi. Üç bölümünü zar zor izledim. Bir de işledikleri konu da çok farklı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gal gadot beğeniyorum
Elizabeth Olsen bence ya direkt o aklıma geldi yoksa çok var
Görünüş olarak sadece sorularımda paylaştığım kadını beğeniyorum 🌸
TR de Birce Akalay
Yabancı Jennifer Lawrence
Gokhan alkan aras bulut ıynemlı
Hande Sarıoğlu skshsjs
Angelina joly ve Tom Crouse
Angelina Jolie bence güzel değil ve Tom Cruise bence çooooook çirkinnnn.
Neden böyle düşünüyorsun:(
Iyyy adamın tipi yani bok gibiiii. Iyyy.
Zevkine tukureyim😂😂
Abazayım gözüme güzel geleni beğenirim 😂
Emin ol ki sen ola bilirdin belki
Jake Sully mi? Ben de onu çooook beğeniyorum.
Ahhg 🤦🏼♂️
Ciden avatar hayranımsın
Eh. Harry Potter evrenine aşığım. Ve Jake Sully’dense Sirius Black’i tercih ederim. Ama Jake’i çoook beğeniyorum. Ama oyuncusunu değil direkt avatarını.
1. Thor
2. iron man
3. ya
4. yenilmezler serisi
5. quarruman
6. harry potter bana göre sıralama 🙅🏻
Şey ben Harry Potter’ın kitaplarını seviyorum. O yüzden pek film sıralamasına koyamam. Filmlerinden birkaçını izlemedim bile zaten. Ama Marvel’ı ben de severim. Yine de şöyle bir sorun var ki yani sorun değil gıcık olduğum bir durum. Ben Moon Knight’ın çizgi romanlarına aşık olmuştum. Ama Moon Knight çok kötü bir dizi. Üç bölümünü zar zor izledim. Bir de işledikleri konu da çok farklı.
Geri takip yaparmısın konusacak çok şeyimiz var gibi
Şey özür dilerimm yaaa ben kimseyi takip etmiyorum daaa yeniden özür dilerimm. Konuşmayı isterim ama takip edememmm.
Özür dilemene hiç gerek yok odinin oğlu tor gibi güçlü ol dkdksksmsksmsms
Enesmetex0 eywr istersen
Her insanın zevki vardır
Elizabeth Olsen
Özge can Gürel
kimse
Öyle biri yok
mariano divaoi