Diğer "Üretilmese üzülmem" dediğiniz kağıt malzemeli ürün hangisi? guhjkıuyghbjuh Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor soru açık ve net tuvalet kağıdı test kitapları okuma kitapları gazete/ dergi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "Üretilmese üzülmem" dediğiniz kağıt malzemeli ürün hangisi? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. gazete/ dergi 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gazete/dergi nasılsa çoğu kişinin tv'si telefonu var ordan okuyabilir 1 1 Yorumla guhjkıuyghbjuh +1 yıl haklısın bence de :) Yorumla
Slmcnm522 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Test kitapları örneğin bı abimiz var umut oda test kitapları gereksiz derdi Taner ile test kitapları uretilmese 0 0 Yorumla
SapyoBey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl her şey dijitale geçtiği için ben yazılı gazete üretilmesine üzülüyorum. 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Test kitabı her şeyin önüne geçmelidir. 0 6 Yorumla guhjkıuyghbjuh +1 yıl vayy işte zarafet işte asalet ahhhahahhaa Yorumla Amanoof +1 yıl Onların haricindeki her şey ihtiyaç bebeğim 🌷 Yorumla guhjkıuyghbjuh +1 yıl ben de öyle düşünüyorum en azından ders çalışmak zorunda kalmayız ahhhahahah Yorumla Amanoof +1 yıl Ders derste dinlenir 🤣 Yorumla guhjkıuyghbjuh +1 yıl ahhhahahah işte işte dur bekle annemle babama da aynı şeyleri tekrar et bana inanmıyorlar da Yorumla Amanoof +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Captainpricexs Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Test kitabı tabiki, okulu hiç sevmem asldfhkjdsx 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gazete/ dergi
Gazete/dergi nasılsa çoğu kişinin tv'si telefonu var ordan okuyabilir
haklısın bence de :)
Test kitapları örneğin bı abimiz var umut oda test kitapları gereksiz derdi Taner ile test kitapları uretilmese
her şey dijitale geçtiği için ben yazılı gazete üretilmesine üzülüyorum.
Test kitabı her şeyin önüne geçmelidir.
vayy işte zarafet işte asalet ahhhahahhaa
Onların haricindeki her şey ihtiyaç bebeğim 🌷
ben de öyle düşünüyorum en azından ders çalışmak zorunda kalmayız ahhhahahah
Ders derste dinlenir 🤣
ahhhahahah işte işte dur bekle annemle babama da aynı şeyleri tekrar et bana inanmıyorlar da
🤣🤣
Test kitabı tabiki, okulu hiç sevmem asldfhkjdsx
Gazete ve dergi
Çay bardağı