Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Çıkartmak istemiyorum geçmesi için öneride bulunabilicek varmı🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 ay önce göbeğimi deldirdim ha iğilesti ha igilesecek diye bekledim geçen hafta iltihap akti 2 haftadır her gün düzenli batikon, tuzlu su , teramicyn ile bakimini yapıyorum fakat hicbir iyileşme söz konusu değil köşeleri hep mor et üstüne üstlük keloid oluşmuş alt delikte xp ormadigi için fotoğraf parlasamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
geçen gün kız kardeşim en son bana yalvarıyordu nolur abla göbeğimizi deldirelim mi birlikte senle yapmak istiyorum diye bunu ona okutucam görsün 😀
Pişman değilim iyilesse çok güzel olucak ta
pişman olmazsın tabii ki işin garibi cazip geldi bu fikir bana 😀 sanki ben bu gidişle dilimi bile deldiririm gibi hissediyorum 😀😂😂
Dil benimde aklımdan geçmedi değil fakat 15 gün kadar şiş ve acılı yiyip icemedigin bir dönem oluyor göbek öyle değil delinirken ve sonrasında hiç acı olmuyor sadece kiyafetlerine taktirmamak önemli
acımıyor mu yani?
Doktora gıt acılen normal degıl uc dort gunde ıyılesır normalde akıntıda normal degıl
Cildiyeye mi?
Cldıyeye gıt baksın enfeksıyon ama o sen gıt hastaneye onlae yonlendırsın
Öncelikle çok geçmiş olsun doktora görünün derim yaşınız kaç şu an
Sözü uzmanına bırakalım @halimizduman_aman
@halimizduman_aman?
O işle ilgilenen bı arkadaşım
İlgilenebilir mi
Yess
Göbek piercingi doğru şekilde delindiyse bir yıla yakın sürede iyileşir. Dört ay kısa bir süre yani yara hâlâ açık, açık yaraya batikon sürülmez. Batikon kapalı olan dokuyu temizlemek için kullanılır bu yüzden delimden önce sürülür. Tuzlu su kullanımını önermem dediğim gibi açık bir yara var iyilesmesi zorlaşır. Keloid tek başına ciddi bisey değildir deldirdigin yere sorarsın kortizonlu krem verebilir veya başka bir çözüm bulursunuz. Ama hem enfeksiyon hem keloid nadir görülür. Deldirdigin yere uğra kesinlikle. Sorun olursa sorabilirsin. Geçmiş olsun
Açıklamaya bak beeeg gururlandim
Pndbsbsbsbskdbs
Acilen doktora gitmen lazım
Cildiyeye mi?
Evet
no now yapma