Evet sadece mardin kiziltepe oldugunu biliyorum baska bir sey bilmiyorum internetten arastirip kiziltepedeki askeriyenin adresini bulsam olur mu?
Yoksa bir suru mu askeriye var?
Yoksa bir suru mu askeriye var?
askerıye gonderdıgın kargoların ıcıne bakarlar. eger ozel bırsey gonderıceksen askerdekı kısının bulundugu en yakın kargo subesıne gonderırsın oda gıder alır. nokta atısı adres vermessen askerıyede kı arkadas ıcın o kargo askerıye gırdıgınde olayda olabılır. o gunku komutanların ruh halıne baglı :D
O kişiye ulaşman gerek. Çünkü ilçe merkezinde mi, yoksa bağlı bulunan bir karakolda mı bunun öğrenilmesi gerekli...
Ulaşıp, görüştükten sonra eğer ilçe merkezine gitme şansı varsa oradaki bir kargo firması veya PTT şubesine giderek gönderdiğin kargoyu alabilir.
Onunla konusmuyorum ki yani haberi olmadan gonderemezmiyim?
O halde bir akrabası veya yakın arkadaşı ile iletişime geçmen gerek.
Cevap
11Cevap
Evet gonderirsin
direk subeden teslim isaretler alici kisi subeden teslim alir kiziltepe kucuk bir ilce oldugundan teslimide kolay olacaktır
haftasonları çarşı iznine çıkabiliyorsa, yurtiçi kargoyla gönder kendisi gitsin şubeden teslim alsın..
Ptt kargo ile mardin Kızıltepe merkeze gönder askerde gidip oradan alsın çarşı izininde.
Bildgin adres yeterli değil. Hangi tugay, karakol ve bolukte olduğunu bilmen lazim. Ben askerdeyken ailem banada gönderirdi ama su sekilde (48. hudut tugayi 1. hudut karakolu 2. boluk andac/uludere/sirnak)
hayatta gonderemem o zaman
Ben o kadar detayli bilmiyorum ogrenememde cunku konusmuyorum onunla
O bolgeler ic guvenlik bolgesi oldgu icin carsi izni yok asker birliginden disari cikamaz. Mardin, Sirnak ve Hakkaride gorev icin bulundum carsi izni yok, kargolar ptt kargo araciligyla direk karakola getirilir. Ve kiziltepe kucuk bir yer diye dusunme sayisizca karakol var hangi karakolda oldgunu bilmen lazim.
İyide madem orasi cok sıkı bu cocuk telefon kullaniyor nasil oluyor bu
Ayrica cok kotu mu orasi ya bisey olur mu orda ona
Ben galaxy s4 kullaniyordum askerde telefon yasak ama telefon kullanmayan asker yok. Birsey olurmu sorusuna gelince benim birligim uluderedeydi 7 ayda kuzey irak duhoq a sinir ötesi goreve gittim daglarda yattim kalktim bir cizik bile almadan geri geldim. Yani sunu diyecegim herkez kaderini yasar herkezin bir zamani vardir illa orada olacak diye birsey yok bu dusunceden kurtulun nice askerler gidip geliyor kaderinde olani yasar. Şehitlik mertebesi herkeze nasip olmaz bana olmadi mesela
sınıfı ne adamın jandarmamı piyademi orda birsürü karakol var ama hepsi jandarma değil
Hangi askariye piyade mi jandarma mi onu bil yeter oraya gonderebilirsin asakerlerin carsi izni yok bu siralar ona gore gonder
var var olmazmı ama inceleniyo çarşı izni yok mu çarşıya gndr bnce
ewet gönderirsin o il ve ilçenin postaneye gönder ordan alır adı soyadıyla
tabur tugay ve bölük bilgileri gerekli yoksa gitmez kendimden biliyorum
Oooo seninki denizde kum aramak. Kim bikir o bolgede kac tane birlik vardir. Gitmez bosuna ugrasma.
Askeriyenin ismini öğren.😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar