Biyometrik ve vesikalık fotoğraflarda güzel çıkıyormusunuz?

24 yaşındayım en son 19 yaşımda yeni kimlik çıkartmıştım oda çok kötü çıkmış hiç beğenmiyodum 5 yıl gecti kimlik icin bugün yeni fotoğraf çektirdim 4 biyometrik 4 vesikalık 80 tl tuttu bugün 1 saate yakın makyaj yaptım güzelce hazırlandım ve kendime dedim ki güzel çıkacağım artık düzgün bir kimlik fotoğrafım olacak benim yaşlarımdaki fotoğrafçı çocuk 1. ciyi cekti gosterdi beğenmedim 2. ci çekti onuda beğenmedim 3. cüyu cekti gösterdi beğenmedim dedim ki kusura bakmayın ben zor fotoğraf beğenen bir insanım oda sıkıntı değil cekeriz dedi 4. cuyu cekti gülerek bunuda pek beğenmedim dedim 5. ciyi cekti o hepsindende beter çıktı gözlerimde uzağı görmüyor tabi bide kardesime sorayım diye kiz kardesimin yanina gittim en son 4. cu fotoyu sectik ama sinirlerim bozuldu ağlamaklı oldum eve geldim baktim saclarım dalgali olunca fotoğrafı baya kötü kırpip yerlestirmis kenarlarında izler var oturdum ağladım annemde bana sen 2 yasindaki cocukmusun mall byinsiz diye basladi oysaki bugun kendimi aynada harbi cok beğenmistim ama fotoğrafta cenem özurlu gibi cikmis bir tarafı sivri koseli diger tarafı daha düz sanki disimi cektirmisimde bi tarafı sismis gibi
Biyometrik ve vesikalık fotoğraflarda güzel çıkıyormusunuz?