Diğer Parmağım acıdı kırılmış olabilir mi ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Serçe parmağım sis gibimi duruyo yürürken bi anda dengem bozuldu burkuldu napmaliyim ağrım çok az Parmağım acıdı kırılmış olabilir mi ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Abla o nasıl parmak öyle yaa :( Buzparmak dondurma gibi kalın :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten herkesin ayak parmağı öyle benimkiler kalın biraz Yorumla
İdrisamilhazretleri Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ne derler bilirsin hacı, hayat sürprizlerle doludur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayağın güzelmiş bu arada ama biry olmamıştır merak rtme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama ayrilmiyo o parmak ama diğer ayağımin serçe parmagi ayriliyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pek sanmıuorumda için rahatlayacaksa git Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Senin parmak gg. Kes at yoksa ölürsün. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biraz şişkinlik var gibi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bide ayrilmiyo böyle ama diğer ayağımin serçe parmağını ayirabiliyorum kızarıklık geçmiş ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu anlak biraz zor olur kırık belli olmaz hemen bi doktora git bence Yorumla Soran +1 yıl Öylemi diyosun evde tekim ailem işte ya geldiklerinde bir söyliyim acile götürsünler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen git bencede yani kırıksa bile sen anlamasın kendiliğinden bile tutabilir ama kemik yamuk tutar Yorumla Soran +1 yıl Başka hangi belirtiler olması gerek kırık için Yorumla Soran +1 yıl Belkide zedelenmedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama çok belli olmaz yani ağrıdıda az Yorumla Soran +1 yıl Neyse ben gidiyim bi umarım sadece incinmedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah öyledir geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rıca ederim Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl buz koy 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Şismi sizce banami öyle geliyo Yorumla badfingerre +1 yıl biraz var dokununca acıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Yok acımıyor ama korkuyorum kırılmış olabilirmi Yorumla badfingerre +1 yıl kırılsa ağrıdan duramazsın Yorumla Soran +1 yıl ama şey diğer serçe parmagimi ayırabiliyorum ama bu ayrilmiyo Off sola ayrilmiyo Yorumla badfingerre +1 yıl kırık olsa duramazsın Yorumla Soran +1 yıl Ama ayrilmiyo parmak diğerini ayırabiliyorum bi acile gidip baktirsammi ağrım yok şu an Yorumla badfingerre +1 yıl sen bilirsin ama bence bir şeyi yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abla o nasıl parmak öyle yaa :( Buzparmak dondurma gibi kalın :(
Zaten herkesin ayak parmağı öyle benimkiler kalın biraz
Ne derler bilirsin hacı, hayat sürprizlerle doludur
Ayağın güzelmiş bu arada ama biry olmamıştır merak rtme
Ama ayrilmiyo o parmak ama diğer ayağımin serçe parmagi ayriliyo
Pek sanmıuorumda için rahatlayacaksa git
Senin parmak gg. Kes at yoksa ölürsün.
Biraz şişkinlik var gibi
Bide ayrilmiyo böyle ama diğer ayağımin serçe parmağını ayirabiliyorum kızarıklık geçmiş ama
Bunu anlak biraz zor olur kırık belli olmaz hemen bi doktora git bence
Öylemi diyosun evde tekim ailem işte ya geldiklerinde bir söyliyim acile götürsünler
Aynen git bencede yani kırıksa bile sen anlamasın kendiliğinden bile tutabilir ama kemik yamuk tutar
Başka hangi belirtiler olması gerek kırık için
Belkide zedelenmedir
Bilmiyorum ama çok belli olmaz yani ağrıdıda az
Neyse ben gidiyim bi umarım sadece incinmedir
İnşallah öyledir geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rıca ederim
buz koy
Şismi sizce banami öyle geliyo
biraz var dokununca acıyor mu
Yok acımıyor ama korkuyorum kırılmış olabilirmi
kırılsa ağrıdan duramazsın
ama şey diğer serçe parmagimi ayırabiliyorum ama bu ayrilmiyo Off sola ayrilmiyo
kırık olsa duramazsın
Ama ayrilmiyo parmak diğerini ayırabiliyorum bi acile gidip baktirsammi ağrım yok şu an
sen bilirsin ama bence bir şeyi yok
yastığa uzat dinlen geçer kas gevşetici sür
Emdir geçer
Olabilir