Diğer Ekmek aldım BİM’den 9’50 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fiyatına bakmadım da fişte ekmek çeşiti 9’5 yazıyor yoksa kasyer kazıklamış mi beni? Fiyatı 9’5 mu Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Bilgisi olan var mıııı Ekmek aldım BİM’den 9’50 ? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
selamasdf Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Şu an BİM de poşetsiz 7-8 tip, poşetli de bir o kadar ekmek var, önce kontrol etseydin, hepsi farklı 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Somun mu aldın emin misin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla burhandeja15 +1 yıl Somun ekmek mi aldın diyor kepekli mi Yorumla Soran +1 yıl @burhandeja15 normal ekmek işte Yorumla burhandeja15 +1 yıl Ekmek 4₺ sen fazla verdiysen o yere git raf fiyatına bak ve kasiyere de geri ver almak istemiyorum de kazıklamıs sen sesine cikarma baskası aldın oda sesime cşkarmaz ise herkese bu sekil edeler sen sesine çıkar geri ver fiş varsa Yorumla Soran +1 yıl @burhandeja15 fiş de ekmek de duruyo Yorumla burhandeja15 +1 yıl Geri ver gidip Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu an BİM de poşetsiz 7-8 tip, poşetli de bir o kadar ekmek var, önce kontrol etseydin, hepsi farklı
Somun mu aldın emin misin
Nasıl yani
Somun ekmek mi aldın diyor kepekli mi
@burhandeja15 normal ekmek işte
Ekmek 4₺ sen fazla verdiysen o yere git raf fiyatına bak ve kasiyere de geri ver almak istemiyorum de kazıklamıs sen sesine cikarma baskası aldın oda sesime cşkarmaz ise herkese bu sekil edeler sen sesine çıkar geri ver fiş varsa
@burhandeja15 fiş de ekmek de duruyo
Geri ver gidip
Kazik yemissin