Ben normalde kullanmıyorum ama bı ara eskiden mentollü kent switch kulllanmistim çok hagifti beğenmiştim suanki kentler mentolsuz sanırım ama tadı aynımı yoksa değiştimi merak ettim
Güncellemeler
+1 yıl
Black boğaz yakiyir falan demişlerde
Sigara kullananlar kimler hangi sigarayı kullanıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Milano
Oda mentollü sanırım demi nerden alıyorsunuz bide tadinnasil kent switch gibiymi
Çift mentollü burada heryerde var birde puff kulaniom nargile gibi
İstersen yollayabilirim sana puff
Puf deilde çift mentollü denemek isterdim orası neresi double fusiom varmış malbro nün onu denemeknistiyordum bid ekaranfilli falan varmis merak ettiğim
Karanfilli djarium var malboro da var double yer mardin
Puff nedir
Evet djarum vişneli karanfilli double fusion falan almak istiyorum hnde
Fiyat nedir kardeşim orada djarum ve double fusion falan sende var mı satıyormusun
Bende var da onu yollayamam kargoyla
Hadi yaa pekiibfiyat ne kardeşim mesela internette djarum65 70 arası işte double fusion 70 TL sizin orada kaç bu fiyatlar normal mi sence
Bide böyle içimi hafif kent switch gibi olan sigara sence hangisi milanomu double fusion mu ya da başka senin beğendiğin hafif olan hangisi
Milano hafif ben milanuyu 30 tl ye bırakırdım sana
Djarium 60 malboro 60
Onlar nereeyse aynı sayilirmis ama Milano baya uygunmus yakın olsak alırdım senden biraz
Nerdesin sen
Nevşehir
Hmm uzak İstanbul falan olsa yolum dusuyor
Okkey
İnternette bikac site var ama güvenilir mi bilmiyorum kapıda ödemeli falan Milano falan 50 TL ye satiyorlar
Ya bilemiom normalde yasak yollanılması ben bu hafta bir paket djarium yollsdim pufla birlikte kargoya verdim şu an yolda kargo
Hani güvenip güvenmemek sende bide memur olacam pek fazla yollamam bundan sonra anca elden
Anladım bnde iki djarum işte bı doble fusion Milano falan alcaktim bakalım yolum oralara düşerse yazarim
tamam dır
Bide dijarum hangilerini önerirsin 2 ceist alcam vanilya vişne black mentol
Vala kral hiç içmedim ne desem bilemem ama arkadaş karanfilli istedi yoksa vişne yolla demişti
Anladım kardeşim tekrar çok teşekkürler yorumun için tanıştığımıza memnun oldum
Bende çok teşekkür ederim
Wiston red
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!