Ya anlamıyorum insanlar sevgiyi nasıl bu kadar basit bir şey olarak göre bilir ler?

ya anlamıyorum insanlar sevgiyi nasıl bu kadar basit bir şey olarak göre bilir ler yani bir mesajla ayrılmak bir söz le ayrılmak ya ben akli dengemi yitrdim sevdiğim kişi için ya kendimi asıcam çok sinir oluyorum bana biti dedi yok beni terk eti l*n seviyosanız gerçekten paçasından tutup sürüklenecek siniz illa ki bunu kızlar için sölüyorum zaten erkek lerde sırf bu kızlar yüzünden gurur murur kalmadı zavalı larda ya abi anlamıyorum siz nasıl olurda ben çok sevmiştim öhö öho diyiyosunuz ya sevmek demek bir mesajla terk edilmek ya da terk etmek deyildir seviyosan o seni terk ederse gidip kapısında yatıcak sın illa erkek ler yapmıyıcak onu illa ağlıyan erkek ler olmuyucak sevginin anlamını yitir miş siniz kızlar aşk ın anlamını yitirmişsiniz 1 aydır hiç pas vemiyor ben bu çocuğu çok sevmiştim terk edicem ne dir ya kafa atıcak tım ekrana ya seviyorum demeyin bari ya çok sinir oluyorum böle şeyler görünce sevgi kız erkek tanımaz sevince köle olucak sınız bunu bilin
Ya anlamıyorum insanlar sevgiyi nasıl bu kadar basit bir şey olarak göre bilir ler?