Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba diyip gittim. odaya dostlar ya
Kuzenim uzaktan geldide misafirlige gelcek merhaba diyip odama gecsem olur mu? Yoksa aYip mi iyide ben ne etcem orada ztn oturup konusmam muhtemelen beni takan kim ifkdkdkks merhaba diyip odama gecsem olur mu? Yoksa oturmam mi gerek orada? 22 yasindayim orf adet ogrenmek istiyorumda cay goturmeye utanirim duserim diye , sohbet zaten etmem eeee sac ust de guzel degl daginik. Napim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba demen gerekiyor içeri geçtiklerinde sende otur biraz sonra çay götürmeye yardım ve odana git
YPamiyorum bn
Ne oturcam ne konuscamki
Konuşma sadece çay götür , yani çaydan kastımda varlığını belli et biraz görün sonra odana git
Harikasin 😅
Neden
Orijinalsin kendini bu kadar oldugu hibi anlatamazdin bravo 😄
Ya napim utangacim
Ama hep kacamazsin, nereye kadar
Biliyorum 22 im nasim evlencem bilmiom
Bisey yapman gerektigi kesin. Bende cocukken oyleydim
Sma ben cocuk degilim ki 22 im simdi evlensem kaynanam felse nasil olcak
Iste yavas yavas asman gerekiyor. Kucuk adimlarla ilerlemelisin
Ne gibi
Taktik
Once bi kendinden bahsetmelisin. Ne derece cekingensin, nasil bi hayatin var? Ona gore ilk adimlari soyleyebilirim.
Isden eve evden ise. Asiri utangaclik var. Hayir diyemem herseye evt is yerinde utanirim insanlarla iletisim sifir arkadasim 1 tane kendim olamam erkek kuzenlerimden bile utaniyorum erkeklerden cok utaniom
Ama calisiyo olman guzel bu seni açmis olmali. Ne is yapiyosun?
Birazcik okadsr acmadi
Magazada
Ne guzel her cesit insanla muhatap oluyosundur. Bu utangaclik hep mi vardi sende? Senin hayal dunyan cok genistir, gercek hayatta yapmak isteyip yapqmadiklarini hayal dunyansa yasatiyosundur. Bu hayal gucunu genisletir iyi biseydir ama bi yandanda hayal dunyasinda yasamaya alisirsan gerceklerden uzaklasirsin.
Ayıp olmaz.
Hiç mi sevmiyorsun
Sevmemek degil ya
Utaniyom cekiniyom
Kaç yaşındasın 13 mü