İnsan ölünce bilinç ne durumdadır?

İnsan öldüğünde bilinci ne zaman kalıcı olarak kapanıyor, ruh bedeni terk edince hayati fonksiyon tamamen bitince bilinç ne durumdadır? İnsan ölünce ruhu ne zaman çıkıyor bilinç ne zaman çıkıyor? Öldükten sonra insan bilincine ne oluyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Geçen gün YouTube kanalında bir video izlemiştim. Bir insanı patoz makinesine atmışlar canlı canlı. Bir adam da karısının boğazını kesmiş sonra bedenini satır ile keserek kıyma makinasına atmış ceza olarak ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almış adam ise hiç pişman olmadığını söylemiş yine yaparım hiç üzgün değilim demiş. Birde Mersin'de bir erkeği bir başka erkek kılıç ile öldürmüş. Birisi de trenin altına yatmış bedeni paramparça olmuş.. bunların tümü çok üzücü
Güncellemeler
+1 yıl
Şüpheli ölümler de zorunlu olarak otopsi yapılıyormuş keşke çözümü olsa keşke birisi buna çözüm bulsa. Çünkü insan ölmüş ve ölü bedeni mezarlıkta ruhu ise kendisi ise ahirette.. bazı insanlar intihar ediyor mesela kendini trenin altına atıyor paramparça oluyor ve ölüyor. Bazıları ise trafik kazasında ölüyor bir yeri kopuyor söylemek istemiyorum.. ben çok duygusal birisiyim görünce çok üzülüyorum
İnsan ölünce bilinç ne durumdadır?