Rus kız nişanlıma takıntılı , evinin karşısındaki evi kiraladı , her gün yolunu kesip eğer onunla olmazsa iş yerine gidip onu kovdurtana kadar problem yaratmakla tehdit ediyor. Kapısına dayanıp kapıyı açana kadar apartmandaki tüm zilleri çalıyor, rezalet cıkarıyor. mahalle yıllardır bildigimiz mahalle rezil olmamak icin susuyoruz , işimizden olmamak için susuyoruz. Nişanlımı telefonunu açıp kendisini dinleyene kadar sokaktan cevirdiği herkesten arıyor, Benim de yollarımı kesip hakaret edip üstüme yürüyor, farklı numaralardan sürekli hakaret mesajları alıyorum.
yüzlerce kez bizi rahat bırakmasını söyledim ama öyle bir takıntı yapmış ki her fırsatta durup durup yine bizi yine rahatsız ediyor.
Polise gitmemize rağmen net sonuç alamadık adaletin ne kadar yavaş işlediğini bilirsiniz. Bir sekilde deport ettirebilsem rahatlayacağız ama önceliğim apartmanından , mahalleden kovdurtmak, Fikirlerinize açığım , gercekten 1 senedir bununla ugraşıyorum ama hastalıklı biri.
Nasıl olurda ben kendi ülkemde bir yabancı tarafından bu kadar rahatsız edilebilirim? Deport edilmesi için insan öldürmesi mi gerekiyor? Benim özgürlügüm ve psikolojim ne olacak ya bu sokaklar bu adalet Türk vatandaşları için değil mi çok yıprandım artık.
Acilen nasıl deport ettiririz? biz bu kadından nasıl kurtulabiliriz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer