Yoksa yaşamak duygusuna çok fazla önem verdiğimiz için mi ölümden sonra da yaşam olduğuna inanmak istiyoruz.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa yaşamak duygusuna çok fazla önem verdiğimiz için mi ölümden sonra da yaşam olduğuna inanmak istiyoruz.

Bence bu insanların anlatımlarından çok öte bir şey öyle yanacaksın kadar basit olamaz bu iş... Tek ceza yöntemi ateş ile yanmak olan bir öte taraf fazla basit olurdu...
Yoktur, bu dünyada kim ne yaparsa yanına kar kalır. Ölümden sonra yaşam ve ödül diye gönlüne teselli verir insan sadece. Üzgünüm ölüm sonsuz bir uyku. Öldüğünü dahi anlamaz insan. Soylar, kuşaklar gelir geçer dünya sonsuza durur
Cevap
15Cevap
Hayır yok, Ben ölümden sonra yaşama inanmıyorum
Bence bahsedildiği şekilde kesinlikle yok. Sonsuza kadar yok oluyor olabiliriz. Tıpkı narkozdayken yokmuşuz gibi hissettiğimiz gibi.
Eğer yaşam varsa, bu dünyada ya da insanların yaşadığı başka gezegenlerde yeniden doğuyor olabiliriz
Bu soruyu herkes düşünmüştür sjsjsjsjs kesinlikle varr ama sandiginlmiz gibi olduğunu sanmiyorum
inanmıyorum. inananlar somut kanıt sunamıyorlar. ruh diye bişey yok.
İki dakika geldik ahiret inancımızı sorgulatma bize dur😅😅😅
Bence maalesef, Adolf Hitler'in yaptığı katliamlar yanına kar kaldığını düşünüyorum.
Asla kalmaz kimsenin yanına kalmadığı gibi pek dini bütün olmasakda inancımız tam eminim kalmayacak.
@everkeğii uullan kendimi nihat hoca gibi hissettim arkadaslar din bilgim öyle ahım şahım yok inancımız tam dedik okadar sen inanma 😅😅
Dünya üzerindeki bu kutsal döngünün farklı bir boyutu muhakkak ki var.
Var olduğuna inanıyorum
Sanmıyorum ama dinlere kesinlikle inanmıyorum.
Ahirete inanıyorum ben
Var diye inanıyoruz
I ıh bence yok
Cehennemde görüşmek üzere.
Öbür tarafta belli olacak o
öldükten sonra beni ilgilendirmiyor
Dm bakar mısın bi
Evet vardır
Yoksa b. ku yedik
inş yoktur bir de orayı çekemem
sanmıyorum
Başka bir boyut var bence