Beyler bu kafa yapar mı :D
Kaç Tane Efes Bira Kafa Yapar?
Beyler bu kafa yapar mı :D
o shot dan fazla bekletmeden 3 tane at kafan milyon olur. yemekten hemen sonra içme. birde bünye meselesi kimisi 50 liği sek devirir bişe olmaz kimisi 2 kadehten sonra yer ayağımın altından kaymaya başlıyor der.
Bünye, psikolojik durum v. b. etkenlere göre değişir. İlkse 1 tane de içsen kafa yapma ihtimali vardır. Bence içmesen daha iyi ama karar senin.
benim psikoloji bozuk 50 lik full sek gittim hic bi sik olmadi
Cevap
27Cevap
ben 1 yıl önce 6 efes bir küçük rakı iştim sinoptaydım hatırladım tek şey sinop devlet hastanesi nerden die sordum bide kardeşim beni tuvalete götürüp yüzümü yıkadı
malt mı içeceksin, dark mı içeceksin. kafa olmak istiyorsan 5-6 tane içmen lazım. o kadar bira içemem dersen vokta vişne yap. 20 lik vokta bul, iptalsin direk.
bira kafa yapmaz. yeni rakı ya da vodka ic yeni rakının tadını begenmessin voodka
Hahahah Tabiri cayizse onun tadına baktım o kafa yapmayı bırak adamın * :D yor demedı deme
ilk defa içeceksen bir tane yeter sanırım, daha fazla içeceksen de ağırdan alıp arada sırada kalkıp yürümeni tavsiye ederim
En son içip sızan kız arkadaşımı eski erkek arkadaşı bardan alıp evde ırzına geçmişti. O zamandan beri tövbeli :) Uyarıyım dedim :D
Her bünyeye göre değişir. İçinde bulunduğun pskolojik durum en büyük etken.
3 tane kırmızı tuborgla basla canim.. alkol oranı hem düsük hemdr tadıdı daha hod ic hemen 😄😄😄😄😄😄
6 tane salla. Tabi resimdeki biradan bahsediyorsak. Kendini çok iyi hissedeceksin. :)
9 tane tuborg kırmızı içersem kafa oluyor
efes'de denemedim
1 tane 50, 1 tane 33 içsen sallanırsın sen. Ama içebilirsen tabi. Herkes çok içemez, rahatsız eder
Ilk defa iciceksen miller ic hem icimi guzel hem tadi hemde 4 tanede zor sarhos olursun :))
valla seni kandırıp içine elma suyu bile katsak kafa yapar
1 tane efes extra sana fazlasıyla yeter.
yeni çıkan efes şat iç o yeterli :))
12 falan denedim olmadı :/
kullanmadım bilmiyorum dostum
1 tanede kelle gelir senin ilkse.
3 tanede yapar 15 tanede bünye meselesi.
sana 2 yeter canım gel beraber içelim
3 shot tequila ic. Yarim saat sonra adin Leyla.
Sen bir tane icemezsin
4 de ben deniz leyla
Hiç içmeeee
Yapmaz kafa.
8 tane içmelisin
Kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar