Her çeşit pad üretiyoruz ve gece külodu da üretiyoruz mesela 30 luu ince ped 12 lira nasıl fiyatı Orkid kalitesinde iki adet gece külodu 6 TL , kalın regl pedi 30lu 16 TL, orta kalın regl pedi (regl harici yoğun günler)14tl bu fiyatlar pedler çok kaliteli seri üretime geçmedik daha yakında geçicez kim pedlerimizi merakla bekliyor? pedler kokulu ve cicili bicili olucak pedlerde koku seçeneğide olacak. hışır hışır değil ayrıca regl pedi rahatsız edebilir bazılarını sizdirmasin diye biraz kalın Orkid gibi aynı. merakla bekleyenler yoruma yazsın arjadaşlariniza da gösterin onlarda yorum yapsın lutfen
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerden satıyorsunuz bakalım bir, beğenirsem kimseye paylaşmam haberiniz olsun zam gelmesin anasının kız fiyatına ucarsa alamam. 48 tanesine 100 veririz sonra. Ama kalteli olduğunu düşünmüyorum ayrıca trol yapıyorsun gibime geldi
Zam heryıl 50 kuruş koyacak enflasyon payı oda troldeğil yemin ederim
50 kurus? Ohalan. Söyle googleda bakayım
50 li paket yaptık 20 TL tam hijyenik
Satışa girmesine daha var 3 milyon TL harcadık fabrika kira
Söyle markayı. Nerden satıyorsunuz
Bı 2 milyondaha beyaz rulo yatırımı yaptık
Daha satışa 9 ay var seri üretim hattı kuruyoruz şu an tek makina aldık özel üreim 2 makinadaha alacağız sipariş verdik şu an satışta ürün yok yakında satışlar başlayacak 9ay bile sürmez
Bu beni alakadar etmiyo şu an tmmm. Nerden satıyorsunuz? Markası neeee?
Şey kokulu niye yapiyosunuz hijyenik olmaz ki
Ne zaman satışa girer?
Ohaohaoha. Peki fabrikaniz var mı
TSE den onay aldık klinik testler tamam dır kokusu ndakı kimyasal zararsız paket içinde tekli paketler halinde
Bunda trol yapılabilecek bı konu yok bunu zekanla cozebilirsin
Bir paket denemeye alırım. Peki bir günde ne kadar üretebilirsiniz
Amasya oluz yolu üzeri fabrika 25 çalışanımız var yazılımdan kazandığım parayla kurdum
Ben 1000 tane alacak olursam ne kadar TL?
Satışa ortalama 7 ay sürer bı aksilik olmazsa
Denicekmisin çok ucuza satiyoruz
Yüzde 30 indirim yaparım sana
Denicem duruma göre, yoğun ka. namaya uygun üretiyor musunuz? Ve 1000adet alçam çok hoşuma giderse, evde stoklicam.
Yüzde 30 indirim 1000 tane için geri iade selbes
Birgünde 3000 adet
şu an için
Yoğun kanamaya uygun ped alicaksın her çeşidi var önce 1 paket al begenirsen toplu alirsin
300inide Alican begenirsem inşaallah. Evde stoklamam lazım
Size numaramı bırakayım pedlerin televizyonda influcer lerde reklamını verince bana ulaşırsıniz size özel yüzde 40 indirimle veririm ama aramayın beni pedler satısa geçince arayın 9ay sonra arayın yani
Ağ Allah. Belami versin şans beni buldu yeeesss. Oha be. Allaaaaahhhhhhhh ver nonu reklam görünce ararım
Habere çıkınca benim profilimi paylaşmazsiniz dimi istemiyorum
Ped reklamı çikmadan arama
Lovly marka adı Serhat bey
Şey, ben aradığımda ben değil annem arar babam arar, yani hattım yok açıkçası. Bu yüzden Kadir adına aranirsiniz, veya kızlar soruyorsan görüp aradigimizi söylersek anlamaz mısınız ki?
ya da d. mden yazarim, onaylarim ben olduğumu olur mu
Reklam nerde yapılacak? Reklamı görünce çok mutlu olcmmmm
burada biri bizim adımıza arayabilir, arayan olursa isterseniz sorun senmi aradın diye aramam reklam olmadan zaten. Teşekkürler
Kızlar soruyordaki konuştuğun indirim yapacağın kız desin baban olur mu
Reklam televizyon ve influcer ler yapacak cemre solmaz danla Biliç ünlüler falan şarkıcılar
Tamam teşekkürler. Ama bunu görüp başkası aynılarını diyebilir, bu yüzden aramadan önce mesaj atcam
Dur öyle değil. Bu yorum kısmından sana ben aradım dicem. Kimse benim hesabımdan gelip atacak değil ben gelip ben aradım derim emin olursun
TM olur
Bide 3 milyon ödedik diyorsun da, 3 bin TL mii
Reklam çıkinca ararsınız numarayı kaydedin ped üreticisi Serhat bey diye
3 Milyon TL ilk ödeme yaptık
Almazdım
Neden? orkide kazıklan git
Orkid mi alıyorum dedim? Kafandan uydurma. Sizi niye alalım? Tavra bak aw ya
Orkid kaliteli ama tahriş yapıyor, sen hangisini kullanıyorsun? Önerdiğin var mı?
Orkid çok sert ben hiç hiiçç sevmiyorum orkidi. Günlük pedlerde carefree çok iyi. Onun dışında tampon daha rahat. Kanlı pedin üstünde oturmayı sevmiyorum ben. Kararma falan olmuyor hem hemde pis olmuyorr.
Tampon bakireliği bozar ama
S. tir et. Ben taktım bi şey de olmadı. Doktora gittim cildiye için ben sevmiyordum pedi bana iyi gelmiyor
Zar olsa ne olur olmasa ne olur. Asıl olay akılda bitiyor. Yapan zihinde bile yapıyor. Saçma sapan şeyleri takmam
Off. Hele ben gencim tampon kötü en son seçenek olarak görüyorum. ...
Bilmiyorum bence en iyisi. Ben kanlı pedin üstünde o rahatsızlıkla hiç duramıyorum. Kararma falan yapıyor o hem. Hem de bana yaramıyor yani tam açık söylemiyorum. Ben tampon taktım o çok daha rahatt. Zaten o tarz şeyleri düşünen kişiyle konuşmam ben. Beni m. l olarak mı görüyor yani. Direkt fikirler uyuşsun bu yanii. Yoksa yapan her şeyi yapıyor bi onu yapıyor ne anlamı kaldı ki. Evlendiğim adamı kandırmak istemem. Saçma sapan şeylerden kendimi rahatsız hissetmek de istemem. Ben bunu tercih etmişim o da saygı duymalı. Bu kadar.
Şey tampon kaç ml alıyor? Kaç saat dayanıyor. Yoğun kanaman olunca hangi ped?