Halam/Teyzem geldi
Anavatan kan ağlıyo
Tarla çamurlu vs. vs.
Hepinize hayal gücünden dolayı teşekkürleri bir borç bilirim 😉😘😘
Kız arkadaşlarımdan biri yavru vatan kan ağlıyor demişti. Tamda annan planı fana dönemiydi bu kız ne ara siyasete sardı diye düşünüp durmuştum.
bir diğeri Okan camdan bakıyor demişti Allahtan cam sil muhabbetinden çabuk çözdüm.
İş yerinde kızlar bir arkadaşın düğün muhabbetinde Tarlam çamurlu demişti kızın biri. Yedi göbekten izmirli kızın tarla tapanla ne işi olur diye düşünürken jeton düşmüştü.
Gene zeliha kolunu kesti muhabbeti olmuştu kızı sağlam gördüğümde jeton düştü
Allahtan biz erkekler olmuyoruz yoksa ne tanımlamalar kullanırız akıllara zarar. :)
Yaşadıklarından kesintiler anlatman hoşuma gitti :) cevabın teşekkürler..
Rica ederim. Buradakiler biraz abartı davranmış fazla makaraya almışlar ama bu doğal bir durum. Üni. deyken uykusuz kaldığım dönemlerden çok iyi anladım ki sizler gerçekten taktir edilmesi gereken varlıklarsınız
Öylemiyiz cidden :)
Kıyaslama basit biz başımız ağrıyınca kıyameti koparıyoruz birde sizin durumunuzu yaşasak halimizi düşünemiyorum :)
Ayy evet onu bende düşünemedim şimdi :) canıazlar siziii :)
Deme öyle tabiatımız böyle bizde hasta olunca ilgiye muhtaç oluypruz. :))
hassas donemdeyım dıyebılırsın bana gore uygun olan bu karsındakıde odun degılse sana hassasıyet gosterecek ve ılgısı alakası ıle sanada onada gore davranacak genelde bır cok bayan bu surecte cunku cok sınırlı olur hassas surec
üff ya evet çok garip bir dönem , 180 derece değişiyo bütün duygular :( anlayış olmazsa zor işimiz
kabullenılmıs bır sey artık e tabıkı bızede dusen gorev dedıgım gıbı anlayıslı sabırlı olup bayanlara daha esnek davranmak yoksa olmadık seylere bıle cok cabuk sınırlenıp kavga cıkarabılıyorsunuz bu surede sanırım erkeklerın ısı cok zor olasda anlayıs cok onemlı malesef
aynen öyle , o ağrılar sızılar.. hep ağlıcak modta oluyorum ben ya , deli oluyorum kendime ama. doğanın kanunu işte naparsın , senin gibi anlayışlı insanlar çıkar karşımıza inşallah
ıste onemlı olan durumda burada baslıyor ya senın kendıne olan bu savasında sana oyle bır moral verılmesı gerekıyorkı senın bır anda agrılarını unutup bambaska dunyalara gecıs yapman gerekıyor ya da kızlarımızın hepsınde gecerlı bundan uzak durmak bır anlık o agrıdan sancıdan kurtulup mutlu huzurlu olmak ve agrılarını dusunmeden eglencelı zaman gecırmek zaten emın ol anlayıslı olunabılınseydı emın ol sevmek sevılmek ve ask olayları cok daha guzel olurdu her sey sabırsız ve anlayıssız olmaktan kaynaklanıyor herkes benım gıbı olmasın emın ol benden cok daha ıyıler var ve RABBIM her guzellıgı sana sunabılecek dogru ınsanları cıkarsın karsına
sonsuz aşk ın işi yok mu ya nekadar uzun yazmış :D üşendım okumaya
Allahımmm :D yeminle içim eridi okurken ya , gel tamam evleniyoz senle :) tamam şakaydı o kısım inşallah bu düşüncelerine layık birini bulursun , valla yürekten söyledim ha öyle eften püften değil ;)
Eneshan aslan sanada saygim sonsuz :) fikir ve dusuncelerine acigim bazen tek kelime yeter kendini ifade etmeye bazende kelimeler yetmez telafuz edemezsin bende buyum sanirim
Soruyu soran arkadasim evlilik hikayesi gecen sene hayatima mal oluyordu o yuzden sanirim korkum gecmedi kader kismet isi ama senin yuregin cok temiz ve guzel eminim cok mutlu olacaksin ve bu sozlerden cok daha guzelleri ile insallah mutlu olacaksin
ahhh canımmmm :D çok çok sağol ya , öpüyorum kocamannn herşeyin hayırlısı olsun , gün gelir karşılarız kimbilir :D
ALLAH razi olsun RABBIM hak etrigimizi layigi ile versin kim bilir dunya kucuk belkide karsilasiriz bir gun kismet bunlar hayirlisi artik saglicakla kal insallah
inşallah :D dikkat et kendine :D
Tesekkur ederim sende:)
Anladım temam
Ayyy pardon ya valla ynlışlıkla yazdım onu kusura bakma :(
Sakin ol sorun yok her insan hata yapabilir merak etme mutlu olmaya bak surat asma hemen gulmek yakisir sana
Hep gülelim o zamaaan :))
Maksat makara diyosun anladım da neden kendi cinsiyetinin normal bir olayını ayıp hale getiriyorsun ki? Adet olmak, regl olmak, hasta olmak kullanilan sözlerden birkaçı. Ama cevaplara baktım da nasıl aşağılanmışız. Sen hiç soruyo musun göz kırpmak yerine ne denilebilir diye? Bizim çok doğal bir olayımızı ötekileştirdiğin için sana gerçekten çok öfkelendim
Beğenmiyosanız okumayın yorum yapmayın kardeşim
Çok doğru. Ayakta alkışlıyorum.
Ortaokuldayken "Misafirler geldi" derdik erkekler dalga geçmesin diye.
Sonra lisede "Anavatan kan ağlıyo" demeye başladık.
Sonra üniversitede sevgiliye böyle şeyler atar olduk. 33.media.tumblr.com/.../...qpF2y91szju7bo1_250.gif
Hahahah bayıldım :D
Hahahahhah süperrrr 😅😅😅😅
Regl en uygunu :) Erkekler kızlardan daha bilgiliymiş şaşırdım :))
bu konularda hep öyleler :D
Özel gününü belirtmek zorunda değilsin kimseye gerek yok bence...
Yanlız söylemeden geçemicem yapılan yorumlara gülmekten öldüm ya aahhh:)))) meğer herkesin içinde bir cem yılmaz varmış :)))
İşte maksat makara diyorum ya :) bende çokk güldüm ama :))
Hiç kullanmamak en güzeli.
Niçin insanlara bu kadar özel durumlarınızı anlatmaya meraklısınız ki, anlamıyorum.
Yavrum bak makara yapalım diyorum , ma-ka-ra okey?
Haddini bil. Bana yavrum diyemezsin.
Ay haspam
Bırakın bu saçmalıkları
www.kizlarsoruyor.com/.../q1954073-olum-var-yarin-topragin-altina-girdigimiz-zaman-nasil-hesap
Bakın burada gerçeklerle yüzleşiyoruz.
Ana vatan kan ağlıyor
ya da
Tarla çamurlu..
Ben Allah tarafından torpilliyim diyorum yerine göre :)
yanlız erkekler kızlardan daha yaratıcı :D sanki her ay regl olan kızlar değilde erkekler :D
He ya sorma :)
Hastayım de anlamayan kadın olmaz. Zaten bir erkeğe diyeceğin yoktur.
regl dönemindeyim. muayyen günümdeyim. malum gündeyim. özel gün. hastalandım. aybaşı.
Yabancı bır arkadaşımdan" nar günü" diye bır tabir duymuştum 😀 çok garipsedim😁 ama arada dalga geçmek için kullanırım 😂
Alternatif kelimeye ne gerek var? Böyle uluorta konuşulacak bir konu yapmışken bunu..!
Aşağı mahallede salça kaynatıyorum ve şu an resmen.
öffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Regli oldum derim ya da kızsal mevzular diyince erkekler anlayış gösteriyorlar bunun makarası nasıl olur bilemedim iğrençleşmeden
Bizim komşu Petrolüm patladı veya içim kan ağlıyor filan derdi :D
Annemin rahmetli teyzesi renklimisin kizim derdi:))))
hahaha çok ilginçmiş ya :D ama hoşuma gitti bak kullanırım bunu :D
:))
"Bugün pek bir kanli canliyim" diyeni duymustum kih kih kih.
kan gövdeyi götürüyor
ay halimdeyim
anavatan kan ağlıyor
Okan Camdan Bakıyor bilen bilir:D
muayyen günümdeyim
namazsızım
4. Kelimeye bittim :D:D:D
Mazeretliyim. Hasta oldum. Kizsal sebeplerden dolayi karnim agriyo. Hemsire arkadslarla konusacaksam mens oldum (mensturasyon reglin latincesidir) regl oldum vs. :)
vişneli kadın oldum diye birşey duymuştum ben :/
aşağıda iç savaş çıktıda diyorlardı :D
Fransada kadınlar regl olduklarında vişneli kadın derlermiş kendi aralarında anlaşılırmış hemen :)
Bugun caramio yiycem diyoduk bir arkadasla
sonra ana vatan kan agliyo demeye basladik
bu siteden bir erkek arkadaşım söylemişti :)))
'' Salçalı günler ''
Adet yerini bulduu :Dagshaahahahshshahhhehhheey:Dasdsaghh:dd
Anavatan kan ağlıyo
Okan camdan bakti
Tatildeyim ::))))
regl ya da renkli olmak denebiliyor bide su varki ANA VATAN KAN AGLIYOR hahahhaa
Tıptaki adı menstruasyondur. Hemşireler genelde mens derler :)
teyzem geldi diyorlarmış bende burada öğrendim :D:D
Özel gün.
Ay başı
Bir arkadaşım aşağıyı kan götürüyor demişti öyle bir şeydi hala gülerim @rosebud
tezyem geldi , domates suyu , anavatan kan agliyor... :DD
Aybasindayiz veresiye yok :)))))))) sehit haberi var :)))) bizde adet boyle yerini buldu asfghth
Cok ilgimi cekti soru kizlara ozel ama kizlardn cok erkekler yazmis ne garip ya erkeklerin yazis amaci bildiklerinden degil sorsan biliyorum derler ama anlamazlar kanamanin neden oldugunu olmadiginda noldugunu (herkes icin degil bu soylediklerim) elinizi atmadiginiz bir orasi kalmisti artik o da tamam prof sayilirsiniz ☺
Sonuna kadar katıldığım önerme :) nedense erkeklerimiz bu konularda pek bilgililer :))
Yine katıldım :)
Hastayım...
Gecmis olsun neyin var?
Ya hastayim iste...
Alla alla kizik tamam neyin var soylesene
Offf ne kadar odunsun...
Heh gene biz suclu olduk
Yavrum bir zahmet anla sende :)
Bence alternatif aramayınız, şunu mırıldanmanız yeterli olacaktır :)
Makaranın dibine vurduk yalnız :)
kredılı mevduat hesabı actırmak çok mu sacma sapan bırsey olur:9
amcam gençlerin arasında sıkışıp kaldın sen , gel otur şöyle bir yere tansiyon şeker fırlıcak şimdi :D
hhahah itiraf et hadi kızdın dimi seni ötekileştirdim bian diye :D tamam tamam kabul gel sarılalım
hahahhaa valla kızmış :D 40 yaş sendromu :D
Anamm sen bide gurumuşsun :) sonradan farkettim , neyse ya dert etme sen beni ihtiyarlayınca geçer puhahhahahahha
asdasdasdasdasdasdasdasdasd
Servis dışı,
Tadilatta,
Restorasyon,
Bakım çalşması,
Saha elverişli değil
Hahahhaha ne adamsın ya güldürdün beni :)
Mutluluklar o zaman :)
Hafif öksürük ( öhöh) malum günlerimdeyim
-nasıl? Anlamadım
Muayyen günlerimdeyim
-Müzeyyen?
İs your grandmother beautiful ( eben , diyorum güzel mi?)
Hahahahhahah buda iyiydi bak :)
Erkek arkadaşınsa (ellerin belinde hafif kıvırarak )
Canım hayatım aşkım
Hani kadınlar Ayda bir hasta olurlar ya
hani diyorum beni üzmesen :Ssss
Güzel taktik :)
hahahah güldürdün beni telli çocuk
@PinkyGirl18 Hem güldürür hem ağlatır hem sevdirir hem
neyse o bende kalsın hdhdh :)
gerek yok tepenizde oluşan elektrik cızırtılarından anlaşılıyor :))))
Peki 😂😂
uprage oluyorum :D yenıme :D tadılat var :D fatura kesılıyorr :D (aylık ya hanı :D ) cem yılmazdan aklıma kaldı :D ıcım kanıyor :D
Bu hafta çim pist ıslak ya da Sahada çamur var diyebilirsin.
saha çamurlu :D haha evet hoşş
:) Buradan tüm regl olan kadınlarımıza da gecmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
sağol canısı :D
Canısın burnunu ısırsın :)
Halsizim bugün biraz galiba birazda ateşim var dediğin zaman zaten normal kapasitede bir adam bunun ne olduğunu açık bir şekilde anlıyabilir tabii eğer adamın kültür seviyesi yerlerdeyse başka :)
ana vatan kan aglıyor ''' Renkli misafirim '' kuyudan kan akıyor ahahhahahahdahsasdAS:DAS
Yıukıldımm yaaa D:AsdSA:Da Hastayım demek neden bu kadar zor asDA:DA:DAS:DasD
Alt katta çalışma var diyeni duydum
Garajı sel bastı diyeni duydum
Aybaşı tahsilatı var diyeni duydum
l*n ben ne boktan şeyler duymusum böyle 😎😄😄
içim yanar içim kanar da isyannnn :)
Bu gün, özel günümün ilk günü. 1 hafta içime kapanıp acımı yaşıycam bireysel.
https://vocaroo.com/i/s08H938WjGGo sesli cevap
Haahhaha cevabınız için teşekkürler bayım , herşey olabilir tabi :)
hani namus bacak arasında değildi bakın daha adetinizi söylemekten çekiniyosunuz :D
Kim demiş bacak arasında değildir diye?
yaw he he he :D
Hayırdır sana benim sorumda bana atar yapmalar falan :)
Karnim agriyor dediginde bir kiz anlaşılıyor. Karin agrisi...
yapma beee , bende saf gibi söylerim hemen karnım ağrıyo diye. b*k var sanki midem ağrıyo desem. off
bir daakine inşallah
N'oldu neyin var?
Karnım ağrıyor
Üşüttün mü yoksa?
Hayır.
Tamam anladım.
Genelde böyle oluyor yani :D
Hahahahahaha peki :)
saha kapatma cezası var de veya yavru vatan kan ağlıyor. asdasd
Gemi tahliye ediliyor veya hatta kaçak var diyebilirsin.
kan revan içindeyim. ya da kanlı canlıyım. oldumu?
Bilmem olmalımı
e yerse
Pislik oldum kendimden nefret ediyorum sana layik olamicam bikac gun lutfen beni dusunme sen git kenini kurtar... Diyebilirsiniz onun yerine hahaha
Oha abartsaydın :D
Çok yüklendin yapmaa :(
Aklıma iki üç şey geliyor birincisi kırmızıyım ikinci servis dışı üçüncüde aradığınız kişiye ulaşılamıyor
Haahahha peki teşekkürler canımcımm :)
Kız genelde iyiyken bir gün çok sinirliyse herhalde gününde deriz.(Malum regl döneminde çok enteresan hareketleriniz var napıcağınız belli olmuyor)
uzak durmanız sağlık açısından tavsiye edilir. Not : Sağlık Bakanlığı
Ee olur o kadar alttan alın lütfen ;)
Tamam aynen devam o zaman :)
Barajın kapağını açmışlar
Kayalıkların arasından kaynak suyu geliyor
Ciğer yedim kan yapsın diye Karnım ağrıyor vs vs
Can evim kanıyor... dengesizmsn mk regl oldum desene bilmyonmu
Anadolu kan ağlıyor demişti eskilerden biri. Ne demek ki o diye soramadıydım da haahahah :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar