Bu yaşıma kadar birçok kişiyle çıktım, (hiçbiriyle yatmadım) hiçbiri bana bağlanmıyor. Yani evlenme teklifi alsam da hep başkası için beni terkediyorlar. Hem de hiç zorlanmadan, hemen, pişman olmak yok, geri dönmek yok.. vs vs..
Niye bilmiyorum. Gayet güzelim ortalamanın üstünde hatta, eğitimliyim, işim gücüm gayet iyi, kavgacı değilim, yumuşak huyluyum, hiçbir maddi beklentim yok hesapları bile sırayla ödüyorum, hayatımdaki kişiye gayet saygı gösteriyorum asla rencide etmiyorum, sevgimi gösteren hissettiren biriyim, abartılı ilgi göstermiyorum ama olmuyo yaa olmuyo bağlanmıyorlar bana.
Mesela ailesine benden bahsediyor evlilik için, ailesi beni hiç görmemiş tanımıyor ama "boş ver onu bizim senin için düşündüğümüz başka bir kız var onu bırak bunu bir tanı" diyorlar adam anında beni bırakıp onunla görüşmeye başlıyor ve evleniyor.
Buna benzer olaylar oluyor mesela benle çıkarken başka kız ona mesaj atınca bu direkt onla görüşmeye başlıyor hemen benden vazgeçiyor kız güzel de değil hiçbir özelliği benden iyi değil.
Hatta çoğu kez okumamış ev kızlarını bana karşı tercih ediyorlar, güzellik falan da yok sıradan tipler. Durum gerçekten korkunç. Hani benden gidip benden iyisini bulmuş olsa neyse diycem de hiçbiri benden iyisini bulmuyo. Hani çevreme bakıyorum sevgilisi tarafından terkedilen kızların %98 inin sevgilisi birkaç ay sonra pişman oluyor geri dönüyor arıyor falan. Bende hiç öyle olmuyo giden geri dönmüyo. Haa kötü biri olduğumdan da değil hepsi arkamdan iyi konuşuyorlarmış duyuyorum milletten. "İyi kızdı" diyorlarmış. Ama işte bağlanan yok.
Neden sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer