Diğer Sohbet muhabbet etmek isteyen arkadaş var mı? ismail04 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım sohbet etmek isteyen var mı? Güncellemeler+1 yıl Gncl Sohbet muhabbet etmek isteyen arkadaş var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HayaletCaspır Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne olacak reis bu ekonomi gelecek 0 15 Yorumla ismail04 +1 yıl Kanka yılbaşından sonra zamlara devam her şey zaten pahalı. Sonumuz pek iyi olmayacak gibi Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Kacak olarak avrupaya gitmeyi mi denesek ne yapsak Yorumla ismail04 +1 yıl Ona da para gerekiyor ama imkanın varsa git derim Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Kendimiz kacak olarak gidecez 5 10 kişi Yorumla ismail04 +1 yıl Bizim çevreden giden çok oldu baya uğraştılar ama Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Bizimde gitmemiz lazım bir şekilde Yorumla ismail04 +1 yıl Meslek ne kanka senin Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Elektrik teknisyeniyim Yorumla ismail04 +1 yıl Çok güzel para kazanırsın Yorumla HayaletCaspır +1 yıl İşte bir şekilde şu ulkeden s1ktir olup gidebilirsem Yorumla ismail04 +1 yıl Benimde param yok olsaydı durmazdım valla Yorumla HayaletCaspır +1 yıl Sınira kadar otostop çekip sınırdan atlayıp gecmemiz lazım Yorumla ismail04 +1 yıl Sırbistan’a kadar pasaportla gidip ordan da kaçak geçiyorlar Yorumla HayaletCaspır +1 yıl O da olabilir reis ne duruyoruz Yorumla ismail04 +1 yıl İmkanım yok ondan duruyorum yoksa şimdiye çoktan gitmiştim Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Merhaba 0 10 Yorumla ismail04 +1 yıl Merhaba Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Neden sıkılıyorsun Yorumla ismail04 +1 yıl Aileden uzak yaşıyorum bide çevrem yok burada evde de yalnızım sürekli. Dışarda da yalnız gezmek istemiyorum ondan maalesef. Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Fazla can sıkıntısı iyi değil Yorumla ismail04 +1 yıl Stres yaptırıyor ama yapacak bişey yok Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Kendini meşgul edecek bir şey bul Yorumla ismail04 +1 yıl Film izledim ama baydı oda belli bir zamandan sonra Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Belgesel izle Yorumla ismail04 +1 yıl Aslında güzel fikir Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Değişik şeyler öğrenirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne olacak reis bu ekonomi gelecek
Kanka yılbaşından sonra zamlara devam her şey zaten pahalı. Sonumuz pek iyi olmayacak gibi
Kacak olarak avrupaya gitmeyi mi denesek ne yapsak
Ona da para gerekiyor ama imkanın varsa git derim
Kendimiz kacak olarak gidecez 5 10 kişi
Bizim çevreden giden çok oldu baya uğraştılar ama
Bizimde gitmemiz lazım bir şekilde
Meslek ne kanka senin
Elektrik teknisyeniyim
Çok güzel para kazanırsın
İşte bir şekilde şu ulkeden s1ktir olup gidebilirsem
Benimde param yok olsaydı durmazdım valla
Sınira kadar otostop çekip sınırdan atlayıp gecmemiz lazım
Sırbistan’a kadar pasaportla gidip ordan da kaçak geçiyorlar
O da olabilir reis ne duruyoruz
İmkanım yok ondan duruyorum yoksa şimdiye çoktan gitmiştim
Merhaba
Merhaba
Neden sıkılıyorsun
Aileden uzak yaşıyorum bide çevrem yok burada evde de yalnızım sürekli. Dışarda da yalnız gezmek istemiyorum ondan maalesef.
Fazla can sıkıntısı iyi değil
Stres yaptırıyor ama yapacak bişey yok
Kendini meşgul edecek bir şey bul
Film izledim ama baydı oda belli bir zamandan sonra
Belgesel izle
Aslında güzel fikir
Değişik şeyler öğrenirsin
Selam
Selam