"Siz bu ülkede kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu bira içiyorduk siz hayırdır" ne demek istersiniz?

bu ülkedeki bazı insanlar saf diye tabir ettigim benle uğraşanlar ben farkında değilim sananlar arkamdan konuşanlar siz varya o küçücük beyninizle benim enginlere bile sığmayacak zekami ve bu dünyadaki bütün erkeklerden zeki olduğum bir gerçek şimdi ben bu zekayla hepinizle baş ederimde siz bendeki zekayla ömür boyu yarissaniz sınıfta kalırsınız her şey sınav değildir öğretmenim ordan biliyorum bununla gurur duymuyorum çünkü ben sınavların bile zekayı ölçtügune inanmıyorum iki kitapla zeka olcuyolar siz hayatı ve dünyayı benim kadar bilebilirmisiniz dünyayı ve insanları benim kadar tanıyabilir misiniz siz dağda cobanken ben dağlarda tilki siki. yodum dünyanın en zeki insanı var karşınızda ben olsam bu zekaya karşı boynumu egerdim çünkü bu dünyadaki tek bir zeka bile aren koçagin zekasının gölgesinde güneşlenemez öyle bir zeki adamimki dünyadaki bütün tilkiler yasta ha ben kelimeyle de cevap verecek kıvrak zekaya hazircevapliga sahibim kizlar sizin sevgilileriniz benim zekamla boy ölçüşemez ben sineklerle laf yarısına girmem ben göklerde uçuyorum zirvede 1 numarayim benden daha üstün erkek yok benden daha üstün trans erkek yok zirvede uçuyorum benden asagidakilerle muhattab olamam ben biz zirvelere sevdalıyız ben alacaklarda kanat çırpmam çilekten biliyorum hiç asagidakilerle muhattab olmaz benim kızım biz zirvedeyiz alcaklarda olanlarla aynı kulvarda yarismayiz benden daha üstün tek bir varlık yaratıldı bu dünyada oda tüm kadınlar benden daha üstün tüm dünyadaki erkekler benden daha alçak ve ben zirvedeyken kadınlarımıda yanıma alırım bilmem anlaşıldımi
"Siz bu ülkede kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu bira içiyorduk siz hayırdır" ne demek istersiniz?