bu ülkedeki bazı insanlar saf diye tabir ettigim benle uğraşanlar ben farkında değilim sananlar arkamdan konuşanlar siz varya o küçücük beyninizle benim enginlere bile sığmayacak zekami ve bu dünyadaki bütün erkeklerden zeki olduğum bir gerçek şimdi ben bu zekayla hepinizle baş ederimde siz bendeki zekayla ömür boyu yarissaniz sınıfta kalırsınız her şey sınav değildir öğretmenim ordan biliyorum bununla gurur duymuyorum çünkü ben sınavların bile zekayı ölçtügune inanmıyorum iki kitapla zeka olcuyolar siz hayatı ve dünyayı benim kadar bilebilirmisiniz dünyayı ve insanları benim kadar tanıyabilir misiniz siz dağda cobanken ben dağlarda tilki siki. yodum dünyanın en zeki insanı var karşınızda ben olsam bu zekaya karşı boynumu egerdim çünkü bu dünyadaki tek bir zeka bile aren koçagin zekasının gölgesinde güneşlenemez öyle bir zeki adamimki dünyadaki bütün tilkiler yasta ha ben kelimeyle de cevap verecek kıvrak zekaya hazircevapliga sahibim kizlar sizin sevgilileriniz benim zekamla boy ölçüşemez ben sineklerle laf yarısına girmem ben göklerde uçuyorum zirvede 1 numarayim benden daha üstün erkek yok benden daha üstün trans erkek yok zirvede uçuyorum benden asagidakilerle muhattab olamam ben biz zirvelere sevdalıyız ben alacaklarda kanat çırpmam çilekten biliyorum hiç asagidakilerle muhattab olmaz benim kızım biz zirvedeyiz alcaklarda olanlarla aynı kulvarda yarismayiz benden daha üstün tek bir varlık yaratıldı bu dünyada oda tüm kadınlar benden daha üstün tüm dünyadaki erkekler benden daha alçak ve ben zirvedeyken kadınlarımıda yanıma alırım bilmem anlaşıldımi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne diyon dayı gece gece 😂😂
kadınlar kadar masum yok şu dünyada dünyadaki kadınlara bakıyorum da o kadar temizlerki ne yaparlarsa yapsınlar hep. masum çocuk gibiler ya bazen hircinliklari bile hoşuma gidiyo
benim sayfamın herzaman başrolü kadınlar ben kadınlara olan sevdamı dünyaya haykırdım cennetten kovuldum sen gelmiş dayı diyon ben bütün kadınların sevgilisiyim
dünyada kadınlardan daha masum canlı yok ve hep biyolojik erkek vakası hep onları üzen kadınlara zarar veren onlar benim aşık olduğum cinsiyete onlar zarar veriyo ve ben buna çıldırıyorum sinirden
benim canımı sıkan şey ne biliyomusun ben bu dünyada bu zamana kadar kadınları öldüren zarar veren tecavüz eden kadınları ağlatan benim aşık olduğum saçının ucu yere düşse kiyamadigim kadınlara bunu nasıl yaparlar ya çıldırıyorum sinirden anksiyetem tutuyo başıma ağrılar giriyo bu dünyada elimden gelse ölen bütün kadınları diriltir annelerine geri verirdim çünkü hepsi bı annenin evladı o aşık olduğum cinsiyete zarar veren zarar vermeyi geç bagiranlari bile yok edesim var kadınlar benim herseyim
her bir öldürülen kadın için milyonlarca kez ben ölüyorum ben onlardan çok öldüm ben bu dünyada aşık olduğum cinsiyetin ölümsüz olmasını isterdim illa biri ölecekse trans erkek olarak ben hepsinin yerine ölebilirim
öldürülen o kız çocuklarının annelerinin gözlerine bakıp aglayabilirim o kız çocuklarını belli yasa getirebilmek için fedakarlık yapan annelerin gözlerindeki acıyı hissediyorum ve bütün kadınların ölümsüz olmasını isterdim bir trans erkek olarak
bence komik değildi soylediklerim ama yinede sen bilirsin gizli olarak gelmeyin bana kendiniz olun azıcık
isminiz cisminiz ne kardeşim sizin
kalbime bu dünyada ölsem de almayacağım tek bir kadın var dünyadaki bütün kadınlar kalbimde nehir hariç
bu kalbime bütün kadınlar girdi dünyadaki bütün kadınları oraya aldım ama nehir hariç o benim ölsemde karşıma çıkmasın
hala utanmadan beni takip ediyo nehir ben olsam utanirdim yani ve hala takip ediyo beni ben utandım senin yerine nehir izlemeye devam et bu dünyadaki bütün kadınlar benim canım hepsinin başımın üstünde kalbimin içinde sonsuz yeri var hepsi benim kalbimde yasiyo ama sen benim kadınlarla dolu kalbime asla giremeyeceksin bu dünyadaki bütün kadınlar şu an kalbimde yaşıyor sonsuza kadar da yaşayacaklar orada ama sen varya sen kendini çok iyi biliyosun takip etmeye devam nehir bu kalbe girme şansı olmayan tek kadın sensin
bu dünyada hiçbir kadın benim canımı böyle acitmadi nehir sen yoksun bu kalpte yoksun bu dünyada çok kadın tanıdım hayal edemeyeceğin kadar çok kadın tanıdım ama hiçbir kadın bana senin yaptığını yapmadı bütün dünyadaki kadınların başımın üstünde yeri var sen hariç değil sokagimdan semtimden caddemden yüreğimden bile geçme
hala utanmazca beni takip ediyosun sen utanmaz bı insansin nehir ben hiçbir eski sevgilimin arkasından konuşmadım bugüne kadar dedikodu sevmem yaptirmamda eski sevgililerim hakkında yorum ama sen varya nehir sen benim soyadıma yaptığım en büyük hakaretsin sen kara bı lekesin hayatımda senjn kadar vicdansız bir kadın görmedim benden öyle uzaklaski ismini bile gormeyim ama hala takiptesin seni takipten cikarmayacam kendin çıkana kadar burada takiptesin beni ama sen iste bu kadar acizsin benim gözümde sen benim için bu dünyada kendime
yaptığım en korkunç tercihimsin
senin adını ne zaman görsem nezaman burada olduğunu bilsem hatirlasaam okadar çok buna katlanamiyorumki beni utanmazca takip etmene hayret ediyorum benim çok eski sevgilim oldu dunyanin yarısından çoğu kadınların çoğu ismimi duyunca tanır coguyla ilişkim oldu kadınların ama sana çok gerçek bişey soyleyecem şimdi hiçbir eski sevgilimde pişmanlığı yaşamadım hepsi efendice gitti ama sen varya sen nehir hem utanmazsin hemde yüreksiz seni ben kalbimden sildim biliyomusun kadınlara bu kadar tapan bir transerkegin kalbinden çıkmakta senin başarın hiçbir kadın kalbimden milim oynamadı ama sen bu kalpten silinen tek kadınsın ismin hatırlanmaz bile yüreğimde anliyomusun takip etmekten vazgec ben seni ömrüm boyunca artık almam hayatıma. umudunu yok et
bu kalbe ben seni artık ölsem almam kalbime almayacağım tek kadınsın başarılar nehir
bana yaptığın şey korkunç biseydi hiçbir eski sevgilim yapmadı bana bunu nehir sen yaptın biliyomusun nehir senin yaptığın o cirkinlikten sonra benim sana çok söylemem gereken ağır sözler varda sen o ağır sözleri bile haketmezsin adamligima yakışmaz utan ya azıcık sadece azıcık utan ve takipten cik
yaptığın şeyi hala unutamıyorum korkunçtu ya yemin ederim korkunçtu ömür boyu beni haketmeyen tek kadın olarak kalacaksın bu bir ilk sen bir ilksin çünkü beni tanıyan herkes bilirki ben kalbimden tek bir kadını bile silmem eski sevgilim dahi olsa yaşatirim onu kalbimde severim geçmişin hatrina ama sen o kadar çirkin karakterli bir insansinki seni ben ömrüm boyunca affetmem
bana yaptığın o igrencligi hayatım boyunca gözlerimin önünden gitmeyecek herkes karşıma çıksın bütün kadınlar ama sen karşıma çıkma nehir seni öyle bir görmezden gelirim ki varlığından şüphe edersin
sende gizli üye olarak değilde kendi kimliginle çık karşıma gizli üye olayı kaldirilsin kimsin nesin çık kendi isminle
kendi isminle gel herkimsen
ben burdaki tek komik olan şeyin senin gulumsemen olduğunu düşünüyorum
nehir burdan çek git bak kalp kırmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm takip listesinde ismin duruyo bana istek atmıştın ve hala ordasin takipten çık git özeline yazmak bile istemiyorum çünkü seninle konuşmak bile istemiyorum bana yazsan bile cevap vermem nehir beni takipten çık kullandığın nicki biliyorum sil beni çek git gelme bidaha seninle konuşmak istemiyorum görmek istemiyorum anlamiyonmu Türkçe'den sen bak bir trans erkeğim anne karnından beri kadınlara deli gibi aşığım cildiriyorum kadınlar için ölürüm ama sen varya nehir bu dünyadaki bütün kadınlar bu kalpte sonsuza kadar yaşayacak sen hep uzaktan bakacak olan tek kadınsın dünyanın bütün kadınları sığdı kalbime ama sen disardasin sadece bu da senin saygısızlığın