Defalarca denedim ve KS her zamanki gibi sildi. Fakat tek tepki gosteren sensin, bu kadar rahatsiz oldun 24 saat sonra silinebilirse sileriz olmazsa da sen silersin.
Bunlardan bazilari hakaretler ediyorlardi tabi fake profillerden sallamak kolaydir. Zaten @archizmir @archsila @okan61trbn ve @derinsiyah ayni kisiye aittir kendini belli etti. @sıwar ise engellendikten sonra @mert_1 hesabi acti oradan hakaretlere devam etti zavallilar iste de bu sekilde de @last-yigit de bunlardan biri. @Suskunemre ise karizma erkek fotografi yaz gorursun bariz ortada. Kendisi fakedir kendini oyle tanitiyor. @okan61trbzn ise sikayet ettikten sonra pp kaldirdi normalde fotograflar Dubaideki unlu bir erkege aittir Omar Zahran. Kendini o kisi gibi tanitip herkesi tavlamaya calisiyor. Bu sekilde iste. Uzun fakat durum boyle, KS fake dolu hepsi ifsalanacaktir. Boylelerinin hesaplarini kapatmak gerek. Peki senin burada fake tanidigin var mi lutfen paylasir misin? Sence bu kisiler cidden erkek midir veya kiz mi?
Bence de bu okan olan Dubaideki unlu karizma fotografci erkegin fotograflarini kullaniyor😂 kendini o gibi gosterip herkesi tavlamaya calisiyor. Guya kendi Trabzon fotografcisi. 😂Bence de erkek (tipine guvenemeyen klavye bebesi cok) bu fakeyi ifsalamam gerek cok taktim😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok pahalı İstanbul da en kotu 7 bin 8 bin ev kiraları
Küçük 1+0 veya sadece oda vs olur yani var mı sizde uygun bildiğiniz
Yok kardeşim ya hem İstanbul da ikamet etmiyorum. Yinede uygununu bulursun dicem ama dediğim fiyattan bulamasın sana soylim
Haklısın ama hâlâ var ya oda vs bence bulunur ev olmasa da
Bilsem olurdum ama bende kendi başında biriyim
Emlakçı bul mesela durumu anlat yardımcı olur
Sen hangi şehir ki
Niye sordunuz
Merak ettim
boş ver
tamam reis
Akdeniz den bir il
Kullanıcı adından anla
Anladım şimdi eyvallah 😃
Eyvallah 😃
Bunlar fakedir lutfen sikayet edin @derinsiyah35 @archizmir @okan61trbzn @suskunemre12 @sıwar @mert_1 @last-yigit vs herkesi kandirmaya calisan zavallilar lutfen
Bu görüşün yeri burssi mi?
Sana diyorum
Dostum bunlari herkes gormeli diye paylasmaliyiz burasi fake dolu. Soruyla ilgili degil tabi.
O zaman soru aç paylaş
Defalarca denedim ve KS her zamanki gibi sildi. Fakat tek tepki gosteren sensin, bu kadar rahatsiz oldun 24 saat sonra silinebilirse sileriz olmazsa da sen silersin.
Tamam şimdi anladım peki ne yapıyor da milleti kandırıyor nasıl
Bunlardan bazilari hakaretler ediyorlardi tabi fake profillerden sallamak kolaydir. Zaten @archizmir @archsila @okan61trbn ve @derinsiyah ayni kisiye aittir kendini belli etti.
@sıwar ise engellendikten sonra @mert_1 hesabi acti oradan hakaretlere devam etti zavallilar iste
de bu sekilde de @last-yigit de bunlardan biri.
@Suskunemre ise karizma erkek fotografi yaz gorursun bariz ortada. Kendisi fakedir kendini oyle tanitiyor.
@okan61trbzn ise sikayet ettikten sonra pp kaldirdi normalde fotograflar Dubaideki unlu bir erkege aittir Omar Zahran. Kendini o kisi gibi tanitip herkesi tavlamaya calisiyor. Bu sekilde iste.
Uzun fakat durum boyle, KS fake dolu hepsi ifsalanacaktir. Boylelerinin hesaplarini kapatmak gerek.
Peki senin burada fake tanidigin var mi lutfen paylasir misin?
Sence bu kisiler cidden erkek midir veya kiz mi?
Trol desen degil tiperine guvenmiyorlar kesin. Boyle tatmin oluyorlar.
Bence erkek 😃
Akılsızlar işte
Bence de bu okan olan Dubaideki unlu karizma fotografci erkegin fotograflarini kullaniyor😂 kendini o gibi gosterip herkesi tavlamaya calisiyor. Guya kendi Trabzon fotografcisi. 😂Bence de erkek (tipine guvenemeyen klavye bebesi cok) bu fakeyi ifsalamam gerek cok taktim😂
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!