Zaten başka birinden hoşlanıyor gibiyim
Rüyada sürekli kuzenimi sevgilim olarak görüyorum ya da evleniyorum?
Zaten başka birinden hoşlanıyor gibiyim
Öncelikle kuzenimle aramda öyle bir şey yok olamazda zaten öyle bir hoşlantıda yok zaten öyle olarak göremem, başta sadece görüyordum ama sonradan sevgili olarak gördüm ve sonra evleniyorduk bugün yine rüyamda evleniyorduk, rüyalar bilinç altı derler ama ben onunla görüşmüyorum düşünmüyorum neden böyle oluyor sizce 🤭 ve gerçekten onu görmediğim bir rüya yokkk
Etrafında seni kuzenin ile yakıştıranlar varsa görüşmediğin bir şey hissetmediğin halde bilinç altına bu yerleşmiş olabilir. Gerçekten bu yakıştırma evlenme sevgili olma düşüncesi bana göre oldukça yanlış kuzen kardeştir farklı bir göz ile bakılmaz
Sen bilmiyorsun belki de o içten içe bunu arzuluyordur. Bir kere görmeni anlarım da, ikincisinde şüphe, üçüncüsünde emin olur insan. Bir de sürekli diyorsun. Bir müdahale var :D
Bilemem. Sakat işler :D
Cevap
8Cevap
Belki kuzeninizden hoşlandığınız sürekli onu düşündüğünüz içindir.
oraya hoşlanmadığımı hatta görüşmediğimi yazdım.
Demek ki sizde bilmiyorsunuz yani içten içe seviyor olabilirsiniz.
Yok be 🤣 pek haz etmiyorum hiçbirinden
Peki o zaman bu rüyayı çok düşünmenize gerek yok :D çünkü aynı rüyayı sürekli görmezsiniz düşünmezseniz
aynı rüyayı görmüyorum zaten ama her rüyamda onu görüyorum
Demek ki onu seviyorsun içinde bir yerlere ona karşı hoşlantı ya da beğeni gibi bir şey var ¢
Sürekli sürekli rüyanda görmenin başka bir açıklaması olamaz. Bilinçaltında hep o var demek ki
Hoşlanıyorsun ya da beğeniyorsun işte bilinçaltında
Beğeniyorsun o zaman farkında olmadan kafan karışır bilinç altı böyle bir şey, anlamazsın zaten hoşlandığınj bile
Her zaman geçerli değil bu
7 yaş büyük demişsin bu senden hoşlanmasına engel değil ki, benim sevdiğim kişi ile de böyle yaş farkım var..
Hmmm öylesine bir rüya o halde
Hmm her rüya ise olay farklı
Tuhaf, mistik bir durum gibi
Belki de 😃😃
😃😃😃😃😃
Onu gördüğünde seviştiğini hayal etmişsin herhalde.
Hadi doğru söyle. anlık ta olsa bir kerecikte olsa aklından geçmedi mi?
Beyin ya böyle aykırı anlık düşünceleri ya da travmaları rüyamıza getirir
İyi o zaman. Rüya , üzerinde durma
bilinçaltın bir oyun oynuyor sana böyle bak geç işte.
r... ? :)
hımm tamam şimdi düştü jeton :)
Sevmiyorum diyorsun ama ona karşı bir şekilde illaki bir ilgin vardır ya da kıskançlığın.
Var var bişeyler var. Hadi hadi gizleme. 😀
Niye kuzen namahrem sonuçta. Neyse sizin işlerinize karışmayayım. Siz farklı dünyalardansınız galiba. Byss 👋👋
Bilinç altında kalmış saplantı olarak unut gitsin
Bir yerdeki görüşmenizde sen şu an farketmesende onun bir hareketi dikkatini çekmiş ve hoşuna gitmiş. Beyinde ordan yola çıkarak film üretiyor. İzlemek istemiyosan kapat :)
Söyle o zaman o beynine kuzenini begenmesin istemesin rüyalardada görmesin :) hadi kontrol ette görelim bidaha rüya görüyormusun
Begeni var baksana
Onu arzuluyorsun
Önceki partnerlerini ona benzetiyor olabilir misin
O zaman onun gibi bir partner arıyosun kendine 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?