Diğer 1 ay Yıkanıyom saçlarım 2-3 gün sonra yağlanıyor neden böyle? darkvanesssa Takip Et Xper 5 Yaş: 62 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Acaba.. Yıkanıyom saçlarım 2-3 gün sonra yağlanıyor neden böyle? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mervan4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Bende de kepek sorunu var gitmiyor yaa ne kadar yıkasam da ve bu aralar kıvırcık falan olmaya başladı ki benim saçlar tamamiyle düz 0 2 Yorumla darkvanesssa 1 ay Bendede var yıkanıyom şey yapıyom yine kepek Yorumla Mervan4747 1 ay Maalesef en son çıldıracağım Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 1 ay Diğer konusunda 3,4b görüş paylaştı. Sorun şu ki yediklerin stresin günlük olarak dişarıda ki hava çevresel çoğu etken buna sebep aslında 0 5 Yorumla darkvanesssa 1 ay Hayır doğuştan Yorumla ichwillsieg 1 ay Doğuştan olması zaten kesin bir şey ben ekstralarıda söyledim Yorumla darkvanesssa 1 ay Of kışın da böyle yazında Yorumla ichwillsieg 1 ay Sanki benim değil bende bir nebze çözüm buldum ya bakalım oda geçici Yorumla darkvanesssa 1 ay Hııım Yorumla
DMsevmeyenHatun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay cildin yağlı çünkü. cilt yapınla ilgili, genetik yani 0 2 Yorumla darkvanesssa 1 ay Niye yaa Yorumla DMsevmeyenHatun 1 ay bu nasıl soru şimdi. allah öyle yaratmış işte 😂😂 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Diğer konusunda 8,7b görüş paylaştı. Yağlı bir saç tipiniz var. biraz daha sık yıkamayı tercih edebilirsiniz 0 1 Yorumla darkvanesssa 1 ay Niye öyle ya
Gizli Üye (30-35) 1 ay Cildin yağlı ondandır çok sık yıkamak zararlı saçları benimde öyle 😂 belki ergeniz ondan sen kaç yaşındasın 0 3 Yorumla darkvanesssa 1 ay 18 sen Yorumla Görüş sahibi 1 ay 19 Yorumla darkvanesssa 1 ay 18 19 ergen yaş olmuyor yalnız Yorumla
Portatifkedicik Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 ay Kepekten kaynaklı olabilir. Sıcak su ile yıkamakta erken yağlanmasına sebep olur. 0 1 Yorumla darkvanesssa 1 ay Hep kepekli kurtulamadm yıkansam da kepek var Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 1 ay Diğer konusunda 412 görüş paylaştı. Benim her gün yağlanıyor. 2-3 gün iyi bence 0 1 Yorumla darkvanesssa 1 ay Hiç iyi değil Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 89% 1 ay Her gün yıkan aga 0 5 Yorumla darkvanesssa 1 ay Ya olmaz öyle Yorumla Reisaga55 1 ay Kaç yaşındasın sen Yorumla darkvanesssa 1 ay 18 sen Yorumla Reisaga55 1 ay 22 Yorumla darkvanesssa 1 ay İyii Yorumla
Feyzanurumm00 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Benim de öyle çok sıcak su ile yikanma 0 3 Yorumla darkvanesssa 1 ay Ama üşürüm Yorumla Feyzanurumm00 1 ay En azından saçını ılık suyla yıka sıcak su yağlandırıyor maalesef Yorumla darkvanesssa 1 ay Of ya Yorumla
tenedos Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 55% 1 ay Diğer konusunda 481 görüş paylaştı. ne olacaktı ayda 1 mi yıkanmayı planlıyon 0 2 Yorumla darkvanesssa 1 ay Ya hemen olması normal değil boş yapma Yorumla tenedos 1 ay çok biliyon niye soru soruyon o zaman Yorumla
mert1512 Takip Et Yoda Yaş: 26 1 ay Diğer konusunda 958 görüş paylaştı. Her gün yıkan derdin kalmasın 0 1 Yorumla darkvanesssa 1 ay Offf Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Diğer konusunda 5,2b görüş paylaştı. çoğumuzun öyle. yani en azından benim 0 3 Yorumla darkvanesssa 1 ay Neden ya Yorumla masumcocuk34 1 ay cilt yapımızdan kaynaklı bu daha çok. Yorumla darkvanesssa 1 ay Hııım Yorumla
Aycc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay 2-3 gün müüüü 0 1 Yorumla darkvanesssa 1 ay Evet Yorumla
sanalErkeggg Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 ay 2 günde yağlanır yani 0 1 Yorumla darkvanesssa 1 ay Evet. . .. Yorumla
djxeon Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay Diğer konusunda 2,8b görüş paylaştı. Bir zahmet yaglansin 0 5 Yorumla darkvanesssa 1 ay Ama tuhaf Yorumla djxeon 1 ay Saç tipin ince mi benim de oluyor çünkü Yorumla darkvanesssa 1 ay İnce Yorumla djxeon 1 ay Ondan kaynaklanıyor olabilir benimde oluyor bu yüzden her gün duş alıyorum yağlı olunca ağırlık var gibi hissediyorum Yorumla darkvanesssa 1 ay Hıın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Bende de kepek sorunu var gitmiyor yaa ne kadar yıkasam da ve bu aralar kıvırcık falan olmaya başladı ki benim saçlar tamamiyle düz
Bendede var yıkanıyom şey yapıyom yine kepek
Maalesef en son çıldıracağım
Sorun şu ki yediklerin stresin günlük olarak dişarıda ki hava çevresel çoğu etken buna sebep aslında
Hayır doğuştan
Doğuştan olması zaten kesin bir şey ben ekstralarıda söyledim
Of kışın da böyle yazında
Sanki benim değil bende bir nebze çözüm buldum ya bakalım oda geçici
Hııım
cildin yağlı çünkü. cilt yapınla ilgili, genetik yani
Niye yaa
bu nasıl soru şimdi. allah öyle yaratmış işte 😂😂
Yağlı bir saç tipiniz var. biraz daha sık yıkamayı tercih edebilirsiniz
Niye öyle ya
Cildin yağlı ondandır çok sık yıkamak zararlı saçları benimde öyle 😂 belki ergeniz ondan sen kaç yaşındasın
18 sen
19
18 19 ergen yaş olmuyor yalnız
Kepekten kaynaklı olabilir. Sıcak su ile yıkamakta erken yağlanmasına sebep olur.
Hep kepekli kurtulamadm yıkansam da kepek var
Benim her gün yağlanıyor. 2-3 gün iyi bence
Hiç iyi değil
Her gün yıkan aga
Ya olmaz öyle
Kaç yaşındasın sen
18 sen
22
İyii
Benim de öyle çok sıcak su ile yikanma
Ama üşürüm
En azından saçını ılık suyla yıka sıcak su yağlandırıyor maalesef
Of ya
ne olacaktı ayda 1 mi yıkanmayı planlıyon
Ya hemen olması normal değil boş yapma
çok biliyon niye soru soruyon o zaman
Her gün yıkan derdin kalmasın
Offf
çoğumuzun öyle. yani en azından benim
Neden ya
cilt yapımızdan kaynaklı bu daha çok.
Hııım
Badem yağı sür
2-3 gün müüüü
Evet
2 günde yağlanır yani
Evet. . ..
Bir zahmet yaglansin
Ama tuhaf
Saç tipin ince mi benim de oluyor çünkü
İnce
Ondan kaynaklanıyor olabilir benimde oluyor bu yüzden her gün duş alıyorum yağlı olunca ağırlık var gibi hissediyorum
Hıın