Dün üst üste o kadar çok kötü rüya gördüm ki cinayet, deprem, yangın, kan içinde insanlar ve bunların hepsini aynı günde gördüm diğer günler de böyle kötü rüyalar görüyorum bir sebebi var mı
Nasıl kurtulurum bundan?
Nasıl kurtulurum bundan?
Bazen oluyor ya Esra bende küçükken çok çok kötü korkunç rüyalar görüyordum zamanla değişti görmüyorum artık. Bunun bir sebebi yoktur alış böyle rüyalara. Kabullenmek ten baska çaren var mı
Genelde günde bir iki kez kötü rüya görünce takmam da bu sefer çok görünce etkiledi beni baya
Ve gördüklerim de çok dehşet şeylerdi kan gördüm hep
uyumadan önce bunlarla ilgili haberler mi okudun
Hayır aksine dün uyumadan önce arkadaşlarımla güzel komik şeyler konuşuyorduk
peki uyumadan önce ağır yemekler yedin mi veya çok yağlı
geç saatte yemiyorum aç uyudum
yattığın yer kötü mü yatak veya yastık
Hayır onlardan da memnunum 😅
o zaman bi daha böyle kabuslar yakın zamnda görürsen bi doktora görün derim
Görüyorum zaten ama kafaya takmamaya çalışıyorum sonra unutuyorum kendim hallediyorum yani
mesele o değil beyinde sıkıntı olabilir kanama gibi tehlikeli şeyler gibi beyin doktoruna görünmeni tavsiye ederim
inşallah yokturda ama sürekli görürsen ihmal etme derim
Hmm psikolojik değil diyorsun yani
Şimdi beyin cerrahına da bunları anlatamam ki sonuçta rüyalar psikolojik şeyler değil mi beni psikiyatriye yönlendirmez mi
piskolojik olabilmesi için haber veya görüntü olarak görmen lazım ve bunların etkisi altında kalmış olacaksın
Hm anladım
eig için teşekkürler
Rica ederimm
Bilinçaltı
Cevap
11Cevap
bu gibi şeyleri çok takıntı haline getiriyorsan veya bu tarz şeyleri sıklıkla izleyip etkileniyorsan ondandır
Haber falan da izlemiyorum pek
Bilinçaltin izlediğin ya da gördüğun olaylari bazen depolar bu sebep olabilir bir de yatmadan önce yemek yeme
Çok fazla kötü şeyler okumamaya çalışıyorum uyumadan önce de yemek yemem hiç
müslümansanız ayetel kürsü vs. okuyarak abdestli uyumayı deneyin. regl vs iseniz özellikle okuyun uyumadan önce
Dün gördüğüm rüyalarımdan bir tanesi de bununla ilgiliydi çok fazla kötü şey olmuştu kuran okuyacaktim sonra regl yim diye bırakmıştım kuranı
Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka
kadınlar regliyken daha korumasız oluyor. regl iken okunacak dualar vs diye aratırsanız sizin için faydalı olur
Hayır rüyamda öyleydim 😅
anladım. bu şekilde yapabilirsiniz. bir de son zamanlarda çok fazla deprem cinayet vs haberleri oldu onların da etkisi olabilir. uykudan 30 dk önce özellikle bu tür şeylere maruz kalmamaya çalışın.
Bende senin gibiyim, paso kabus görüyorum, karabasan geliyor paso
Karabasan olsa iyi yine sürekli cinayet görüyorum dedektif olcam yakında 😂
Netflixte suç dizileri mi izliyorsun acaba fkfmd
Hayır ama izlerim bu gidişle kxlxksv
geleceğin sherlock holmes ü sensin galiba dmdkkf
Rüyalar bilinç altının yansımasıymış. Acaba gün içinde çok mu sıkıntı stres yaşıyorsunuz
Çaktırıp yorgun düşüp beyninin bunları düşünmeye hali kalmamasını sağlayarak
Çok zekisin sağol gerçekten (!)
Denemen çok zor değil🤷🏽♂️
Demek ki huzursuz ve mutsuzsun.
Gerçekten eğlenceli deli dolu biriyim 😅
Sınava girmeyecek misin bu sene?
Evet giricem de dünyanın sonu değil ya niye mutsuz olayım
Sen fark etmesen de demek ki bilinç altinda onun gerginliği var.
Uyurken güzel şeyler düşünmeye çalış
Korkularını düşündükçe rüyalarına daha sık giriyor
Var tabi
Bilinçaltı
Bilmiyorum
Ben de 😅
Ama bildiğim tek şey gördüğüm en güzel rüya sensin 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?