Diğer 1 ay İyi geceler. Sizce nasıl oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İyi geceler ne yapıyorsunuz? Sizce nasıl oluyor? İyi geceler. Sizce nasıl oluyor? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Laita123 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 89% 1 ay Renkleri çok tatlı beğendim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Teşekkür ederim bir çok renk yapmaya çalışıyorum Yorumla Laita123 1 ay Rica ederim başarılar Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Diğer konusunda 8,4b görüş paylaştı. Renkleri çok güzelmiş. iyiyim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Can sıkıntısından patlıyorum. Ne olsun... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Eline sağlık çok güzel duruyor 👏 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Tesekkür ederim ☺️ Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Hoş olmuş. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Tesekkür ederim Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 42 1 ay Diğer konusunda 5b görüş paylaştı. iyi geceler Eline saglık cok guzel oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Tesekkür ederim Yorumla
yasinnn22 Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay Diğer konusunda 2b görüş paylaştı. Hoş olmuş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Teşekkür ederim Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eig 38% 1 ay Olmuyo bisey ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Peki Yorumla Alper35İzmir 1 ay Birisi uyumayip mesaj atsa olcak Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Diğer konusunda 610 görüş paylaştı. Ne yapıyosun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Soran 1 ay Boya yapıyorum sen Yorumla MaşaKocaAyıı 1 ay Tamamda o ne ama Yorumla Soran 1 ay Kozalak Yorumla MaşaKocaAyıı 1 ay Kozalak olduğunu görüyorum ama şekilli şükullu olmuş kirpimi yapıyordun Yorumla Soran 1 ay Kendinden doğal olarak yapışık Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Yoda Yaş: 37 , eig 99% 1 ay Nedir bu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Kozalak bütünü ve boyuyorum Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm 1 ay Örgü zannettim 🙂 Güzel Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 ay Diğer konusunda 2,6b görüş paylaştı. KozaLak demi onlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 14 yorumu gör Soran 1 ay Evet☺️ Yorumla İbrahim1988_34 1 ay Icinde ki tohumlarini cikar kilosu 15 yil once 25 bin tlydi Yorumla Soran 1 ay Bu kadar emek verip saatlerce boyadıktan sonra mı 😂 Yorumla İbrahim1988_34 1 ay Agaçta kozalak mi bitti 😂 Yorumla İbrahim1988_34 1 ay Ayrica kozalagi boyamqk icin niye ugrasiosun boya yi hazirla kozalagi icine koy Yorumla Soran 1 ay Sanırım fotoğraf da küçük görünüyor ama hepsi kendinden doğal olarak yapışık ve ben renkli boyamak istiyorum Yorumla İbrahim1988_34 1 ay Cinsi ne Yorumla Soran 1 ay Bilmiyorum ☺️bir tanıdığımın bahçesinde asılıydı ben beğenince bana hediye etti bende rengarenk boyuyorum Yorumla İbrahim1988_34 1 ay Ilkkez goruyorum daha once fidan sektorunde Orman mudurlugunde kozalak gordum ama bunu ilk defa gormekteyim toplu halde Yorumla Soran 1 ay Bende ilk kez gördüm o yüzden çok hoşuma gitti ☺️ Yorumla İbrahim1988_34 1 ay Ladin mi acaba cinsi bi bakacam meerak ettim Yorumla Soran 1 ay Öğrenirsen bana da haber verirmisin Yorumla İbrahim1988_34 1 ay Hangi sehrin agaci Yorumla İbrahim1988_34 1 ay Hatay da var bu cins agaçlar Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Diğer konusunda 6,3b görüş paylaştı. Onrr Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Soran 1 ay ? Yorumla HoşafAğızlı 1 ay One dicektim 😂 Yorumla Soran 1 ay Kozalak 😄 Yorumla HoşafAğızlı 1 ay Iyimiş Yorumla Soran 1 ay Evet yoruldum ama bırakmak da istemiyorum Yorumla HoşafAğızlı 1 ay Dinlen nokcai Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Renkleri çok tatlı beğendim
Teşekkür ederim bir çok renk yapmaya çalışıyorum
Rica ederim başarılar
Renkleri çok güzelmiş. iyiyim
Can sıkıntısından patlıyorum. Ne olsun...
Eline sağlık çok güzel duruyor 👏
Tesekkür ederim ☺️
Hoş olmuş.
Tesekkür ederim
iyi geceler Eline saglık cok guzel oluyor
Tesekkür ederim
Hoş olmuş
Teşekkür ederim
Olmuyo bisey ki
Peki
Birisi uyumayip mesaj atsa olcak
Ne yapıyosun
Boya yapıyorum sen
Tamamda o ne ama
Kozalak
Kozalak olduğunu görüyorum ama şekilli şükullu olmuş kirpimi yapıyordun
Kendinden doğal olarak yapışık
Nedir bu
Kozalak bütünü ve boyuyorum
Örgü zannettim 🙂 Güzel
KozaLak demi onlar
Evet☺️
Icinde ki tohumlarini cikar kilosu 15 yil once 25 bin tlydi
Bu kadar emek verip saatlerce boyadıktan sonra mı 😂
Agaçta kozalak mi bitti 😂
Ayrica kozalagi boyamqk icin niye ugrasiosun boya yi hazirla kozalagi icine koy
Sanırım fotoğraf da küçük görünüyor ama hepsi kendinden doğal olarak yapışık ve ben renkli boyamak istiyorum
Cinsi ne
Bilmiyorum ☺️bir tanıdığımın bahçesinde asılıydı ben beğenince bana hediye etti bende rengarenk boyuyorum
Ilkkez goruyorum daha once fidan sektorunde Orman mudurlugunde kozalak gordum ama bunu ilk defa gormekteyim toplu halde
Bende ilk kez gördüm o yüzden çok hoşuma gitti ☺️
Ladin mi acaba cinsi bi bakacam meerak ettim
Öğrenirsen bana da haber verirmisin
Hangi sehrin agaci
Hatay da var bu cins agaçlar
Onrr
?
One dicektim 😂
Kozalak 😄
Iyimiş
Evet yoruldum ama bırakmak da istemiyorum
Dinlen nokcai