Diğer 1 ay Ay arkadaşlar çok sıkıldım ya siz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Vize bitti final başladı hukuk fakültesi olmuş dert fakültesi bu ne ya Ay arkadaşlar çok sıkıldım ya siz? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 1 ay Diğer konusunda 3,4b görüş paylaştı. Aileden bitiren var hukuku hak getire sanada keşbiş olsun 0 6 Yorumla Soran 1 ay Senin adın ne çok tanıdık geldin Yorumla ichwillsieg 1 ay Garip Yorumla Soran 1 ay Aman ne dalga geciyosun ya İzmir'de yaşayan sen mıydın cjcbbc Yorumla ichwillsieg 1 ay lan Yorumla ichwillsieg 1 ay Sitede yazmadım kimseye, kimseye yazmam ama onlar yazıyor dur yanlış anlayacaklar Yorumla Soran 1 ay Önceden hesabın var mıydı belki konusmusuzdur İzmir'de misinnn 😂 Yorumla
Theurfalı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eig 80% 1 ay Valla bende tıp okuyom o da zor baya calis calis bitmiyor 0 1 Yorumla Soran 1 ay Sana da kolay gelsin 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Abartma kiz daha zor bölümler var. Kır dizini çalış baba parası yemeyeceksen çok çalışman lazım. Eskiden daha zordu hukuk bile emin ol 0 2 Yorumla Soran 1 ay Çalışıyorum aldığım puan 28 Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ne dersi o Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 78% 1 ay Diğer konusunda 307 görüş paylaştı. Vizeler ne ara bitti de finaller başladı ya? 0 2 Yorumla Soran 1 ay Başlamadı ama az kaldı Yorumla Lucky-Luke 1 ay Okul biteli oluyor. Zamanlamasını unuttum onların. Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 97% 1 ay Dua et ya mühendislikte olsan ne olacak? 0 1 Yorumla Soran 1 ay Hepsi zor işte Yorumla
IXARESXI Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Ahahahaahah İstanbul'a geliyorum keyfim yerinde 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 36 1 ay Diğer konusunda 2,4b görüş paylaştı. İyidir hukuk fakültesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay okumak zor bu devirde dimi 0 2 Yorumla Soran 1 ay Evet ama bence çalışmak daha zordur iyi ki okuyorum Yorumla Görüş sahibi 1 ay evet çalışmak zor maalesef :( Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Diğer konusunda 4,4b görüş paylaştı. sabreden derviş...:) 0 0 Yorumla
furkanbyy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Sen de mi hukuk 1 17 Yorumla furkanbyy 1 ay Nerde okuyosunn Yorumla Soran 1 ay Sende mi xhdhd Yorumla furkanbyy 1 ay Ben son sınıf mcnfkdkf Yorumla Soran 1 ay Bendee Yorumla furkanbyy 1 ay Hangi fakültedesinn Yorumla Soran 1 ay Soyleyeemem ama İstanbul sen xd Yorumla furkanbyy 1 ay Cnndkdkd benimki uzak ya Erzincan Yorumla Soran 1 ay Hangi derslerden çaktınn dhxhdb Yorumla furkanbyy 1 ay İcra kcnfkcmdkfkdkf Yorumla Soran 1 ay Oo sen zekisin tek ondan mı xdxd Yorumla furkanbyy 1 ay Daha açıklanmadı da miras kötü geçti ya mcnrkfmskf Yorumla Soran 1 ay Of aynen miras idari yargı cmk oo ne ararsan var Yorumla furkanbyy 1 ay Cmk deme bana yaa iğrenç geçti sınav ckrkgmelcms Yorumla Soran 1 ay 29 almışım adam olana çok bile xd Yorumla furkanbyy 1 ay Xndnfkdndk ben de 29 alsam keşke kcndkx Yorumla Soran 1 ay Aciklaninca yazsana merak ettim xhdhdh Yorumla furkanbyy 1 ay Nddmdlemdlmfkdmdkdks tamamm Yorumla
sonerbst Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 42% 1 ay Ölcem az kaldı 0 2 Yorumla Soran 1 ay Nedenn Yorumla sonerbst 1 ay Özel sebepler desem Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 97% 1 ay Çok mu zor 0 4 Yorumla Soran 1 ay Evett ya Yorumla volralder 1 ay Kaçıncı sinifsin Yorumla Soran 1 ay Son Yorumla volralder 1 ay Hmm ne güzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay kacinci senen 0 9 Yorumla Soran 1 ay Son sene Yorumla Görüş sahibi 1 ay bitmiş işte bir şey kalmamış Yorumla Görüş sahibi 1 ay nerede okuyorsun Yorumla Soran 1 ay İstanbul sen Yorumla Görüş sahibi 1 ay gzlden cjksam geljr mjsjn Yorumla Görüş sahibi 1 ay İstanbul ben de Yorumla Soran 1 ay Sen okuyo musun bu yaşında Yorumla Görüş sahibi 1 ay hayır ıstanbul da yaşıyorum evim var çalışıyorum Yorumla Görüş sahibi 1 ay çıktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Aileden bitiren var hukuku hak getire sanada keşbiş olsun
Senin adın ne çok tanıdık geldin
Garip
Aman ne dalga geciyosun ya İzmir'de yaşayan sen mıydın cjcbbc
lan
Sitede yazmadım kimseye, kimseye yazmam ama onlar yazıyor dur yanlış anlayacaklar
Önceden hesabın var mıydı belki konusmusuzdur İzmir'de misinnn 😂
Valla bende tıp okuyom o da zor baya calis calis bitmiyor
Sana da kolay gelsin 😂
Abartma kiz daha zor bölümler var. Kır dizini çalış baba parası yemeyeceksen çok çalışman lazım. Eskiden daha zordu hukuk bile emin ol
Çalışıyorum aldığım puan 28
Ne dersi o
Vizeler ne ara bitti de finaller başladı ya?
Başlamadı ama az kaldı
Okul biteli oluyor. Zamanlamasını unuttum onların.
Dua et ya mühendislikte olsan ne olacak?
Hepsi zor işte
isteyim pek de sikilmaya vaktim yok
Ölmeme biraz daha var işte...
Ahahahaahah İstanbul'a geliyorum keyfim yerinde
İyidir hukuk fakültesi
okumak zor bu devirde dimi
Evet ama bence çalışmak daha zordur iyi ki okuyorum
evet çalışmak zor maalesef :(
sabreden derviş...
:)
Sen de mi hukuk
Nerde okuyosunn