Selam herkese, bugün ingiltere numarasiyla bir kiz yazdi whatsappten baska bir isimle hitap etti o kisi degilim deyince özür diledi sonra nereli oldugumu falan sordu sizce sahtekar olabilir mi bilemedim veya dolandirici sahte profil? Whatsappte mumkun mu bu?
1 ay
Ingiltereden bir kiz yazdi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Akıl var mantık var. Uçkurunuzla düşünmeyin. Bir kız yazdıysa ve senin o olmadığını anladıysa anında kusura bakmayın felan yazar daha da yazmazdı sana. Numara yaptığı, sanki tanıyormuş gibi yaptığı çok belli. Hemen nerelisin felan? Saçma yani.
mümkün, bana da fatma diye yazmıştı biri engelledim fatma ne hem ya
Ama 1 hafta sonra yasadigim yere tatile gelecegini soyledi yardimci olabilecegimi ve taniyabilecegimi de soyledi
yani diyosun ki illa alıcam başıma belayı bahane arıyorum 😂
Valla eger ki dogruysa yalan degilse isletilmiyorsam bende ingiltereye gitmeye hazirim yanii 🤣
dolandirilinca gelen pismanlik..
Neyim var ki dolandirilayim valla borclarim da var zaten en fazla borclarimi alir üstüne fazlada dolandiramaz 🤣
😂😂😂 o halde şu an dolandirici sen misin akhhdhhfjf gelecek planı kurucan seni alsa
Belki yardım eder :) Benim kisi dolandirmak degil faydalanmak🤣
😂😂. Fırsatçı
Dalga geçme 🙄
neyse gidersen 5 sene sonra vatandaslik alabiliyosun galiba, sonra da bana dön 🤪🍭
Fırsatçi senii🤣
Estağfurullah, örnek aldığım biri var 🤫😉
Zaten yurt dısındaydım sadece konum değistirecegim 🤣 Yani burada ki yerimi simdi de sana birakabilirim🤣
Sağ ol mesele İngiltere idi..
eeh 5 sene sonra görüsmek dileğiyle 🤣
S et zevkini çıkar adadan biri yazmış düşerse hayatın kurtulur 😂
Bilemedim ki abi bende yurt dısındayim sonra onu tanimadigimi neden bana sorular sordugunu falan sordum 1 hafta sonra yasadigim yere tatile gelecegini belki yardimci olabilecegimi ve tanisabilecegimizi soyledi ama iste arada kaldim acaba arkadaslarin yapabilecegi bir saka olabilir mi falan diye yani mumkun mu acaba
Görüntülü ara olum foot iste
Sesini duysam da yeter ama emin olmak icin aradim caldi ama acmadi ki ztn oyle koyu bir muhabbete de girmemistik
Dikkat et yinede sen
Kraliyet ailesinin bir uyesi olsa abi fena mi olur hayatimiz kurtulur iste 🤣
Ümit dünyası işte
Zaten bir cikar yol ariyorum abi ne olursa bu aralar bunalima girecek durumdayim zaten bilmiyorum valla
Niye laa
Online kumar bataklığı abi
Hangi ülkede yaşıyorsun sen
almanya
Olum biz düşsek neyse derdimiz çok
Valla biraktim zaten abi ama bir an once toparlanmam gerek
Kaç k borç var reis
Bitcoun dolandiricisidir
Ama 1 hafta sonra yasadigim yere tatile gelecegini soyledi yardimci olabilecegimi ve taniyabilecegimi de soyledi
Bende ingilterenin kraliyim unandinmi?
Whatsappten yazdi profil resmi de var yani ingiltere numarasi bundan eminim
Haklisin dostum
Mümkün bence de
Valla bilemedim kanki arada kaldim isletiliyor olabilirim diye olumsuz da konustum
Muhattap olma boş ver kendi dolandırıcım var de geç