Güncellemeler
+1 yıl
Ins degisirler gitcem birazdan
Etil alkol 30% var. Yani simdi evde gordum acmadim ki icmedim daha. Gidip durumu anlatsam degistirsem baska ilacla olur mu? Acaba izin verirmermi? Ya canim cok sıkıldı 170tl gitti ya moralim asiri bozuldu...
Nerdn bilebilirim icinde ne oldugunu? Alip eve geldim iste ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
150 liradan alayım senden onu oohh kafa yaparım %30 alkol varmış misss
Ya bende sasirdim cocuklar icin bide bu şurup.. gercekten alirmisin
Elden teslim şeklinde olursa evet
Ya olmuyo iste yurtdisindayim
Yurtdışında TL ile mi alışveriş yapıyosun? Kaldı ki kargoyla göndermek istesen daha fazla masraf yaparsın.
Hayir €yla. Tlye cevirdim burada siz anlayin diye miktari
Eee senin 170 euro ile aldığın şeyi ben 150 liraya alırsam sen 3 bin liradan fazla kaybedersin ya da sen benim dediğim 150 lirayı euro anladıysan benim sana 2900 lira vermem anlamına gelir bu
Ya zaten satmicam ki
Belki satarsın. yurt dışı dediğin yer neresi?
Almanya
Yok satamam yarn eczaneye gitce sorcam degistirsin diye drgistirmezsedr napim ya canim sagolsum
Haha! alamancı!!!
Ne olmus A
alamancıııııı
Ne var
alamanyadan bana çukulata getir alamancııııııı
Olur
Vaaaaaaaaaay kabul edeceğini düşünmüyodum :P <3
yanına bi kaç parça mezede al iyi gider:))))
Ya sana satsam olur mu abi uygun fiyata
sen lacı niye çmyorsun ben onu anlamadım
Alkollu caiz degil
o alkol olarak alırsan caiz değil , ilaç olarak hiçbr günahı yok
Hyr var hocalar diyor. Cunku alternatifi var alkolsuz olani bu bildiginnö etilalkol
etil alkolden senin alacağın miktar sende sarhoşluk yapmayacağı için bir problem olmaz. Hocaları salla, fıkıh üzerine üniversitede çalışan öğretim üyelerinin fıkıh kitaplarına bak. Amaç sarhoş olmak değil, tamamının kafaya diksen bile bi etkisi olmaz o kadar alkolün. O zaman gazozda da 1000 de 1.5 alkol var, meyve sularında, hatta bazı meyvelrde
Ya ama ben tskintiliyim hic icmedim icsem bozulur hersey
hiçbişi olmaz ister inan ster inanma
Ic hemen ilesirsin boş ver alkol olsun icinde birsey olmas. Demek ki faydasi varki ilaca alkol koymuslar, bunun gunahi yok. Sacma..
Bunun gunahi var. Alternatif ilaclar varsa alternatif kullanirsin. Dunyadaki tek ilac bu olsa evet ama degil
Bence alır. Eczane mi
Evet eczane
Alır bence
Birine sor, boşuna gidip gelme yorulma.
Kime sorim ki
Ya ama belki yuz yuze dsha ciddiye alirlar
Baban, annen ne bileyim bilen biri vardır
Tedavi amacli kullaniyosun nerde gunahi
Yok alternatifi varsa caiz degil
Yahu Allah aşkına bu saçma fetvaları bırak Allah adına günah sevap uyduruyorlar senin için faydalı ki yapilmiş
Ya ben yapamam takintiliyim
Ya canım çok sıkkın
Takinti olmayan seyi kendi kafanda kurmaktır oysa islam Kur an aracılığıyla insana aklini kullanmasını defalarca söyler
Size tkp attim ulasirlisiniz
İlaç olarak icebilirsin sorun olmaz
Hayir caiz degil altternatifi varsa
Alternatifini biliyormusun peki. Ne var mesela?
Birtane baska markadan var
Tm onu al