Diğer 2 ay Saç uzatmak için tavsiyeleriniz neler? sevalmmm Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ciddi hızlı uzatan bir yöntem yok mudur lütfen acil söyleyin kestirdim pişmanım smsmm Saç uzatmak için tavsiyeleriniz neler? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
dilalayyy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay çam terabentin yağı katıyorum sampuanıma ha bide hafta da bir c vitamini ampülü kırıp saçıma masaj yapıyorum duşta 0 3 Yorumla sevalmmm 2 ay Ne kadar sürede uzadıii Yorumla dilalayyy 2 ay 1 ayda baya etkisini gördüm Yorumla sevalmmm 2 ay Tamam deneyecegimmm 🌸 Yorumla
eskilerden34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eig 100% 2 ay saçların profildeki gibi değil mi gayet tatlı duruyor :) 0 4 Yorumla eskilerden34 2 ay ama illaki uzasın dersen keratin yakar kesinlikle yaptırma. Badem yağı besliyor diye biliyorum Yorumla sevalmmm 2 ay Keratin yaptırıyorum 4 ayda bir Yorumla eskilerden34 2 ay yakmıyor mu saç telini inceltir o Yorumla sevalmmm 2 ay Ee ama başka türlü saçlarım yanmıştı Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Eğer saçların sıksa kesinlikle uzat ve sadece uçlarından aldır 0 2 Yorumla sevalmmm 2 ay Uzatmak istiyorum ya :( Yorumla PastırmaKrali 2 ay Zamanla yavaş yavaş uzar işte Yorumla
m Alessapl Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eig 100% 2 ay Bir daha kestirmezsen uzar 0 2 Yorumla sevalmmm 2 ay Hadi canım sen de Yorumla Alessapl 2 ay Böyle öneriyi her yerde bulamazsın ona göre Yorumla
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Kısa da yakışmış ama sık sık yıka 0 2 Yorumla sevalmmm 2 ay Teşekkürler 🌸 ama uzun istiyorum Yorumla opusmedelisi34 2 ay Sabret biraz o halde :) kesme artık. Beline kadar uzasınlar Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 93% 2 ay Benim kısaltmak için tavsiyem olur ancak haha 0 2 Yorumla sevalmmm 2 ay O neden Yorumla theprotection 2 ay Cunku saçlarım kısa 😁 Yorumla
gilya5353 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 2 ay Bence gayet iyi saçın 0 4 Yorumla sevalmmm 2 ay Uzun saçlı kızlara özeniyorum Yorumla gilya5353 2 ay Ama inan böyle daha iyi olur ki sana Yorumla sevalmmm 2 ay Bilemedim ta Yorumla gilya5353 2 ay Var mı erkek arkadaşin peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
çam terabentin yağı katıyorum sampuanıma ha bide hafta da bir c vitamini ampülü kırıp saçıma masaj yapıyorum duşta
Ne kadar sürede uzadıii
1 ayda baya etkisini gördüm
Tamam deneyecegimmm 🌸
saçların profildeki gibi değil mi gayet tatlı duruyor :)
ama illaki uzasın dersen keratin yakar kesinlikle yaptırma. Badem yağı besliyor diye biliyorum
Keratin yaptırıyorum 4 ayda bir
yakmıyor mu saç telini inceltir o
Ee ama başka türlü saçlarım yanmıştı
Eğer saçların sıksa kesinlikle uzat ve sadece uçlarından aldır
Uzatmak istiyorum ya :(
Zamanla yavaş yavaş uzar işte
Bir daha kestirmezsen uzar
Hadi canım sen de
Böyle öneriyi her yerde bulamazsın ona göre
Kısa da yakışmış ama sık sık yıka
Teşekkürler 🌸 ama uzun istiyorum
Sabret biraz o halde :) kesme artık. Beline kadar uzasınlar