Yani simdi bana 2 yil yazmadi nisanlaninca bile kayitliydi numaram hikayelrrime bakti. Bir kac hafta gecti sildi. Kizi kotulemek istemiyorum ama biraz erkeksi. Ve cocuk kizdan zayif. Sanirim gorucu. Simdi dusunuyorum 2020de tanisdigim adamdan 2023 olacak kopamiyorum o nasil koptu?
Mesele şu ki aramizda bi çekim vardı biz evlenseydik mutlu olurduk. Ve ben kizdan daha bakimliyim. Neyse işte siz unuttunuz mu eski sevdiginizi beyler? Unutmadiydaniz niye evlendiniz? Foto paylasip bir ömür yazmisdi ustune. Nefret ediyorum ondan sonuna kadarda edicem mutlu olmasin istiyorzm bana cektikleri böyle yNina kalmasina daysnamiyorum ya beni mahvettti
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır o şimdi eşini çatır çutur s.. yordur. Aklına bile gelmezsin.
Onun gucu bile yetmez karisi sisko🤣
Herzaman içinde bi yara olarak kalacak unutamaz tecrübeyle sabit
Eminmisin nerden biliyosun senmi yasadin
En büyüğünü yaşadım
Yazdim. saana
UnutmaMak başka sevmek başka sende unutmamışsın ama nefret ediyorum diyorsun ama aklına geliyorsun illa ki ne sıklıkla geliyorsun onu bilmek zor işte
Ama mesela ne olunca aklina geliyorum onu merak ediyorum bende... ben cok sevdim ama o sonra nisanlanmasi evlenmesi beni bitirdi o yuzden nefret ediyorum cok cektirdi. 4 ay icinde evlendi
Yaşadıklarınızı ben bilemem ki canım ya seni ona hatırlatacak unutulmaz şeyler varsa aklında onlar gelir bilemiyorum
Yoki ya ama beni cok uzdu pisman olmssi gerrk
Kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme
Ya kaliyo iste gayettte mutlu
Sen çok acelecisin hayat devam ediyor bi yerde çıkar ama sen belki bilemeyebilirsin şimdi mutlu olması gelecekte mutlu olacak anlamına gelmez belki sende mutsuzsun sonradan yer değiştireceksiniz belli mi olur
Pislik herif öyle nefret ediyorum ki ondan
Bence sen kendi hayatına bak başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olamazsın bekler durursun gerek var mı önüne bak devam et hayata
Iyi hos diyon ama o beni yakti
Yaktı derken oynadı mı senle ne yaptı bilmiyorum
Duygularimla oynadi beni canım yerine koydu
ara ara seninde eski sevgilin aklına gelmiyor mu gelir illaki oda düşünür bu kadın erkeklikle alakası yok herkesin aklına gelir
Ben öyle bir akila gelmekten bahsetmiyorum ki pismanlik bana ettikleeri icin uzulmek gibi
karısıyla kötü zamanlar yaşarsa anca gelir o olsaydı böyle olmazdı diye ama bunuda dile getirmez zaten dile getiip sana diyorsa eşini senle aldatmak içindir sözüne gidiyorsun diyedir
Aranızda cinsellik var mıydı
Yok
hala unutmaz
Nerden biliyosun niye bir omur yazdi ozaman niye evlendi niye beni sildi
ewliliğinizi bilemiyorumki
hem soru ewlilik değill
şu an nasıll
Dusunur
Niye sildi o halde? Arada bakardi?
Nerden biliyosn eminmsn