arkadaşlar selam, birkaç yıldır şişli etfale gitmedim. Malum şişli etfal taşındı Sarıyer ve Seyrantepe'de hizmet binaları var. Fakat şişli ilçesindeki esas bina duruyor mu hala hastane olarak kullanılıyor mu yakın zamanda giden varsa bilgi verirseniz sevinirim. Sağlık bakanlığı alımında tercih vereceğim. Şişliyi yazmak istiyorum fakat hastane tamamen taşındıysa Sarıyer ve Seyrantepe Bana çok uzak kalıyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
2 ay
Şişli etfal hastanesine yakın zamanda giden var mı?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Bilgim var o Şişli'deki bina yıkılıyorum en son. Sarıyer ve seyrantepe var evet ama seyrantepe metroya yürüme 5dk bence uzak değildir sana. Sarıyer evet uzak ama
Duruyor hala ama bölüm olarak hangilere bakıyor hiç fikrim yok çoğu seyrantepeye taşındı
Tabi esas binası duruyor eskisi gibi. Sadece bazı bölümler hizmet veriyor ama hangileri bilmiyorum
Teşekkürler cevabınız için mecburen yazıcam umarım tamamen kapanma gibi bir durum olmaz :(
Bölüm bölüm taşınıyor diye duymuştum ama umarım komple kapanmaz
Bugün Seyrantepe dekine gittim büyük bir çogunluğu taşınmış diye biliyorum. Seçersende iki hastane arasında gönderebilirler seni
Ben de ondan çekiniyorum yaa henüz tamamen kapanmadıysa bile sonu belli değil gibi kafam karışık biraz.. teşekkürler cevabınız için
Rica ederim seçmemen daha mantıklı olur
Öyle galiba biraz düşünmem lazım..
doğduğum hastane shhsh 4-5 tane ek binası var evet ama kendi yeri de duruyor
çok sevdiğim bir yer stajımı da orada yapmıştım. Ama uzun zamandır gitmedim tercih listesinde şişli etfal olarak görünüyor ama yerleştikten sonra başka yere yönlendirme olursa diye çekiniyorum biraz diğer ek binaları bana çok ters kalıyor çünkü. Teşekkürler cevabınız için
rica ederim. Sultangazi de bile ek binası var. umarım orada kalırsın tarihi bı hastane
Benim için çok özel bir yer gerçekten çok anım var oraya atanmak hep hayalimdi. Umarım atanıp orada kalırım :)
umarimm. normalde nerdesiniz ki
Evet duruyor
Hiç gitmedim